Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 97 943
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 970
Айде...скоро не бях чела,ако някой..това да подмине онова.Да се самоцитирам ли,да се подчертая или да тегля една?
Ставал,падал,лягал,влачил се,станал,тръгнал.Кой не е?
Не визирах,ничие професионално развитие,амбиции,пълни,празни глави,сексуални нагони и още койт квото си прочете и нагоди в главата си.
Беше,от не ме е страх.И категоричността.
Толкова безстрашно карах кола,докато не ни тресна един автобус.
Айде,малко по спокойно,че всеки е стъпил с върха на чепичките на килимчето и не са знае,кой къде и кога ще му го дръпне.

# 2 971
Мързел, вземи си обратно думите веднага! Ти ли точно не си упорита и борбена?! В моите очи и в очите на съфорумките ни точно ти си един от най-борбените и упорити хора , които познавам.

Крот, така е!

# 2 972
Крот, сипи си. 🍷
Постът на Бабри е труден за преглъщане и от харесващите и нехаресващите го. Който както разбрал. Аз подразних с мой пост и от мен тръгна, а Бабри няма вина за това.

Подкрепям Сис. Мързело, ще те погна с точилката!

# 2 973
Мен едно време не ме беше страх - когато бях млада и зелена, и все още не бях преживяла много гадости.
Обаче с времето, колкото повече остарявам, колкото повече гадости се стоварват върху мен и близките ми, толкова повече ме е страх, защото осъзнавам, че има прекалено много неща извън моя контрол.

Но хората сме различни, всеки приема и преживява нещата различно, излиза от тях по-силен, по-слаб, по-страхлив, по-борбен или по-скапан. И точно това е хубавото - че сме шарени, пъстри, нееднакви. Иначе щеше да е пълна скука.

Ааа, айде не си приписвайте заслуги какво от кого е тръгнало. На мен дискусията ми харесва, интересно ми е да ви чета.

Тринки, хвърли един нар насам - обожавам. Крушата я дай на някой друг Simple Smile

# 2 974
Айде...скоро не бях чела,ако някой..това да подмине онова.Да се самоцитирам ли,да се подчертая или да тегля една?
Ставал,падал,лягал,влачил се,станал,тръгнал.Кой не е?
Не визирах,ничие професионално развитие,амбиции,пълни,празни глави,сексуални нагони и още койт квото си прочете и нагоди в главата си.
Беше,от не ме е страх.И категоричността.
Толкова безстрашно карах кола,докато не ни тресна един автобус.
Айде,малко по спокойно,че всеки е стъпил с върха на чепичките на килимчето и не са знае,кой къде и кога ще му го дръпне.

Ако искаш да разсмееш дядо Господ,кажи му ,че имаш планове. Разбрах те,Кро,ама всеки сам си преценя,както е модно да се казва напоследък. Гуш

# 2 975
  • sf
Ай, наспорт! Егати понеделника и при мен! Пък и ми намалили заплатата с 4лв. 😆
Забърках си по случая едно блъдимери.
На мен в Румъния ми се ходи, да видя Дракула или поне замъка му. 😆

# 2 976
И от двата чешита хора има. Аз харесвам хора като Бабри, внасят ми оптимизъм, надежда.. мотивират. Мойто миУ същото. И понякога това да ме изнервя, си давам сметка, че трябва да има и такива. За такива пък като мен. Не може само да си земен, заземен и глътнал бастуна, чакащ всеки момент.. налЕ. От ония дугите имаме нужда всички. Приемам хората като Бабри за свежия въздух в моята тъмна стаичка.. И ми харесват, макар не винаги да съм съгласна с тях. Нужни са ми и толкоз.
Малии, от едно розЕ, глей къФ локум спретнаФ. ЗнаЙх си, че водка трябваше да е, ама..

# 2 977
13, как успяваш хем имаш позиция, хем да я отстояваш, хем да уважаваш винаги чуждата ,се питам аз?

Вай, айде, време ти е вече да се включиш, стига си лайквала само!

