Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 475
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 115
Ааа, тЮху ся...Наше лошаво нема 🤣🤣 Нищо, чеЙ Коза 🤣🤣🤣

лошавички сме, ама тва под пълен секрет. След като прочетете този поС
...той ще се самоунищожи до пет секунди 🤣🤣🤣

# 2 116
  • Пловдив
Ооойййй, ой...Joy Stuck Out Tongue Winking Eye Laughing

# 2 117
  • София
Бър, как ориз с кайма? Като ония голи сарми ли?
Задушаваш лука с каймата, после добавяш ориза и подправките. Аз ги правя и с накълцани лозови листа, та да, като голи сърми.

# 2 118
Мисте, и орехите, и яйцата отидоха зян. МУ ме драка, че поне не съм ги купувала, щото са от село. Да е жив и здрав дядо.

По тази рецепта правих: 3 белтъка, 200 гр захар, 200 гр орехи. Разбивам белтъците с щипка сол, после добавям две ванилии и изсипвам орехите. Разпльоквам артистично с лъжичка на разстояние върху хартия и мушвам във фурната. После внимавам да не ги овъгля, нали. Втората тава става за ядене.

# 2 119
  • Euskal Herria
Ако замениш орехите с бадемово брашно, ей ти ги френските макарони Wink.

# 2 120
  • USA
Начи, и аз под секрет да ви кажа, че преди да почна да пиша тук, не харесвах женските представители на тази зодия, заради 2 гадни познати индивидки.
Обаче, тукашните козички много сте ми симпатични (без да се подмазвам), а с Мистето понякога си мисля, че напраО сме близначки Heart Eyes Понеже нормално ви чета доста по-късно, и ако нещо не съм доразбрала, знам, че Мистичето е задала въпроса вместо мен Joy
Пък ето на, и ореховки обожавам Yum

# 2 121
  • Пловдив
Laughing
М дааа...аз съм онази с микрофона Sweat Smile  Обичам да си познавам събеседниците аз Wink и ако нямаше балкон и не ме беше срам, щях да питам ли питам Stuck Out Tongue Winking Eye Heart

# 2 122
  • София
Мисте, браво на момчето!  Възхищавам му се, защото за мен физиката е непонятна. По физика май основно 4-ки връзвах, и то, защото бях симпатична на госпожата и си говорехме в междучасията. Накрая на годината ми пишеше 6, за да не се откроява грозно 4-ката между 6-ците и защото й бях обещала, че и през ум няма да ми мине да се вра в специалности в университета, в които се иска физика. 😆 Аз и без да й го бях обещавала, пак не би ми минало през ума.

# 2 123
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
спрете се малко с тези Малдиви,че вижте какъв сакатлък стана.

с'я трябва да търся някой за меден месец?! откъде?

# 2 124
Между другото, по темата със спорта- аз много мога да пиша/ говоря, правила съм го, но с времето хем се уморих да се обяснявам, хем ми омръзна. Затова и основно си мълча, де. Simple Smile Ама ще кажа само, че не е съвсем ОК човек постоянно да е с МТ, при това болезнена такава. Хубаво е да я има, разбира се, но не и да е константа. Иначе, гонейки ентусиазма на Бобчето, съм се докарвала до степен да не мога да сменя скоростта в колата, да не говорим за сядане на тоалетна чиния и т.н.
Добри, ако не си правила клекове ежедневно последните седмици - месец, фактът, че не усещаш никакъв дискомфорт след това, което пишеш, че си правила, е знак, че нещо не е ок; както и новопоявилата се болка в коляното. Ако можеш, гледай се в огледало, докато ги правиш, или се снимай на тел и после сверявай техниката във видеа с някой, който ги прави правилно. И аз съм на мнение, че нещо не правиш правилно.

Имам една програма на фурната- за печене на пиле. Не зная точно какво представлява, какви функции задейства, но пилето в нея винаги става супер вкусно и сочно. Задавам теглото, натискам копчето и забравям- сама се изключва, всичко. Днес, обаче, какво реших преди това да пека едни сладки картофи, фурната беше бая загряла, когато сложих и пилето да се пече. Ако обикновено се изпича за час, сега за няма и 30 минути изгоря! И оставете това, но и цялата къща мирише на изгорено пиле.

Родива, дано намерите най- подходящото и добро място за майка ти. От сърце ви го желая! Hug

Иначе аз в момента съм навлезнала сериозно в някакъв син период. Grinning
Скрит текст:
Бях още и с поло, и чанта в цвят на лака (и колата). Grinning
ПП. А, и телефонът ми е почти същото синьо. Sunglasses
И много ме радва името на лака- "За мен от мен". Heart Eyes

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 00:00 от TuЛи

# 2 125
  • sf
Сериозно губя битката с Раян, но не се предавам 😆 по тоя повод си поръчах нови обувки. 😁

# 2 126
Тили, не сядам лесно на тоалетната, вярно е😁. Ама не е всеки път баш така.
Добри, ако искаш да се оженим??? Или да визуализирам Малдивите?

# 2 127
  • USA
ДобрЕ, в краен случай ще вземеш бащицата на Малдиви, 'ко не, ще дода аз Joy

Тилче, ам че туй аз го виждам сиво- и лака и колата, сигур проблемът е в моя тИлИвизУр Smirk
Голямата бяла птица, аka moi Bowtie , днес за пръв път се накани и "опрАжи" картофи във фраера, който се подвизаваше в гаража има няма 3 годин' неотворен. И припаднах, поразена от глупостта си! После викам да пекна едни брюкселски зелчета, пак таме... Двойно припадане!
Ма то, хубУy нещо били тез нови технологиЙ, бре, що не казвате?! Шегувка, но аз само ви слушах и не вЕрвах Joy

За клековете, няма да коментирВам, сърдя ви се- най вече на B&B- Бобчи и Бабри!

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 20:51 от SkyBlue

# 2 128
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
гу'ема работа сме. оплаках се от Малдивите и те спряха рекламата. сега не мога и да се оженя.

# 2 129
Скайче, синьо със сив подтон е.
Ти вЕрно си спец и имаш набито око! Hug

Общи условия

Активация на акаунт