Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 97 998
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 865
  • Somewhere in the World
Айде стига вече болести- Филче и Бюти да се оправяте и да минава Hug
И аз кат Донси съм решила таз година да пътешествам и вече се записах за екскурзия май месец сама с агенция.
Офф, спя кат пън по 12 часа едва се събуждам!
Стягам се да ходя на гробища- днес стават 20 години, откакто дядо ми отлетя… живот.
Карамелче, как си днес?

# 2 866
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и моят татко...
майка ни препоръча да не правим нищо. да оставим "силата" за Тончо. ще я послушам. ще си запаля една свещичка довечера и това е.

# 2 867
И аз съм доволна от училището на Беболина. Имам възможност да я пусна още една година там и ще го направя, ако я приемат отново! След това трябва другаде да търся и кой знае къде ще попаднем.
Бюти, няма ли възможност да смените училището?

# 2 868
Прити, Добри, светла им памет!
Знам, че тийновете не са хора, ама се пак! Зимните са много готини, сам си ги избра гадината! Едни кубинки от преди 3 години ги нося аз сега, но те са 40 номер. С два чифта чорапи са ми ок. Ми обу ги 3 пъти само, а струваха 110 лева. Тез обаче вече са 43 номер ще трябва да търся наесен на кого да ги подаря. Едва ли ще ги обуе повече от няколко пъти. 🥴😡

# 2 869
  • sf
Прити, къде ще ходиш?
Ако някога решиш, че искаш компания, свирни ми, ще съм добричка. 😁 Щерката си идва от дъжд на вятър, тийна вече рядко го навивам да идва с мен, пък на мен сама не ми се ходи.

# 2 870

Преди седем години си казахме "да".  Пийнете за наше здраве ☺️
Чакам си гала обяда- дюнер с мнооого сос 😁

# 2 871
  • София
Бобчи, честита годишнина! Една учителка по БЕЛ в гимназията ни казваше, че 7 е числото на съвършенството според не помня вече кого. Пожелаваме ви да изкарате още безброй пъти по 7 съвършени години заедно!

Започнах с намерението да ви изброявам, но главата ми е като камбана. Боли и е празна. Простете! Запомних само последното прочетено и отразих само Бобчи. 🤕

Сутринта с кафето щях да сервирам сладък салам мое производство, но нямах сили да държа телефона, затова сега за десерт ви черпя. Пардон! Не черпя, форумът не дава. Услугата била временно недостъпна. Явно ни слагат на диета. 😉

Поне Пантата е свежарка днес. Още си мисля, че носът й е запушен. Давам хомеопатията, която й помага в такива случаи. Тя продължава да отрича, че е запушен, но пък нощес хъркаше, а когато хърка, това е.

# 2 872
Бобчи, честита годишнина! Още много по 7, изпълнени с щастие , любов и здраве!

# 2 873
  • Пловдив
Бобчи, зимна булка, а? Simple Smile Честито! Да сте силни заедно!

# 2 874
Бобчи,
Да сте здрави и да изкарате в обич още мноооооооооого години !

Как сте , болничките  или с болнички дечица ?

Аз кашлям като магаре, но съм и кралицата на прокрастинацията, а имам страшно много работа за днес.

# 2 875
  • На морето!
А, и моя не ще ботите...ама след мъмрене ги обу ония дни и хубу, че вървяли в дъжда ей така по качулки 🥴
И при нашия не е наследствено, ама на...
Щом е единично е ок, да не стават повече.
Пътуваме си обратно...и лек сняг валя, ся па слънце 🧐
Вашите тийнейджъри поне боти и зимни обувки имат. Моят кара с маратонки цяла зима. В стаята си не пуска никакви отоплителни уреди и все по тениска стои и ме убеждава колко му е горещо.
Това пуберите не са хора. Тъкмо той ще влезе в час и мен ще ме метнат вълните.

Честит празник на празнуващите!

# 2 876
Моят има маратонки и кожени кецове,толкоз 😂.Даже май дебело зимно яке няма 🤔.Зимни обувки се отказах още преди три години да му предлагам да му купувам.Край,казах,че като реши,че иска/има нужда от нещо,да ми праща линкове да поръчвам.
За акнето дума не ми се отваря 🤐.Не,няма наследствено при него.

# 2 877
Бобчи, честита годишнина, живи, здрави, влюбени и щастливи заедно още ен-ти пъти по 7!🍀❤️

# 2 878
Прити, благодаря ти, слънце, че питаш Heart Не мога да отговоря еднозначно. Имах среща от третия вид... с пикльото. Този път съвсем трезвен дойде да си изпроси боя, щото егото му не издържало да го бие жена...Не ми се влиза в подробности, щото стана мега грозно и кърваво, но го набиха и жена и мъж... Халапеньо си беше дОма...

# 2 879
  • София
Карамелче, който търси, намира. Не си го слагай на сърцето.
Детето ти е мъж, браво.

Общи условия

Активация на акаунт