Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 419
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 475
Да оздравяват малки и големи боледуващи!
Крот, на по-хубаво място не можа ли да ни пратиш?!
ДУ!

# 2 476
Можах,ама не ми е в нрава да съм толкова добра,не и от сутринта.🤣

# 2 477
  • France
Да ви кажа, с удоволствие бих побачкала за някой лев. Даже гратис ако работата е приятна. Да съм на тихо и спокойно в офиса, облечена с нещо различно от пижама. И да съм ЗДРАВА!!!

# 2 478
Само, че нито е тихо, нито спокойно. Допих кафето, отивам да скоча в дрехите и поемам в направлението зададено от Корт.

# 2 479
  • Пловдив
Добрутро!
Крот, ам верно...няя ни прати нейде на топло, да ни намачкат батковци, па да сипят по коктейл, 2, 3 ми работа...тюююю да му се незнай! Laughing

Сноще връзвах компрес, уж тая заран по-бива, ма ше вървя за смукалки...

Айде, идвате ли? Simple Smile че мий скучно...

Фил, вярно дълго не си била на работа Simple Smile

Да оздравяват всички!

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 08:15 от mystic woman

# 2 480
  • France
Може би просто ми дойде байгън напоследък.

# 2 481
  • Пловдив
Може би просто ми дойде байгън напоследък.
а, то оставаше и да не ти дойде...ама така се расте и...старее Wink Ще мине, период е. Hug дълъг явно, ама период.

# 2 482
  • София
Мисте, теб пък те опущих в терпаната. Гърло ли те задра? А какво стана с набития  пръст?

Фило, напълно нормално ти е настроението, и аз вих към луната на края на втората година майчинство да ходя ва работа.

Крот, а дано и пари да има у цялата тая тръстика. Ще ми намаляват бюджета с една трета, ама-ха. Не се успокоявам, навивам се още повече. Днес, ако се чуе нещо из Софията, аз ще съм, ще  споря с "международния консоциум". Айшмусеневиди, подхвърлят да намаляват драстично парата, но не и работата. Смешници.

# 2 483
  • Пловдив
Бър, гърло, пак...ама тия гъсти мърсоли по ме мъчат и незнам кво да взема, че като издухам и ше ми излезе и малкото мозък Grin Нещо за синуитни с-ния ми трябва...ама кво? Дайте акъл...
Нокътя ми го оправи мацката, ама ти питаш май за пръста на синкото, волейболиста Simple Smile снощи ми довери, че му ударили и средния, та ще увързва целия почти  Persevere

# 2 484
Добрютру!

Стигнах и аз до кафето най-сетне, ама кат гледам май и второ ще пусна.

Хич не ми липсва ходенето в офис на мен.

Болните да се оправят.

Бъръльо, насмитай ги заслужено и незаслужено да се стягат, кви са тия небивалици, дето творят.

Когото забравих да си знае, че съм го прочела внимателно, просто толкоз помня

# 2 485
Бър, гърло, пак...ама тия гъсти мърсоли по ме мъчат и незнам кво да взема, че като издухам и ше ми излезе и малкото мозък Grin Нещо за синуитни с-ния ми трябва...ама кво? Дайте акъл...
Нокътя ми го оправи мацката, ама ти питаш май за пръста на синкото, волейболиста Simple Smile снощи ми довери, че му ударили и средния, та ще увързва целия почти  Persevere
Добро утро!
Мисти, Синулан таблетки си вземи.Гаргара със сода или спрей за гърлото.Тея смукалки бош лаф.
Ходихме вчера до ортодонта.Прати ни на някакви снимки на половин глава и още нещо си- 3Д. Кой знаЙ колко пари ще е туй нещо?! Ама като сме се хванали на хорото, ще го играем.ММ рече" Не чу ли човека, всичко ни е наред? " Който каквото иска , това си чува. Аз чух, че на някаква кака преди нас каза 7700лв. Flushed Тия хора банки ли обират,ние ли сме бедни- не знам, но тая цифромания ми идва в повече !
Аз съм отпуска.Ще правя сарми.Лежа с второ кафе.Навън кучи студ.
Хубав ден и бързо оздравяване на болните!

# 2 486
  • Пловдив
Ох, Уми...блазе ти за ваканцията/отпуската. За другото дума няя отварям, че вярно по тия ортодонти си е сума.
Отказахте ли се от купуване на апартамент?

# 2 487
Ми не сме, но с тия цени...Чакаме. Кво чакаме и ние не знаем,но си чакаме...Да падне тавана на лятното кино. Дълга тема и тегава Sad
Гледам да не го мисля, че нещо изтрещявам напоследък .

# 2 488
Заредих се с кафе и стотачки, и се метнах храбро на тръстиката!

Около мен има невъобразим шум, спесица от тежки машини, музика, стържене на столове, трополене. Едва издържам, а е само 10 сутринта. Ако продължава така до довечера, не отговарям за действията си.

# 2 489
Понаспах се,и кафето отдавна изпих.От тръстиката днес съм в почивка,та ще пропусна заръката 😁.
Ходихме рано-рано да вземем колата ми от майстора.С чисто новичък съединител е вече 😁,и разни други дребни нещица.Все едно се качих на друг автомобил, много странно ми беше.Покрай това,и разни други належащи неща,ще пропусна и този месец Малдивите 😬.Но февруари ще си наваксам 😂
Прехвърчаше сняг одеве,гледам,и близката планина е побеляла.Да видим,ще сефтосаме ли шейната тази година.

Общи условия

Активация на акаунт