Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 411
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 460
  • France
За душа не знам, но малко ми остава да си срежа вените по дължина. Спираме това, че ще направя всичко бомбок и децата ще се стресират. Ай сиктир и живот.

# 2 461
  • Наблизо
Ох Фило…
Измъчихте се..
Ние и тримата сме цъфнали.Сега Мм отиде на лекар.Скарлатиновото ми стои в краката и гледа бебе Джей Джей.Аз така бухам,че плочките вече се появяват.
Утре трябва да ида на работа обаче,защото кашлицата ми е от вътрешен сопол и дефакто нищо ми няма и не дават болничен.Мъжете ще се гледат.

# 2 462
От три пъти капане на капки й изчезна гурела, още 4 дни ще капя къде с добро, къде с лошо.
На втора ми придърпва колата, цилиндър ли се губи кво е? Вкарвам втора и тресе малко, подавам повечко газ и на един баир се измъчи сякаш. Още не съм казала на мъжа ми, тя ще се продава тая кола, ама ще се стяга първо.
Фитнес изпуснат. Ще ходя значи и в събота или неделя.

# 2 463
Аз Ич не разбирам, ама да се изкажа кЪт един виден Кози рог 🤣🤣 Така правеше мойта колица и се оказа съвдинител за смяна.. Не давам диагноза, просто по преживяно.
Фил, направо как издържаш не знам 😑
Мисте и ти ли, Бруте? Болна, тц, тц..
Пак лазретЯ пълен 😐

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 23:45 от Thirteen#

# 2 464
  • France
Не издържам. Нервна съм, викам, правя язвителни забележки... ММ едвам ме понася Joy затова гледам да съм повечето време в леглото. Ето, гушнали сме се със Славито и чакам да подейства фервексът. Монстърчето е на АБ вече.
Точно така беше и бившата ми служебна кола - пак съединител.

# 2 465
Другарки, стягайте редиците, не сдавайте фронта!
Бързо да се оправяте всички, и малки, и големи Hug

Сложила съм си слушалките, но преди малко установих, че нищо не слушам - музиката спряла, аз даже не съм разбрала. Ма ми е много добре, скрила съм от околната среда и ни приемам, ни предавам. То не че има от кой да приемам и накъде да предавам, защото МУ ми приватизира киндъла и хич не ме отразява. В последните дни четем на две смени - той докато си легнем, аз посред нощ, след като заспи. И аз какво да правя, бачкам от скука.

# 2 466
  • Наблизо
Фило,голямо гуш!!!

Карамела,този и аз бих го набила.Пияницата му с пияница.
Много са ми гнусни такива..Бях бременна до ушите и седя на автобусна спирка в София.Някакъв дядка се приближава и явно иска да ме пита нещо.Добре възпитана съм и наддавам ухо.Гнуслярът ми вика: Искаш ли да ми го подържиш.
Ужас ви казвам.

# 2 467
Със скарлатина сме,пореден антибиотик.Като се приберем,ще звъня в болницата.
Забравих да питам доктора..колко време след почването на антибиотика може да се върне на училище.Свга ще му пиша..
Бюти, ще ти споделя моя личен опит със скарлатината.
И с двете деца имах труден опит, точно в градинска възраст.
На Малечка ѝ беше паднал толкова много имунитета, че обичайното лющене на кожата на ръцете и краката, характерно за след болестта, при нея така се хронифицира, че прерасна от дехидроза на кожата (само в длани и ходила) до атопичен дерматит, преминавайки през много степени на тежест на заболяването (в един момент мислех, че съм попаднала в омагьосан кръг), от който след шест години още не сме се измъкнали напълно... Чакам още да го израсте.
При Големичка, три седмици след като преболедува скарлатината и носният и гърлении секрети бяха отрицателни на микробиологичен анализ, разви идентични симптоми (обрива, малиновото гърло, температурата...). В крайна сметка нямахме избор, постъпихме в инфекциозна клиника, където след изследване се установи, че е с вирусна мононуклеоза. И на двайсет и има кошмари понякога, свързани с болничния ни престой. А вéрвайте ми, пловдивската инфекциозна, в ония години беше като някой от кръговете на Ада, така добре описании от Д. Алигиери.

