Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 97 946
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 955
Аз съм като Кро - от много неща ме е страх. Разбирам какво има предвид.
Лекичко завиждам на хора, които са преборили страховете си, уверени са и са целеустремени.
Понякогато инатът наистина се превръща във водеща сила при мен, все пак съм рогато добиче. Гледам обаче да не стигам до там, защото стигна ли, нещата са зле и каквото и да направя от инат, резултатът няма да ми донесе удовлетворение. Предпочитам да намеря мотивация и желание, отколкото да действам на инат.

Ученето, самоусъвършенстването, развитието са чудесни неща. Адмирации към момичетата, които го правят въпреки натовареното си ежедневие - Сис, Бабри, браво!

Мисте, аз за себе си знам, че не искам да раста, то няма и накъде особено де, освен да развивам свой бизнес. Не е моето, не го мисля, поне на този етап. Доволна съм от постигнатото до момента. Някой ще каже, че ми липсва амбиция. Може и така да е, но нямам такива потребности, поне засега. Най-важното е, че съм в мир със себе си по този въпрос и не се кося. Харесвам това, което правя, доволна съм, само крайните срокове ми взимат тока Simple Smile При МУ е точно е обратното и ми е кофти, защото все се терзае.

Флорен, всеки път като те прочета, се усмухвам. Става ми едно такова уютно и приятно Simple Smile

# 2 956
  • Somewhere in the World
Респект, Бабри! Ще се справиш и този път Hug
Скайче, твоето момче е боец и от сърце му желая скоро да стъпи на крака Heart
Не си трови душата с омраза- намери сили да простиш, колкото и да ти е трудно…
Бобчи, честита ви годишнина - да се обичате и подкрпяте дълги години! 🥂
Вчера си говорехме със сина ми и ме пита за какво съжалявам в този живот… така ми бръкна в душата!
Карамелчик, само така! Няма се даваш!
Донси, планирала съм Северна Италия.
Айде и Пантето да оздравява и всички болни да се възстановят!

# 2 957
  • Пловдив
Бърд, да бе и мен ми е добре да съм в мир, да не треперя и да спя спокойно, ама онуй дет евент.съм изпуснала, а ми е било в ръцете ме мъчи. От време на време. Искам го, ама не и на всяка цена...т.е не мога като Бабри. До там не го желая. М не. Това хич не мий по зодия, ама на...изключение съм Grin

Бобч, убав ли беше дюнера-подарък? Simple Smile

Прити, кажи  че ти е по-спокойно и добре без съквартиранта? Kissing Heart Мисля те.

# 2 958
  • Somewhere in the World
Е то до голяма степен е до къде можеш да предизвикаш себе си и да излезеш от зоната си на комфорт!
Аз съм така с езиците…
Но си давам сметка какви усилия е положила Бабри и в професионален план да се докаже в тази професия, чужденка и сама с дете! Ето за това и се възхищавам, защото който не е бил в обувките и…
Аааа Мисте, спокойно ми е, та чак скучно 😂😂 - благодаря, че ме мислиш Kissing Heart

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 22:05 от Pretty_Mama

# 2 959
  • Пловдив
Трудно ми е да я наруша, да...аз кат вляза в коловоза и само карам...Ма идва момент дет ми се завива Joy та ще видим.

Айде, лека!

# 2 960
Мисти, онуй, дет евентуално си го изпуснала, не е било за теб.

# 2 961
На два пъти чета-“ налях си розе”... па станах и налях и аС 🤣🤣🤭
Мисте, открай време се каня ти кажа. НачЕ мн ме кефиш с тез въпросници, искрено 🤗 и с добри чувства го реквам. В началото ме подразваше, но вече не. Даже ти се кефя как не забравяш на всеки дерта, болката..питаш си.. лошо няя. Иска ми се и аз тъй.. ма забравям.. Ич ме няя. После се чудя що хората ме мислят за повърхностна 🥴

Бабри и Сис, виЙ сте нашшето несбъднато настояще ☝🥰 Не ми е точно самонадеян поста на Бабри. По- скоро самоуверен. В нея самата. И да, права е Кро. Живота може да е мега зъл.. Като цяло се чувствам като Бабри, но реалиста и циника в мен е близнак на Кро.
Сис, престани да се подценяваш, че ме ядосваш, момиче.
Фло, мноо сладки бебета сте 😀 Аз също пълен плешивец съм билА. И за разкош, ушите ми стърчат на пет санта от мен си 😅🤣 Бързо да оздравяваш! А за липсвашите хора на снимките... ами вече рядко гледам снимки 😕
Пантата да зачервява бузи от здраве вече, казах!
Рисувам със сух пастел... по- скоро самоуча се да рисувам с такова. Първо реших ей тъй, за проба, да се видя докъде ще я докарам без да погледна някой и друг урок. Ще ми е нужен, де.. че някои подробности ми убягват. Началото е положено 🤓
Скрит текст:
Искам да я усвоя тази техника, специфична е.. и стават страхотни картини. Че да видим..
Наспорт!

