Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 97 950
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 925
... преминаване в режим Карамела-пикльо SmileySmileySmiley Бъро!
Пак си представих сцената.Laughing
 Млъквам,че ся ще ме зачука кат една мис Варна.Smiley

# 2 926
  • тук и там
Мисти, в петък ще е в София. Ще моля тогава за палци и положителна енергия.
Скрит текст:

.Тогава ще стане ясно вече кога ще е операцията . Химио и лъче му отказаха, казаха че не ставал-голям бил тумора.Та съм на педал, чакам да видя кога ще му дадат дата и какво ще се прави.
 В събота и  аз съм на колоноскопия-до сега все отлагах, въпреки че имам някои опкавания -ама вече няма за кога.. Дали са ми едни гадости да пия ,една каша  и други такива и си бера кахъра как ще ги пия без да повърна.Очаквах да ми дадата час за след няколко месеца(април ми каза че имал свободни часове ),ама като чу за баща ми и след седмица ми записаха час-за тази събота  ме наместиха в графика..

Ай стига за болести вече .Rolling Eyes.
Отивам да приготвям вечерята. После ще налея едно розе и ще зяпам сериал по HBO.

# 2 927
Карамелито, не сме отбрано общество. Къде ни прати ти при аристократите. Затворено общество сме! Laughing

Стисма палци на всички болни да оздравяват бързо, дечицата най-вече.
Кайсийка, и на теб палци за татко ти. Дано всичко мине по най-добрия начин.

Скайче, вярвам, че ще е последна операция за детето и ще започне да ходи! Трябва да ходи, той е млад, организмът му е силен, трябва да се пребори. За бабата камикадзе няма нищо да кажа, че аз вече сигрно щях да я лежа.

При нас падна ужасен сняг, красиво е навън, но пътищата са заледени, народа се пързаля яко и все треперя някой да не се бухне в мене.
Имам да уча, да пиша проекти, направо ми се повръща вече. Искам да свършва тая мъка. Само до май да избутам и да взема финалните изпити, три дена няма да изтрезнея!

# 2 928
И на мен ми писна да уча, ама имам още много аз!

Кайсия,вместили са те по-рано заради наследствен фактор или?

Карамел, аз викам да почнеш да се щадиш. Пращай мъжете да се оправят!

Скай, прошката е голямо нещо. Прости и ще се освободиш 🤗

Бързо оздравяване на Пандичка!

Скрит текст:
Аз пак съм ужасно изнервена. Чакам цикъл, гърдите ме болят ужасно и се вкарвам във филми отново. Писна ми всеки месец да треперя като лист, чaкайки тъпия цикъл!

# 2 929
Ег@ти понеделника Head Band

Скай, дано това да е последната операция на твоя младеж и скоро да е на крака. Пожелавам му всичко лошо да е зад гърба му!
Надявам се, че болните, контузените и оперираните са по-добре днес!
Стискам палчета на всички, които имат нужда, изпращам положителни мисли и раздавам прегръдки Flowers Four Leaf Clover Heart Hug

Карамелчик, мини през нас, съседи да искаш, четни, нечетни - откъдето и да ги подхванеш, няма да сгрешиш Kissing Heart

Цял ден не бях яла, МУ и той се прибра гладен, та ядахме по никое време, още в шест и нещо. Усещам как по-късно ще ровя в хладилника за подкрепление. Умиргвам от студ, не мога да се стопля.

# 2 930
Б@си понеделника Head Band

Спах на пресекулки, цял ден ми я няма главата.

Кайсия, не пускам палците, за Бър - също.

Сис, колко още много?

# 2 931
Мистик, и аз само до 6 епизод. Толкова са преведени. Аз проверявам редовно.
И Кукувиците от Мидуич препоръчвам.
И 1923

И нямам време много, но палци за всички и наздраве.

# 2 932
Ох Joy
Тайминг и чудо Hug

# 2 933
Не знам, да се смеем ли? Но хайде поне едната, да счупи каръка, че и на другата  да й светне Kissing Heart

# 2 934
  • Пловдив
Ясно...тоя 1923 ми е мнооого муден, а и вече гледах Йелоустоун, та не ми е ок.

Бабри, напрау ти се кланям...казах май и преди. В чужда държава, с чужд език да дерзаеш толкоз ми е уау! Браво!
После за себе си ли ще бачкаш? В Бг същото ли си работила? Blush  пускам машината с въпроси, сори Wink не ми отговаряй, ако не си ок.

Кайсийка, и аз мислих, че първо ще трябва операция и след това ония дейности. Стискам!

Омирисах ма кюфтета и пръжоли Simple Smile Ся едно пюре и край! Сипах си, да знайте! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 935
Сири, много! Захванах още една пътека с чисто нов програмен език и естествено се мъча като грешен дявол. Ама така съм аз ,не обичам да ми е лесно.

ММ пак успя да ме вбеси. Взел на дребната палатка за игра, въпреки че изрично му забраних. Само препятствия ми създават те двамата, а аз свободно време да разчиствам боклуци нямам. Наказах го като му прехвърлих приложението за робота на неговия телефон. Ще видя дали изобщо ще си направи труда да разчисти на робота, на дълбоко се съмнявам. Честно казано на моменти напълно разбирам поведението на женската богомолка!

# 2 936
Попи, да не съм луда да го светвам какво светло работно бъдеще го чака! Сам ще разбере.
Кайсия, стискам палци при теб всичко да е наред с изследването! За баща ти не съм ги пускала!
Барби, Сис, ще успеете момичета! Вие сте много целеустремени.
Панди, да оздравява бързо Пантичката!
Мисти, останаха ли кюфтета и пържоли, да отварям ли прозореца? Пюре не ща.😜

# 2 937
Сис, ти пък. Палатаката е чудно място за разтребване на играчки. Знаеш ли, като ѝ омръзне на Беболина да играе с нея, колко бързо ще мяташ играчките вътре Joy

Wind, и ти си права.

Кайсия, стискам палци и аз.

Ядосаха ме домашните. Значи ще бързам след работа (като затворя лаптопа) да сготвя и баш, като стане яденето, ще ми отворят снакс. А голямата преди това се намуа със снощния кекс с доволно кисело мляко за гарнитура, та ще вечеря най-рано утре.

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 19:44 от wild poppy

# 2 938
Бабри и Сис, браво! Да учиш, да се развиваш и да надграждаш е много хубаво. Аз чакам един курс пролетта, много ще ми е полезен. Пак ще уча по нощите, но пък работя работа, която мечтаех и слава на Бога се справям добре. Та не изпускам възможност да науча още.
Кайсийке, стискам палци!
Скайче, и на твоя син!

# 2 939
Честно казано не мисля,че аз съм за похвала. Не се справям толкова добре колкото си мислите 😁. Тъпча на едно място от два месеца вече ама нали съм упорито магаре.

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 21:15 от Sissy

Общи условия

Активация на акаунт