След горното, което изписах, направо на кратък роман го докарах, искам само едно да ти кажа едно.
Имай търпението в следващите седмици и месеци и забрави за вадене на сливиците и т.н. в поне в следващите шест месеца. Имунитетът на Дечко се е сринал до земята. Пази го много и му дай време да се възстанови. Кураж и сили ти желая само. Hug

А колкото до мен и ситуацията околЬо мен, няколко добри души ми предложиха персонална и професионална помощ, за довършване на МН. Благодаря, Ви вещици прекрасни. За сега удържам фронта. Само дето от снощи съм изпафкала две кутии цигари, от което не ми стана по-добре и по-леко.
Наспорт!

# 2 468
  • France
Кло Hug
Мен ме боли много кръстЯ. Направо ми идва да вия.

# 2 469
Фил, и моят мъж така. Ама му казах, че кръстът му е слаб, да го заздравява. Последвай ме за още здравословни съвети!
Съединител викате? Може ли да прави проблем само на втора, от там нагоре не тресе 🙄.

# 2 470
  • Euskal Herria
Ех, болните, дано скоро се похвалите, че сте почнали да оздравявате!
Намръзнах се днес. Студено е, вече втора седмица. Че и вали. Седнахме на обяд в едно заведение... все едно на улицата бяхме. Студено, студено, накрая нямахме търпение да приключим с яденето и да си ходим. Една газова печица, местят я насам-натам между масите, ама няма как да стопли тоя хамбар. Не завиждам на момичето в залата. Иначе пък храната беше изобилна и добре приготвена.

# 2 471
Карамелова щях да Фаля, ама то от болни не може се вредИ 😁 Та поФалвам със забележка- следващият път шамар ама.. с лопата 🤪🤭
@ аси и идиотина 👿
Бобч, да, на втора клеца, после бива...Като зазлее още пък, уж даваш газ, пък караш кат костенурка 🐢
След скарлатина да, мега мн пада имунитета. Не бих се съгласила за операция.
Ръснах акъл...а утре рано, рано...Тръстик реСорт 😁
Фил 🤗
Кло, дръШ са и ти. Ся за кръста ли, за лопата ли, ама дръШ...
Спокойна, другарки!

# 2 472
  • France
Ехо?! Има ли други караконджули тук освен мен?
Аз се събудих преди половин час от болки в мускулите. Взех си мн горещ душ и малко се облекчих. Боли ме все едно тренерът на Бобчи ми е изваждал джигера, а не съм хващала прах по диваните. А, и почнах да пръцкам. Rolling Eyes Утре ще взема да се тествам, нещо много ме съмнява дали не съм се короновала за пореден път. Tired Face Ох, аман!

# 2 473
  • София
Ем, Фило, корона-грип, квото-такова. Да минава вече, бре! Ама ти и егати симптома извади - пръцкане. Joy

И другите болни, да оздравявате!

Побеснях на един служебен мейл в шест сутринта и тръгнах да пиша отговор от телефона от леглото. Сетих се да се зАпрА и ще свикам екипа да обсъдим ситуацията. Много съм импулсивна, ще работя върху мен си, за да стана още по-неустоима, прекрасна, мъдра, обиграна и успешна. Офффф.

И ме поболява от през нощта едната сливица, така става като почне да ми расте мъдреца. Утре ще се подуе леко венеца, после ще мине и след два месеца пак.

Пия кафето, простирам, душ и парфюм и захождам към плантацията да драча тръстика.

# 2 474
Добро утро! Ставайте да бачкате и да изкарате много кинти,днес! Stuck Out Tongue
Скрит текст:
Усмихнат ден!

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 22:14 от krotik

Общи условия

Активация на акаунт