# 2 962
Постът ми може да звучи самонадеяно, но всичко, което съм написала е точно така, както го чувствам.
Имала съм всякакви трагедии в живота си, включително диагноза с терминален изход. И то бърз. И то когато детето ми беше на 6 години и с допълнителни утежняващи обстоятелства. Ами, преборих се, справих се, изправих се и пак съм тук и пак се боря.

Така, че не ме е страх от нищо мен лично. Никъде не съм навирала в очите на хората колко пари вадя. Колкото вадя, сама ги вадя, на никого не чакам да ми подава. Какво работя съм написла, защото Мисти попита. Ако на някого му вади очите, моля да подминава.

Редактирам се да похваля Тринки за новата картина. Тринки, душа, ти си талант самороден и огромен. Шапка долу!

# 2 963
  • София
Търти, скъсай блокчето и ми прати наровете с крушата. Пък ти си се учи на техника върху друго листче. Много ми харесват.

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 22:31 от бъръльо-бъръльо

# 2 964
  • Somewhere in the World
А и Сис е огън! Няма се даваш, момиче, колкото и да е трудно Hug
Остай го таткото да се изявава, ти си гледай програмирането!( ех че съм свекърва Sunglasses)
Тринки, ти си уникален талант! Мола те, не спирай!

# 2 965
Бърбър, чакай да сложа и една Абълка, де 😂😂 Не е довършена още. Да ти я пратя, ама точно това ще разучавам... как да я консервирам 🥴 че сух пастел си е като тебешир. Пипнеш- размазва се и цапа. Със сигурност са измислили нещо хората.. няя мен да чакат, но ще поразуча матРиалите.
Забравих одеве- Кро, очички по картината ня- ма 🤣🤣

# 2 966
Еха,тая круша е като истинска!

# 2 967
Възхищавам се на упоритите и борбените, защото аз не съм такава, а част от мен иска да бъда.
Жестоко ми е писнало от всичко, от преливане от пусто в празно, от безсмислени дейности... а за бъдещето нито ми се говори, нито ми се мисли. Искам си спокойния коловоз и рутината.
Айде и аз си налях розееее

# 2 968
Круша ми се дояде! Сега къде по нощите да издирвам круши?!
Крот, права си, всеки гледа живота от собствената си камбанария. За едни от нас нещата се получават лесно и по план, за други нищо не потръгва, колкото и да се мъчим. Но Бабри за едно е права и то е ,че не бива да се отказваме, а трябва да се борим за мечтите ни. Като казах мечти, та се сетих колко много от моите се сбъднаха, ама в повечето случаи при мен е "внимавай какво си пожелаваш, че може да се сбъдне''.

# 2 969
Ако ми трябва инат, за да свърша нещо, значи със сигурност няма да го направя. На ината си не разчитам, за да върша нещата, не работи при мен и не ми е устойчиво.
За да свърша нещо със сигурност, мога да разчитам само и единствено на вродената си ленивост, мързел звучи много непонятно за мнозина.

За мен е в сила почти на 99%, в настоящия момент от живота ми следното:
Принцп номер  1!
Ако някой може да свърши някаква работа, без да му коства усилия, но ще трябва да размърда мозъчните си клетки (ако изобщо има мозък, а не желе под косата си), обясни му, стъпка по стъпка, след това го остави, да прави каквото ще.
Теб не те засяга. (- не се отнася за членове на семейството и близкото ми обкръжение)
В близкия ми кръг (приятелите ми)

В настоящия момент съм Mr. Green кьопава/кьорава, ако О'Рахаля си е направил своеволия, аз съм нИвинна! Heart Sunglasses Heart
Скрит текст:

За последно селфи, в БГ-мама, може и за винаги
Кой знае, толкова се промених в последната една година, че самата аз, не мога да се позная Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 22:34 от Camille [Claudel] - Clo

Общи условия

Активация на акаунт