Две дечица от групата на дребната са с Ковид !

# 2 978
Сис, не ставам за говорене аз. Като се освестя, някой ден, може пак да ви досаждам.

# 2 979
Ставаш, ставаш и още как! Айде достатъчно си почина вече, време ти е да се завърнеш!

# 2 980
Сис, не ставам за говорене аз. Като се освестя, някой ден, може пак да ви досаждам.

Вайче, добре си се завърнала. Опъвам червения килим Simple Smile

Кротик, пий едно и се успокой. Аз както казах, за себе си говоря. Ти като искаш се страхувай, плюй си в пазвата, прави салта и се върти по три пъти като ти мине път черна котка.

Знам, че има много неща, които не са в моя контрол, но знам че мога да се справя с всичко, което ми дойде до главата. От опит го знам.

# 2 981
Кро, по люспа някоя ли стъпнаФ 👀

Сис.. амЕе, мойта майка, Танчето, ме научи да се поставям на мястото на хората. Като малка ми звучеше странно... ама нали въображениЙто голямо.. първо го почнах на игра. Таз игра ми стана навик. Впоследствие с годините.. навика се ъпдейтваше с опит.. преживяно.. И така. Понякога си мисля, дали не оставям у хората впечатление за човек без мнение и мекушавост.. Тва последното ми е направо смешно да го чета за себе си 🤣🤭 че като се знам какъв съм зъл..
Кро, снишил съм ушите.. чакам присъда.
Вайче, ам и аз у същият период, другарко. Нема се пУашиш 🤗
Сис, късмета да е все така с вас 👍

# 2 982
Пишете ме страхлива, адски страхлива... Боя се до полуда за здравето и живота на онези, които обичам и които са моят микро космос!
Права е Крот, че килимчето под краката ти може да бъде издърпано за секунди...
За две години, три приятелки загубиха съпрузите си внезапно. И не ми говорете как подобна загуба не може да те събори! Ма вие роботи ли сте? Не се страхува, само някой ампутиран от чувства.  Тоест, не човек а робот. Аз не го проумявам това и лично не познавам хора, които не се боят от съдбовни раздели и коварни болести.

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 00:07 от Caramella

# 2 983
Търтийн, Нареждам се на опашка за картина. Безспорен талант имаш !

По въпроса за убедеността в собствените сили : Още съм нова и никого не познавам, та не искам да съм остра, да не засегна някого. При писането не долавя човек интонация, усмивки, изражение на лицето и пр. , та понякога един едно иска да изрази, а който чете - друго възприема.
Сравнява се човек само със себе си в различни периоди. Сравненията между хората с разни постижения са абсурдни. Само Господ знае кой, какво, кога и т.н.

За наздраве сега си изпих антибиотика, сиропа и пр., че бухам и треса снага от кашлицата.

Всички утре да сте по-добре от днес, нали  Simple Smile

# 2 984
Не си дърпайте плитките, момичета! Ние сме различни, живота е шарен и ни поднася всякакви изненади. Всеки минава през тях със собствено темпо и начин, и това ни променя, добавя по нещо, друго ни взема. Хубаво е, че сме различни, да виждаме различни гледни точки.
Вай, не се дърпай, идвай в темата. Ще ти е терапия - всичко си имаме - смях, сълзи, сладки приказки, сблъсък на мнения, щастливи поводи, хубава музика, персонален художник!  Каква по-добра терапия от това!
Бър ме е преварила - Тринкииии, искам и аз! Нарове обожавам, круши само зелени, но на картина може всякаква да е. Те са като истински, направо ти иде да протегнеш ръка и да почнеш да го белиш! Тринки, как се получава така? Гледам в една група качват снимки на картини със сух пастел всички са такива реалистични,   никога не съм свързвала сухия пастел с такъв краен резултат.
Мързи, аз след Сирос се нареждам да те поотупам!
Дълго стана, затова само още ще ви кажа лек и хубав да е денят ви!

Общи условия

Активация на акаунт