Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 97 963
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 880
Знам,че не е смешно и от оня ден се опитвам да се въздържа,ама ме избива на луд смях.Представям си цветно Карамела,как го ступва тоя,а той завалията търти по пищоФ.SmileySmiley Нямаш ли някоя чешма на двора,да му пуснеш една студена вода?! Начи ако следващия път го погне Главната баба,искам запис от камерите!

Драсти!

# 2 881
Няма да има следващ път..!
Не предполагах, че тая подобна ярост в себе си!
Не ме предизвиквайте Stuck Out Tongue Winking Eye
Всъщност не ми е смешно, но не ми е и гузно като предния път.
Бъръл е много права!

# 2 882
Три пъти за щастие! Laughing

Забравих Бобча,да се хиля с тебе! Smile

Бобчес,живи и здрави да сте! Да се гледате и гукате,дълги,дълги години!

# 2 883
  • София
Ох, и аз пропуснах Бобчи и мистър Бобчов.
Живи, здрави, влюбени, луди и късметлии! И усмивки!

# 2 884
  • София
Много тъпо парче съм!!!
Казах вече, че ме болеше глава. Мина по някое време и аз като усетих, че съм способна да се надигна от дивана, хванах ОИ. Наблъсках една кофа с вода и препарат и започнах да чистя баня и тоалетна. Изпаренията от препарата ме блъснаха директно в кухата кратуна. И сега пак ме боли. 🤕

Поне преди тази простотия успях да сготвя пиле с ориз. Да не ми тежат на съвестта домашните хора, че съм ги оставила гладни.

# 2 885
  • Варна
Здравейте, общество! Simple Smile

Бобче, честита годишнина! Живи и щастливи години занапред! Оставям  шампанско с дюнер и заминавам.  🥂🌯

Трябва да мисля подарък за " имам син, който е момче, но в момента няма конкретни интереси". Подробностите са уточнени, пък все ще го измисля . Grinning

Няма звън на скреж, няма и пукане на камина. Само вятър и отвлечени мисли.

Наспорт и приятна вечер! Simple Smile

# 2 886
  • тук и там
Бобчи, честити да сте! Още много години да се обичате и подкрепяте.

Ходих на Бг магазина и си купих гювечета зараД вас. Все някой гювечета прави в темата , викам чакай и аз..Не съм правила до сега, не бях и виждала посуда тук за гювечета-просто не съм обръщала внимание , ама ей сега ги фиксирах до касата и си взех 5 броя по 3,50евро. Днес няма да е, ама тези дни мисля да направя.Чакам още малко да се смрачи, и ще си сипвам розето..

# 2 887
  • sf
Аз вече си сипАх! Сърбам супа и пенливо слядко вино 😆 зяпам Хорейшио и разучавам мини парочистачката от бакалията на Тринки, ама утре ще я пробвам.

# 2 888
  • София
Брави, Донси!
Аз метнах един сладкиш със замразени череши в печката, счупих чиния, разсипах захар и се чудя да правя ли и едни бързи спагети или много ме мързи и да поръчвам нещо.

# 2 889
  • USA
Привет, банда!

Карамела, с твоя пикльо успя да ме разсмееш Satisfied
Болничките ни дечица да се оправят Flowers Four Leaf Clover
Фил, и ти Flowers Four Leaf Clover
Бобчи, дълги години още да се водите с твоето момче и да сте щастливи Revolving Hearts
Панди, аз пък знам че осем е съвършеното число, защото е като знака за безкрайност.

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 20:05 от SkyBlue

# 2 890
Скай,дано,дано е било успешно,и си е заслужавало чакането за светилата 🙏!
Вино,"пържени" картофи,и май ще заспя пак преди Шефа 😬

# 2 891
  • София
Скай,  вярвам, че сте взели най-правилното решение и ще се оправи напълно момчето ти!

# 2 892
Скай, успешно е било!

Бобчита, честите да сте!

Бъръльо, поръча нали?

Ами другото го забравих. Сефте.

# 2 893
Скайче, дано всичките ви тревоги останат в миналото! От цялата си душа желая пълно възстановяване на момчето ти!
Гушки, мило момиче Heart

# 2 894
Покажи котарач де. Не се стискай.
Не мога нищо да покажа,щото тъпашкия форум не дава да се качват снимки. Трябва да ги кача първо в иг,но ми е досадничко. 😁 Ако така се отваря от линк,ето го:
https://www.instagram.com/p/CnZeiKdoKLq/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Скайче,стискам палци да е успешна! 🍀❤
Карамел,ма тези големи навлеци,че и нахални. 🙄 Малко им е бойчето явно,щом се завръщат.
Мисте,пребори ли сАполаците? 😪😁
Дремнах аз,че снощи не бяхме вкъщи и хич не мигнах. Сега обаче кво ще правя нощес,не знам. Събирам желаещи за форумски кОпон! 😝

Общи условия

Активация на акаунт