Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 97 953
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 910
  • Пловдив
Добро!

# 2 911
  • sf
Уф, ама съм карък. В лидълската парочистачка го няма предпазния клапан, сега трябва да намеря време да ходя да се пробвам да я върна, ама как ще докажа, че не го е имало, нямам идея. 🙄

# 2 912
Утро,
Донси, няма нужда да доказваш. Покажи касов бон и кажи, че липсва част.
Пия кафе...Имам задачки..Мързеливо ми е.

# 2 913
Дадох една камара пари за тъпите завеси,и големия пак намери кусури да е недоволен 😤.И маратонки не заслужава да му купувам,бос да ходи!Тря да види де 💩 гладните,па вземе да оцени какво има,че можеше нищичко да няма 😤!Бясна съм,усеща ли се 😤

# 2 914
Дишай, Ренко, ще мине и това. Не че не трябва да дуднеш, директно си му казвай, щот тийновете рядко се усещат сами. В един момент ще вземе и да вдява.
Мина ЯМР-то на средния, резултати не знаем, ще разберем диагнози и лечение в четвъртък при хирурга. Състоянието му видимо се подобрява, да видим специалиста какво ще каже. Другите двама също са по-добре.

# 2 915
Скай, последна да е и на 100  процента успешна!🍀🍀🍀
Ренко, дишай! Не се усещат, ама хич!
Моето го нагънах за оценките, които в края на срока ми мята школо, ама лекинко така, в стил разговор. Та от дума на дума, моето чудо неземно рече - аз не искам да работя от 9 до 5. Оооо, мамин златен, който не иска да работи от 9 до 5 си скъсва д-то от учене за да си извоюва добре платена работа, където да има опция да избира от колко до колко да работи. (премълчах си, че пак ще бачка яко, но реших да му оставя илюзии някакви).

# 2 916
Ей тва пратих тия дни на моята тийнка:

Скрит текст:

Отговори ми с “.” Върнах “?” и “диалогът” приключи Joy

Wind, ти не му ли каза, че работа от 9 до 17 всъщност не е дори 8-часов работен ден, защото липсва задължителната обедна почивка. Joy Повечето хора, които започват работа в 9, свършват най-рано 17:30.

# 2 917
  • Пловдив
Дума не отваряйте за тийнове, че... Neutral Face

Скай, всичко ще е наред! Вярвам!

# 2 918
Ахойте, другарки!!! Hug
Боря се от сутринта с роботчето, че все в кръг се въртеше и ако му се проследи траекторията на чистене, човек разноглед става от раз. Май го оправих де, ще видим, сега съм го пуснала по зони. ЗАЩОТО ми е важно да ми зачисти там, където ще опъвам мата за тренировка, а вече 2 часа го чакам да я отчетне таЗ работа. На мен сеЙ метнало явно. Grinning

Скай, вярвам, че резултатите ще са такива, каквито искате да бъдат!!! Hug

Кой питаше къде може да гледа епизода на "Вина"? Ето- https://www.youtube.com/watch?v=H9rlZcXV_ts
И аз ще си го пусна след като отметна тренировка, чистене и ходене. Май ще е пО- привечер, така като гледам. Grinning

От днес започвам и с тренировки пилатес, дано успея да си се придържам към програмата.

Хубава седмица от мен и да е с прогресивно намаляващо число болни! Hug

# 2 919
  • София
Ама много е важно болната колежка да ми седи отсреща и да твърди "мина ми", а да си върши лична работа на компа. Да си седи вкъщи, нееее, но три пъти ме пита да ходим да ядем. Скучно й е. В главата ми се върти изпуснат час за ЯМР поради сополи и преминаване в режим Карамела-пикльо. Чак себе си не мога да понасям, толкова съм крива.

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 13:25 от бъръльо-бъръльо

# 2 920
  • Пловдив
Бър, а щерката как е?
Другата обстановка мий ясна...

# 2 921
  • София
Шляпа наляво-надясно, не го натоварва, не я боли,  но е надут, уж по-малко. Те така те. Чакаме си "ясният" ЯМР.

ТиЛи, и моЙто роботче вчера нямаше връзка с Главното Шеф, т.е. с мен и с моя телефон. Попсувах, не помогна, въпреки че вложих чувство, и викнах дъщерята да го оправи. Бая му, пя му, скачи ги и сега го наблюдавам през приложението. Хм.

# 2 922
  • София
Бюти, включвам се в общия хор. Най-добрата майка за твоето дете си ти! Бабата е имала своето време да бъде майка за нейните си деца. Пускай покрай ушите си коментарите й и давай напред.

Скай, стискам палци да е била успешна дългоочакваната операция! А дали бабката, която го е блъснала спи спокойно , или - не, всъщност няма значение, защото твоето дете така или иначе в момента трябва да  извърви пътя на възстановяването си. И ще го извърви успешно, вярвам го! Flowers Four Leaf Clover

Хоп! И Пантата в кюпа с болните. Туй щото се радвах, че до момента не докачаше вирусите. От есента покрай нея се тръшкат болни, тя устоява. Накрая точно предаде фронта. И това ще мине.

Пропускам някого ми се струва ... Thinking

# 2 923
  • Пловдив
Мързи бе, ти целия сезон на Адвоката ли изгледа? Намирам с превод само до 6-ти и край...я шушни кво и що Simple Smile

Бюти, напразно се тревожиш!

Кайсийка, кво става с баща ти? Как е?

# 2 924
Ахой, отбрано общество в кавички Stuck Out Tongue Winking Eye ( н'ъл така нА наричат, чак си го сейвнах, да не го забравя Joy) Не мога да се добера до темата, хем каторга, хем разчиствам сметки с комшиите, тъкмо съм набрала. Към този момент минах нечетните номера, сега съм пратила хабер на една от четните и я чакам да ми дойде на крака, да я подпухам, тая комикс героиня, дет' се изживява на мис Варна. Вчера много внимателно са наблюдавали зад перденца и завески, екшъна с елементи на психотрилър, та никой не смее да жугне и се държат почтително, сякаш съм кралска особа. Изчистих негативи, за които им мълча в името на някакъв измислен мир и още по-безполезно възпитание, но тая свърши!
И разбрах, че това, което не се оправя с бой, се оправя с много бой. Флоу ми за още лайф коуч съвети.
Сега си сипвам, щото ми се полага.
ПП Скай, дай насам бабката Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт