Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 435
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 070
А, писали сме много едновременно Simple Smile

Джун е дала линка вече.

Ренко, дано просто липсата ти да е била причина за сутрешните неразположения и всичко да е наред
Реших тук от два месеца да пробвам специални кафета, чиято цена ме стряскаше и спираше най-често.
В момента е едно от Индия. Тъкмо реших обече да сметна колко излиза едно кафе, ами то било направо без пари Joy по-евтино от едно яйце

# 2 071
  • София
Аз получих два мейла между 11.00 и полунощ. Още не съм ги отворила нарочно. Сто процента ще изискват моя реакция до осем тази сутрин. Ми мерси съм.
Вчера ме атакуваха на място, по мейл и по Вайбър. По няколко различни направления. И всеки иска, иска...
Отидох да проконтролирам в темата на Кло.

Ай, лек ден, момичета! Ще ви навестя след няколко часа.

# 2 072
Бър, така да те разбирам. Вече ми стана противно, да си отварям пощата, а като ми звънне телефона, направо изтръпвам.

Мисти, що така със супите? Аз много обичам, всякакви и са ми любима закуска. Макар, че закусвам много рядко.

Бърди, я тука на отчет, че нещо ми се губиш.

# 2 073
Тъкмо реших обече да сметна колко излиза едно кафе, ами то било направо без пари Joy по-евтино от едно яйце
От моите,от 35 ст също ли 🤪🤣🤣🤣
Дай на лични някой линк,да зяпам като се събудя 😁

# 2 074
  • Пловдив
Сиросче, незнам...нещо органически не ги понасям Smirk Готвя, ама не ям...

# 2 075
ДУ! Два дни обявяваха за нас червен код и нищо, а днес ще ни вдигне и отнесе...
13-че, не се предобряй така. Давай го по-плавно.
Супи обичам, но не на закуска. Докато хлапетата бяха малки винаги готвех супа и ядене. Първо по-малко супа, след това от второто, но това на обяд и вечеря. Супите са много полезни, крем супите обаче не ги долюбвам.
Стиснете пак палчета днес, моля. Имам нужда.
Лек да е петъка/

# 2 076
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Моето от нощеска е с бурна кашлица и температура.
Ще намятаме дъждобраните, да ходим да оставим едни 100 лева в аптеката.

# 2 077
  • тук и там
ДУ! На второ кафе съм вече. Последно време много сънувам ,иначе си спя,ама тези сънища ме разбиват.
От известно време сънувам мъртви роднини, тревожно ми е и явно избива в сънища.
Изчистих вчера,няма да готвя днес.  Петък ми е любим ден..Уикенда ми е  много по-натоварен, от петъците. Мисля да направя кратка дом. тренировка , за успокоение на гузна съвест, че хапнах  една мазна баница   за закуска.
Спокоен петък!

# 2 078
Кайсия, след като сънувам покойници, съм свикнала да изпека нещо и да раздам в тяхна памет. Носи ми покой на душата и успокоява мислите ми.

# 2 079
  • France
ДобрЮтро. Ще се опитам да ви карам по ред.
Бабри, много ти се кефя. Сигурна съм, че ще се справиш!
Сиросче, и аз сънувам много глупости напоследък. Все съм сама на някакво пусто място и то по здрачаване. Сега бях на някакъв паркинг на бензиностанция. Много неприятно усещане.
Кло, има ли новини при теб? Какво става?

Тази нощ Славчо ме събуди. Баща му по обясними причини спа в хола. Не знам в колко часа чувам толкова жално "мамо, мамо". Малкият седнал в леглото (което е долепено до долната част на нашето) и ме вика, но звучеше толкова нещастно. Взех го при мен и го гушнах. Милото, цялото трепереше. Какво ли става в главичката му?

# 2 080
Сиросче, тук съм и уж ви чета, но съм толкова кисела и крива, че не ми се искам да вкиселявам около себе си.
Затрупана съм с работа и се нервирам с някакви дребни неща, та поне се разсейвам. Днес ми беше крайния срок за една голяма поръчка, предадох я още в понеделник, за да има време за реакция. Оттогава ни звук, ни картина. Нищо. Приемам, че съм се справила перфектно.

