Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 97 947
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 940
Да си упорит е по-важно от амбиция, мотивация и пр. Когато си упорит действаш и не мислиш, докато амбицията и мотивацията се губят лесно. Според мен поне.

# 2 941
Ясно...тоя 1923 ми е мнооого муден, а и вече гледах Йелоустоун, та не ми е ок.

Бабри, напрау ти се кланям...казах май и преди. В чужда държава, с чужд език да дерзаеш толкоз ми е уау! Браво!
После за себе си ли ще бачкаш? В Бг същото ли си работила? Blush  пускам машината с въпроси, сори Wink не ми отговаряй, ако не си ок.

Мисте, то езика в един момент не забелязваш даже, че е чужд. В смисъл, аз естествено с акцент говоря, то няма как, но не ми пука, аз не съм говорителка в телевизията. Обаче граматически се научава, речников запас имам богат, не го смятам за нещо кой знае какво.

Тегавото е, че уча трудна обемна материя, която изисква много време за да се усвои, а ходя и на работа. Държат те постоянно в стрес, не можеш да се отпуснеш за минута. Като се върна от работа, трябва да пооправя вкъщи, да спретна нещо за ядене, аз тренирам всеки ден, и да се мятам да чета и да пиша. Направо часовете в денонощието не ми стигат.
Курса едва почна, а аз вече съм изнервена.

В БГ също бях счетоводител, образованието ми е такова. Като взема кетапа, мисля да се ориентирам обратно към Европа. Швейцария ми е на сърце, но може Франция или Белгия например. Ще го мисля тогава като дойде момента. Не ми се живее в Канада повече, липсва ми европейският начин на живот, хората, културата. Не съм за тук аз.

Благодаря за насърчението, момичета. Понякога е толкова хубаво да чуеш една добра дума, така повдига духа, както нищо друго.

# 2 942
Бабри, шапка долу! Браво, момиче! И не, не го казвам от куртоазия, а с уважение пред твоя труд и дисциплина. Добрите думи са напълно заслужени. Пиши по - често, че моят ентусиазъм го загубих по пътя.

Сис, ще се справиш!

Аха, да го карам позитивно и онзи отгоре пак блъска. Rage

# 2 943
Сиросче, благодаря ти! Както винаги позитивна и мила.

Аз не се имам за някакъв герой или нещо кой знае какво. Но съм голям инат и като захапя нещо съм като питбул, не се отказвам. На мен в живота никога не ми е било лесно, все по трудния начин с много зор и мъка ми се получават нещата. Обаче сама съм си взимала решенията, сама съм си чупила главата, и съм падала и съм ставала.
И сега, не просто вярвам, но зная, че каквото и да ми дойде до главата аз ще се справя. Нямам страх от нищо. Нито, че ще остана без работа, без пари, без мъж, без родител, нито че може да се разболея от нещо фатално, всичко това съм го минала и съм се изправила обратно на краката си със собствени сили.
Значи, само заради това познание и увереност, всичко си е струвало, всичките ми мъки. Ама късно го осъзнах.

Така че, горе главите всички и напред и нагоре! Всичко е възможно, ако достатъчно го искате и положите нужните усилия.

# 2 944
Чудесен пост, Бабри Heart
Не си герой, далеч съм от тая мисъл. Друго си, но ще ти кажа друг път Yum

# 2 945
  • София
В главата ми е качамак, толкова неща ми висят, че всичко стана на пихтия и тя взе та се и обуци накрая. Stuck Out Tongue Winking Eye Утре трябва да ставам към пет, а успея да свърша поне част от нещата.

Само да кажа на Бабри, че ми харесва целеустремеността ѝ.

# 2 946
  • Варна
Здравейте, затворено общество! Grinning

Кайсия, стискам палци. Simple Smile
Скай, желая успешна операция и късмет на момчето ти. Simple Smile
Сирос, Бърдче дано при вас се поуспокоят нещата и спадне малко напрежението. Simple Smile
Бабри, Сис дерзайте. Simple Smile

Онзи ден гледам в ма'алата една мадама аха, аха да падне под тежестта на короната, пък то кой било това. Брях, че тежи таз корона. Grinning

Минавам и аз в отбора на болните. Носът ми е като чешма, болят ме ставите, тресе ме, чувствам невероятна умора и всичко ме дразни. Изолирах се в спалнята, а мъжът ми трополи на вратата да ме разтривал с ракия. Мисля си само и на спиртоварна ми липсва да замириша. Абсолютна гадост.

Гледах в между дремките и унасянето разни онлайн книжарници . Отдавна не бях обръщала внимание на нашите автори, но то пък и как да обърна внимание като заглавия на книги от типа на " Жива мърша", "Оргазмът на богомолката" и първенецът ми "Ср@ла и заспала" въобще нямат шанс да ме заинтригуват, пък какво остава да прочета анотацията им.

Заринах се и в снимки. Връчиха ми в началото на този месец един кашон със стари снимки. Лежа, унасям се и ме връхлитат разни спомени. Отдавна забравени случки, събития. Стараех се целенасочено да забравя отделни епизоди, а сега е всичко пред мен. То от тези снимки завалиите половината народ  ...,  вече ги няма .
...

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 23:17 от floren

# 2 947
  • Пловдив
Ох, Бабри Hug вярно късно се осъзнаваме, ама живот...И аз мисля, че някога може и да съжалявам  че не дерзая в професията, а имам на къде...Оообаче не искам. Не го чувствам моето Sad Не мога така като теб да го почувствам и искам, та на моменти мисля на къде да завия Thinking
Ух...

# 2 948
Поздрав специален, за Лека нощ!

Спете спокойно и сънувайте прекрасни неща.... Heart Flowers Hibiscus

# 2 949
Бабри!Респект! Flowers Four Leaf Clover

# 2 950
Ако ми трябва инат, за да свърша нещо, значи със сигурност няма да го направя. На ината си не разчитам, за да върша нещата, не работи при мен и не ми е устойчиво.

# 2 951
Стария циник в мен е реалист,Мисти.Нищо,че още вярвам в Дядо Коледа и съм супер оптимист по природа.
Поста на Бабри.

# 2 952
Крот, самонадеяна е не защото е с празна глава, а защото е страдала, падала и се е изправяла сама. Поне аз така го почувствах.
Аз например, трудно сама се оправям даже със самолета. Ама винаги на чуждо рамо се опирам, та...

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 21:56 от Sissy

# 2 953
Сисун,не ми се влиза в обяснителен режим,че точно в момента в тази секунда ми иде да стана да и да свитна един много як на мм.
Само,ще поясня,дойде ми от това...не ме е страх,да загубя това..да се разболея така...Грам не ме интересува кой,какво работи,колко  вади.Колко е упорит.
Три поста по на горе,име две житейски написани трагедии.
Къде съм написала,че е с празна глава?

# 2 954
  • Пловдив
Ох, сори ... от мен тръгна, ама в момента съм в няква много тъпа профи фаза.

Общи условия

Активация на акаунт