Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 477
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 130
Наминаам да се възхитя от щерката на Скайчето 😍 Мацка и половина 👍 Браво!
ДобрЕ, за кво тий па ти...женитба, чукай на дърво или..палма 🤣

МиУту хремав на чешма 😮‍💨 Бяхме замислили малко бягство по селски из Котел къмто Жеравна...ама май ще се разминем.

Аз имам лека МТ от вчера. Мисля си, ако не бях взела мерки..днес верно щях да ходя с патерици..🤣 Вторник- на стадиона. Пак 👉
Лекичка!

# 2 131
Свършено е с долното котенце. Днес, менюто ще бъде киликандзер с кисело зеле, а от козината му, ще направя вълнени гащи 😡
Няма такова зло същество.

# 2 132
Ай, събуди ли те гадинката, пращам слоу кукера, тамън ще го събере.

# 2 133
Имам кукър, Ули. И модерна фурна имам и нови тенджери Цептер имам 🤭 Така ме нахапа гадината, че подскочих в леглото.
Свършен е.

# 2 134
Да търся рецепта тогава Grinning

# 2 135
  • София
Добро утро! Да пускам ли петиция "Спасете Кили" или по-скоро "Спасете Сирос" трябва?

# 2 136
Никаква петиция няма да спаси гадното добиче.

Наглец!

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 09:26 от Сирос

# 2 137
SmileySmileySmiley

Добро утро!

# 2 138
Що така го прихващат карастанчовите. На снимката  се прави на "ни лук ял, ни лук мирисал".
ДУ! Търкалям се още в леглото, а трябва да се размърдам.

# 2 139
  • France
ДобрЮтро.
Вчера забравих да кажа, че много се забавлявах с дечинята на Тьорти. Сладурско чувство за хумор.
Родива, какво да кажа... мамка му и живот.
Снощи мама ми напомни, че на тази дата, преди твърде много години, баба ми почина. Пих едно вино, споменавайки я.
Много обичам да тичам. Днес дано да успея да направя една тренировка. Вече 10 дни си стоя на дупето и ме хвана съклета. Точно аз се оправих и Монсти я загази яката. Дано само Славчо не го последва. Той вече точи сополи, де, но да не зазлява много.

# 2 140
  • София
Обичам Кили, но Бебето ще му види сметката иначе го взЕмам

# 2 141
  • France
Килито ме кефи само на снимка. Няма да се спогодим с него.
При такова трениране вече не става дума за традиционната МТ с млечна киселина, а за микро разкъсвания на мускулната тъкан. Което не е негативно до една степен. Профи спортистите имат фази на силно трениране и по-слабо такова. Въобще си е цяла наука.

# 2 142
Горкият Кили, кой знае спящата Сирос какво му е направила Stuck Out Tongue Winking Eye

ДУ! Ще ставам да извеждам добичето и аз. Дано дъждо-снегът от снощи е спрял.

# 2 143
  • София
Мноу си е добре Килито. И на снимката си е добре, и в гювеча с лимонче в устата е добре. Така ги виждам аз нещата. Сирос че има проблем с него, той Ко е виновен?

# 2 144
'ма Килито колко жален изглежда Joy

Общи условия

Активация на акаунт