Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 424
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 100
Някой има ли отзиви за новия румънски сериал, който се излъчва по БТВ?

Ми... същият е като стария. На мене не ми харесва, на ММ много.
И на мен не ми хареса. Мудно се развива действието,доста прилича на Влад,но по-зле за мен. И за убиване на време не става. Ще търся Вина,да го видя него как е,хвалят го уж.

# 2 101
  • Пловдив
Вина е по ок...даже ми харесва Simple Smile Другият-не...

Време ли е за отчет? Stuck Out Tongue Winking Eye  пекох пататник с наденица отгоре и чакам мъжката част.
Първата срочна цъфна Simple Smile 5 по Физика...та...фаля го Grinning

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 19:15 от mystic woman

# 2 102
Браво,Мисте. Все така да е.
Аз няма да готвя. Имаме за дояждане,пък и ММ е болен и не е ставал цял ден. След нощна е де,но обикновено става в 12-13,днес не. Едва е изкарал смяната. Има Т и кашляше вчера,днес не кашля. Само се моля да не зарази Синеочка! 😓

# 2 103
Кло, все с такива хубави новини да ни радваш!
Родива, съжалявам, че при вас не вървят нещата на добре.
Включвам се в тренировката с гиричка гроздомицин.
Благодаря за палчета, вече съм спокойна детето се прибра живо и здраво в България. Голямото ми момче беше в командировка в съседна държава, зад волана по над 8 часа. Бях на тръни. Днес и много дъжд ги е прал, но важното е, че се е прибрал. Успокоих се. Та по повода наспорт!

# 2 104
Мистева,  казвай ги тия работи по - рано, де. Щях да дойда с виното.

И на мен не ми хареса румънскя сериал. Вина е чуден, за разлика от онова недоразумение с буквите. Ама аз имам сантимент към винарските изби.

Ени, отдели го болника. Да оздравява бързо!

# 2 105
  • София
Наспорт, другарки. Аз ще пасувам засега, МН не се е прибрал.
За ядене днес най-лесното - ориз с кайма и подправки. Дъщерята го поръча, аз го готвя. Ядем го с кисело мляко. За салата съм поръчала да ми вземат домати хубави, ще видим.
Изтръпва ми големият пръст на крака. И миналата година имах такъв период. Май е от едни боти. Много са ми удобни и нищо не усещам докато съм с тях, ама явно нещо не е ок. Не ме боли, изтръпнал е само.

Болните дечица, мъжове, вещички, въобще всички, да се оправят.

# 2 106
Кайсийке, моят треньор всеки ден има МТ, та какво остава за нас. Това значи, че работиш. Коремът ми сега е все едно с нож ме бодат, така боли. Ама съм доволна. Кръста трябва да заздравиш, но не знам домашни тренировки за него, аз само с екстензията в залата го заздравих. С еденето внимавай и с пиенето 😁 и см мери, тая седмица имам минус 2 в талията, кг все същите.
Ени, да се оправя бърже болният!

# 2 107
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кло, само добри да са новините от тук насетне.
роси, силна прегръдка. много трудно решение е, но нямате избор. Cry пак прегръдка.
аз много ходя, може би затова нямам мускулна треска. по-правилно е да се каже "ходих", защото точно тия дни съм малко на повикване от Горинич и не смея никъде да шавна.
не съм сигурна, че изтласквам "от дупето" Simple Smile Simple Smile  Simple Smile по-скоро са краката. намерих поза, при която усещам напрежение от вътрешната страна на бедрата и така се упражнявам. в края на краищата там искам да затрия някой сантиметър.
ще потърся и клипчетата.

# 2 108
  • Пловдив
Бър, как ориз с кайма? Като ония голи сарми ли?

# 2 109
На мен “Вина” ми харесва, интересен ми е, а и кадрите са красиви. “Буквите” ме разочароваха, толкова го чаках.

Ние рано-рано вечеряхме миш маш, пекнах и тънка наденица. Успях да изгоря една тава ореховки. Овъгля май е по-подходящата дума. Правих и крем-карамел. Голямо разточителство, сума ти яйца заминаха.

Родива, наистина трудно решение, но в един момент е най-добре за всички Hug

# 2 110
Репортаж.
-Емиии...имамИи..къще, вили, колии..
-Е, как ги имате, откъде?
-Е, как откъде...Мета на улицата..всеки ден...как откъде..
-Тъй ли? От улицата?
-Амиии дааааа..
Горна Оряховица, акция на МВР. Инервюирани- ромски трудови граждани.

Мдаааа...Аме, другарки- утре по метлите 🤣 Тъй, де..ще забогатяяме. И без тва отга се каним на тез пусти  Малдиви.

Родива, трудно решение..
Кло, здраве за майчето 🍀
Пил.пържола със сос и салата зеле с моркови за нас.
Мисте, браво на младежа, само се оплакваш..глей кво убаво момче имваш 🤗

# 2 111
Сиросче, баш днес някъде из инстаграм мярнах какво освен дегустация на вина, трябвало да има и дегустация на супи Simple Smile познай за кого се сетих.

Родива, трудно решение, но като няма как, най-добре е за всички.

Кло, не съм пускала палците.

И ква стана тя сега ни гледам правилните клипчета, че да отслабвам ни правилната работа, че да имам къщи, вили и коли....залюхана работа

# 2 112
  • Пловдив
Бърд, яйца...ами орехи? Ццццц...язък! Много обичам ореховки. Искам рецепта!  Simple Smile

Пийнах вино на гладно и ме замота 🤪

13сче, ам...и МУ тва вика...че само го хокам, па то нашто гардже най-убавко Blush лошава съм...ма то мий в породата бе 🤓

# 2 113
Ква порода си бе, Мисте? Аз съм рибешка и знаеш ли каква съм лошава?

# 2 114
  • Пловдив
Ква порода си бе, Мисте? Аз съм рибешка и знаеш ли каква съм лошава?
Laughing  забрай ли? Порода коза....абе усещам се на моменти, че съм съща майка ми, а не ща 😒 хеле за оценките...

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 20:25 от mystic woman

Общи условия

Активация на акаунт