Аз напоследък не сънувам, защото и не спя особено. Още една-две безсънни нощи и ще финиширам кинговата "Приказка". Снощи бях задрямала, събуди ме вятъра. Духаше стабилно по едно време, един пластмасов стол се разхождаше по терасата. После явно е утихнало.

Бях се засилила към бакалията на 13, но вън стана много мрачно, май даже е прекапал дъждец. Ще чакам утре с МУ да пазаруваме с колата. Трябва да се замъкна и до куриер евентуално. Да видим кое ще надделее - мързела или любопитството да си прибера кецовете.

Болните да оздравяват, стиснати палчета за който има нужда, на останалите - хубав и спокоен ден!

# 2 081
Ден, мърдам. Чак се изненадах, но явно сношка мерките дето взех против мускулен стрес се оказаха ефективни..
Натаел/ Рахаля усърдно коригира на Наталия 😁/ нощна птица съм аз...Колежката, оказа се, също. Та вечер съм по- дейна и решихме тъй по тъмно да отмятаме спорта. Иначе съм бивша лекоатлетка. Имам бледи спомени 😁 за кво иде реч.
Уиндче, правилно рекваш. Но сношка реших да си изпробвам моментното с- ние и най- вече да налучкам дишането...та неусетно ги навъртях обиколките. В проба...
Супа на закуска, онли шкембе чорба 😁 Тя понякога е жизнено важна..след една определена спортна дисциплина☝️
Бабри, поздравления и за тебе си...
Като сънувам...или ще се събудя много ядосана, или от кошмар. Мерси съм, всеки път като си лягам, се надявам да не сънувам.
Тук лятото продължава..Уж прогнозата е за спад на Т. Ай дано, че не ми е ок така. Явно зимата се измества доста...ще трябва да се адаптираме, тъЗно..
Аз не знам защо Кло е сътворил новата тема, но тук си ми е добре 🙂
Мисля днес да размахам малко четките..
На вас хубав ден!

# 2 082
Фил, може да е сънувало кошмар горкото. Моята дребната девойка мина през фаза на нощни терори. За щастие не с писъци, но се будеше - трепереща и неадекватна, отблъскваща всякакъв физически контакт. Добре че скоро не ги е имало.

# 2 083
  • София
Здравейте!

Лоли, дано се справите бързо с разболяването!

Фил, милият дреб! Той си знае какво е сънувал.

Обожавам супи, но се къщи само аз съм им фен. Пантата не ги вкусва дори. Баща ми чат-пат яде, но с видимо недоволство. А да готвя само за себе си нямам време, така че рядко ги правя. Поне пилешка супа баща ми обожава, също като мен и с нея се утешавам.

За бягането имам въпрос. Аз не, че съм хукнала, но да попитам. Казвали са ми, че трябва да дишаш правилно, за да има ефект от бягането. Ще ме светнете ли каква е техниката? Предполагам позиция на тялото също е от значение. Загрявката може ли да е с бързо ходене, или трябват разтягания, упражнения и т.н.

# 2 084
Панде, индивидуална е работата. Поне за мен. Дишането ми като пушач е различно от непушачи 😁 Тва първо. Снощи доста обиколки врътнах, докато уцеля подходящото за мен. Колежката пък например, има проблем с носа и едната ноздра..та и тя си е намерила начин. А за загряването, аз предпочитам бърз ход преминавайки в лек тръс 😁 Ръцете за мен е добре да са прибрани към тялото , без много да ги движа....С една дума- на който както му е удобно.
Фил, още помня как една вечер ме събужда някакъв тих плач...В сънуно с- ние решявям, че съседите отдолу..Докато до съзнанието ми не стигна звука на щеркиния плачоглас 😁Хем в нейната си стая, аз в спалнята..Имат си някакви техни страхове и преживелици завалийчетата..

Общи условия

Активация на акаунт