Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 410
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 445
Леле, Карамелчиииик... малко му е било! Но може би трябва да кажете на Халапеньо, не да го дошамари, но поне да се знае, че е евентуален проблем.

# 2 446
Оф, Мързелоти, със сигурност ще говоря, но с Недовършен, на Халапеньо му е много къс фитила. А "ТО" се е активирало отново и обикаля улицата и крещи. Не се гордея, че го ошамарих, ма направо ми причерня като го видях и чух, как псува мама, щото му нарушава правото да уринира, където пожелае. Нямам думи и сорЕ, ама това, че е пиян не е оправдание. Като не му понася да пие вода. Дворът ми е неприкосновен, а не е обществена тоалетна. Той утре може да иска да дойде и да с@ре в хола...

# 2 447
Ох, Карамелчик, все такива ненормални около вас. Ти пак добре си го подредила.

Народът полудява, честно.
На мен деня ми започна ударно с любезното съдействие на един съсед. Чудно ми е само защо реши да отнесе казуса си до мен, вместо до МУ, понеже става въпрос за паркиране, а аз дори не шофирам.

# 2 448
Карамел,малко даже са му двата шамара 🤬
Бърд,подсети ме,като спомена шафиране.Май Данчо се е завърнал и пак преподава.Нали обикаляш повече в града,не си ли мяркала колата?
Много бач и днес.Но съм доволна от себе си,без да влизам директно в конфронтация,един мързел разбра,че началството го следи изкъсо,и номерата не минават 🧐😈.Сега остава да видим колко време ще трае ефекта.Като изчезне,пак съм на линия 😁

# 2 449
Аз май не му помня колата. Не съм го виждала или поне не съм го познала.
В последно време все засичам колегата му Метко с един черен мерцедес

Иде ми да си изхвърля компа през джама и да скоча след него. Голям батак, не се вижда оправия в скоро време.

# 2 450
  • Пловдив
Главата ме боли, ама ми е разбъркано, та и хап не ща Head Band

# 2 451
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
минавам само да кажа, че тая е много добра Simple Smile
някой ги пусна  и трите в читателската

# 2 452
Бърд-Тойота аурис,черна.Снощи като се прибрах я видях,почти съм сигурна,че беше той.

# 2 453
Добри, къде е тая читателската?

# 2 454
търси се книга Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=1508309

# 2 455
Благодаря. Ще я следя и нея вече...макар че тотално закъсвам със свалените за четене. Стори ми се позната тази, която показа и се разтърсих из моите архиви - ми да, още преди една година съм ги свалила за четене и не съм стигнала до тях... Ще ги подкарам обаче, щом ги препоръчваш.

# 2 456
не е Война и мир, но е мноооого над "химията", "гръмовния глас" и даже "приказката" Wink

# 2 457
Карамел, няма да се закачам с теб 😋
Едва се прибрах и домашните не спират да дуднат, да каканижат, да задават въпроси 🤕
Държа фронта с едно люкарство и успявам, да ги гледам лошо. За сега.
Скапана съм. Осем пъти повторих. Те продължават. Да видим до кога.

# 2 458
  • France
Много хубаво си направила, че си го набила, Карамела. Амаха!
Аз съм вече с 37,7 и ми е много зле. Всичко ме боли. Пак! Имах-нямах 3 дни в добро състояние. Утре ММ си взе ден и ще води Монстърчето на стимка на дробове и кръвна проба. Head Band
Аман, бе!

# 2 459
Сиросчееее, я си сипи ена по-голяма чашка винце... Те домашните не са виновни, особено едната половина Smile

Аз май се разболяваааам...в чест на вируса грипозен глътнах два-три хапа и си налях розенце. И хич не ща да чуя, че не бива да пия. Мчи мен само вечерното спортюване ме държи права!!!

Филче, какво правиш, душко...ми ти и вирусите в кръг се въртите само... душа не ти остана... Sad

Общи условия

Активация на акаунт