Лекичко завиждам на хора, които са преборили страховете си, уверени са и са целеустремени.
Понякогато инатът наистина се превръща във водеща сила при мен, все пак съм рогато добиче. Гледам обаче да не стигам до там, защото стигна ли, нещата са зле и каквото и да направя от инат, резултатът няма да ми донесе удовлетворение. Предпочитам да намеря мотивация и желание, отколкото да действам на инат.
Ученето, самоусъвършенстването, развитието са чудесни неща. Адмирации към момичетата, които го правят въпреки натовареното си ежедневие - Сис, Бабри, браво!
Мисте, аз за себе си знам, че не искам да раста, то няма и накъде особено де, освен да развивам свой бизнес. Не е моето, не го мисля, поне на този етап. Доволна съм от постигнатото до момента. Някой ще каже, че ми липсва амбиция. Може и така да е, но нямам такива потребности, поне засега. Най-важното е, че съм в мир със себе си по този въпрос и не се кося. Харесвам това, което правя, доволна съм, само крайните срокове ми взимат тока

Флорен, всеки път като те прочета, се усмухвам. Става ми едно такова уютно и приятно