Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 97 957
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 895
  • France
Скай Flowers Four Leaf Clover вярвам, че всичко ще се нареди. Имате младостта на ваша страна.

# 2 896
Скай, всичко ще е наред, 🤗🍀!

Карамел, радвам се ,че този път Хлапеньо си е бил в къщи 😜

Бобч, бъдете щастливи,влюбени и здрави още 100 пъти по толкова ❤️

Животът е пълен с обрати и изненади! Днес научих, че бивша колежка е родила момиченце. Това бебе няма баща, но пък има две майки. Интересното е,че познавам втората майка и винаги съм я смятала за дългогодишна приятелка (просто приятелка) на колежката ми.  Между тях цари такава хармония и разбирателство, на която много хетеро двойки биха завидели.
Може би тази история нямаше да ме озадачи толкова много,ако малко преди това не бях разбрала за края на още едно семейство на много близки роднини. Измежду всичките ни братя и сестри,( на ММ и мен) вече не остана друга двойка без развод. Тъжна статистика, нали?!

# 2 897
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ени, видях зверицата Simple Smile спи и се облизва.
скай, всичко ще е наред. не слагай грях на душата с тая бабичка.
другите ще ме извините. в главата ми е батак.

# 2 898
  • Наблизо
Бобчи,да сте живи и здравини все така щастливи заедно!
Скай,стискам палци всичко да е наред!

Аз подготвям нещата за утре и училището.Чувствам се ужасно,че трябва да пратя детето.Дори майка ми ми вкарва виновната нишка “Ама как така ще го пращаш..”.
Ето,представям се,М,лоша майка.Не знам как другите го правят.

# 2 899
Бобче,честита годишнина!Любов и разбирателство ви желая!
Скай,прегръдка за теб!Ти си си силна жена,и момчето ти е силно,ще се справите и всичко ще бъде наред!
Ренко,пак добре,че Шефа те оставя да заспиш преди него Grinning
Ени,може и да се присъединя към среднощния кОпон..

От известно време,дойде ли време за лягане и спане,нещо ме стяга за гърлото.Изобщо не спя добре,ако въобще заспя.Сънувам кошмари,будя се постоянно и все ми се причува тропане.
Ако можеше и беше физически възможно да не се спи,бих предпочела изобщо да не лягам.
А иначе съм изморена и едва си държа очите.

# 2 900
Бобчи,да сте живи и здравини все така щастливи заедно!
Скай,стискам палци всичко да е наред!

Аз подготвям нещата за утре и училището.Чувствам се ужасно,че трябва да пратя детето.Дори майка ми ми вкарва виновната нишка “Ама как така ще го пращаш..”.
Ето,представям се,М,лоша майка.Не знам как другите го правят.

Бюти, напълно разбирам как се чувстваш. Знам и между какво избираш.  Не си лоша майка, а най - добрата за детето си. Избираш между две злини, това е. Правиш каквото можеш според обстоятелствата и да не си посмяла, да се чувстваш виновна. Знам колко е гадно и знам колко се налага, и знам, как си лягаш с тия мисли. Прегръдка ти пращам Heart
Скай, всичко ще е наред. Flowers Four Leaf CloverНе я мисли бабата, надали й е добре.
Ени, видОх Heart Eyes

# 2 901
  • София
Ох, бе, Бюти! Лоша майка била! Детето не може да седи под похлупак до пролетта, та да са доволни ... някои си. Нас пък как ни гледаха, разхвърляни масово по детски градини, села и баби, ама сега с претенции.

Чак сега сядаме да вечеряме. Кога ще се спи?

Ули, не поръчах. Един ориз метнах, у дома са китайци и това много върви.

# 2 902
Преди малко писа учителка на Беболина, че тя и колежката й са с Ковид. Беболина е със сополи от събота, а тази вечер почна и кашлица. Сега се чудя какво да я правя утре?!

Бюти, детето няма да го пращаш на война, а на детска градина и това няма как да те направи лоша майка!

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 22:50 от Sissy

# 2 903
Днес беше прасешки ден. Че и го завърших, готвейки едновременно пилешки сърца, мусака и кекс.

От петък голямата е в драми. Какви интриги се въртят около нея, майко мила.

# 2 904
КъдЯ шЪй е купонЯ?

Скай, ти си майка - героиня. През това, през което преминаваш и въпреки него, продължаваш напред, те поставя на един пиедестал в очите ми. Наред със Сирос, Мързи, Шугър...и други, и други.
Прегръщам ви силно момичета!  Майки героини е шаблонен израз, не намирам думи да напиша друга дума.

Уморена съм, а е неделя вечер.
Бяло дръвченце, имаш ЛС, погледни го Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 22:29 от Camille [Claudel] - Clo

# 2 905
Тук ще е партито,ама Ре и Кро липсват. 😁
Бюти,я не се излагай. Никаква лоша майка не си. Много добре те разбирам,че нали и аз я оставих и дойде време да се връща на градина. И хем знам,че не мога да я пазя под похлупак постоянно,хем ми е кофти да я пратя,че и в грипна епидемия. Няма начин,в сряда с бойна крачка заминава. Давам й сироп от черен бъз и витамин С. Квото дойде.

Сис,имаш ли тестове вкъщи,да й направиш? Знам ли как да постъпиш.

Добри,той мъжкарче котака. И ся ми спи в краката и мърмори. 😆 Много е кротичък. 🐱

# 2 906
Добра вечер.
Бобч, много години да имате пред вас в любов и разбирателство!
Карамелова, кат ти казвам, че трябваше с лопатата да му обърнеш фейса на тоз...🤨
Бюти, мне така. За твоето дете- ти си човекЪт!
Скай, дано това е операцията! Повече да няма..и бързо да се оправи момчето!
Аз от тръстика се върнах...малко уморен...
И аз от отказалите се да купувам зимни боти на Килеша..От последният път, когато му купих едни боти Левис...хубави, страхотни, а той избощЕ не ги обу, рекох край. Мъкне маратонки..кво иска. Ако ще и по налъми да ходи зимъска 😁😆

# 2 907
Съзрях я котараната, тя цялата в багри и величие Simple Smile.

Досега работих, чакам медал с пчеличка Simple Smile.

Да сте здрави и умни, момичета, а щастието само ще дойде Simple Smile !

# 2 908
Добро утро!
Smiley

# 2 909
  • София
Добро!

Общи условия

Активация на акаунт