Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 99 488
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Пловдив
Сиросче, от тая снимка как да ти повЕрваме, м? Grinning

Добрутро! Уж щях да спя, ама...
Кафе...? От на Добри любимото Simple Smile

Глава ме дрънка n-ти ден...Дали има капки за нос без Ксилометазолин? Че нали той не се ползва дълго, а поне 2 пъти тряя да отпуша носа Confused

# 2 146
Мисте,виброцил.Разните муко-... и те водят до пристрастяване. Другото са билкови и подобни-Лихенсед спрей,Силвертус...

# 2 147
  • София
Виброцил? На мен това ми изписаха в спешния център след великото и продължително коледно-новогодишно боледуване.

# 2 148
  • Пловдив
Мерси, момичета!
А нещо подобно да Геломиртол? ММ има едни "залепени" и "заседнали" по гърлото секрети и искам да му взема нещо 🙄 Или сироп от мащерка? Ама той ще го разкашля...

# 2 149
Тавипек има действието на Геломиртол.С масло от лавандула е.Последно си взех Тавипек форте,че е по-силен,и се пие 3*1,а обикновения беше по повече.

# 2 150
  • София
Добро утро.

# 2 151
  • София
Инхалация, Мисти. Ние нямаме инхалатор, та над тенджерата с мащерка лайка и сода бикарбонат седях с хавлия покрита. И гаргара с топла солена вода, чудеса прави. Но не гореща, лека топла.

# 2 152
  • Пловдив
Уф, знам за гаргарите, уж прави, ма му омръзна...пак ще дудна Simple Smile

Бър, я кажи от опита с дъщеря ти...с какво мога да укрепя безименния пръст на ръката на синкото? Бинт? Ударил го е на волейбол и сега при леко по-силен удар го боли...сега не е подут, та май не е за снимка или да мине през ЛЛ...знам ли?

# 2 153
Отивам на обяд.Котка с кисело зеле! Scream

# 2 154
  • София
Здравейте!

Пропуснах снимката на Кили, ама тъй е като спя до късно.
Сиросче, ти да не говориш на сън и нещо да си засегнала крехката му котешка душевност? 

Снощи наслагах по шкафове и гардероби таблетки против молци. Сега навсякъде по стаите мирише на тях, а проветрявах два пъти от тогава. Надявам се, че не е вредно? 🤔  Даже сложих по-малко от посоченото в опаковката количество. Шкафовете ни са такъв модел, че вратичките не прилепват плътно една до друга, а има един пръст разстояние и от там се процежда миризмата.

# 2 155
  • София

Бър, я кажи от опита с дъщеря ти...с какво мога да укрепя безименния пръст на ръката на синкото? Бинт? Ударил го е на волейбол и сега при леко по-силен удар го боли...сега не е подут, та май не е за снимка или да мине през ЛЛ...знам ли?
Хвани го съседните пръсти с бинт/тейп. Ако може да го сгъва и не е надут, ще мине лесно. Лед, репарил гел и арника.

# 2 156
И аз онзи наглия Гарфилд някой път ми се ще да го сготвя. Много краде! Как оставя нещо за ядене,примъква се и се черпи. Преди кебапчетата от тарелката беше захапал. Скоро едно месо,дето размразявах. Постоянно трябва да го дебна. Иначе не прави други бели,но това ме вбесява. Ааа и ми бута саксиите от прозорците,за да се моли да го пуснем и спи във флокса. Легло си е направил вече. 😤
Кро,весело. 🥰
И ние щяхме да пътуваме,но ще се размине,с този грипозния няма как.
Ние с дребната се изолирахме в хола. Разгънахме дивана,пуснахме си анимационно и се гушкахме. Уж се наспах,но се будих 100 пъти. Не мога вече да спя на различно място.

# 2 157
И аз изпуснах Кили, но си представям как невинно прави мили очи, за да отърве пота.

Успах се, излюпих се преди половин час. Снощи горе имаше сбирка, будувах поне до два часа, докато се усмирят младежите, че даже и след това.

Сега пазар, малко ОИ, малко готвене и работа. Аман заман.

# 2 158
  • София
И над нас са младежи. Точно преди Коледните празници една вечер , и то по средата на седмицата, си правиха сбирка. Само 4 човека се бяха събрали , съдейки по гласовете, които чувах да говорят, но вдигаха шум като много повече. Цяла нощ откараха. След 4 ч се кротнаха, а аз в 6.30 ставам за работа. Като зомби бях онзи ден. Опитаха се в началото да се съобразят с високата музика и я намалиха след 23 ч, но за сметка на това се гонеха, пищяха, смееха се и ги чувах все едно са при мен. По някое време явно алкохолът взе превес над съобразителността и отново надуха музиката.

Същите тези си взеха куче миналата година. Още го учат на хигиенни навици. Едно негово напикаване в асансьора беше култово. Не му почистиха локвичката и тя стоя там до другия ден,когато някой съсед написа бележка да си почистят.

А бащата на момчето е директор на болница. Интелигентен човек, съобразителен. Крушата обаче е паднала далеч от дървото.

# 2 159
  • София
Нервно ми е. Обидено. Кисело. Всичко ме дразни, но се държа все едно съм много позитивна личност. Фалшивея на околните, вероятно.
Щерката пак е във фаза на постоянни професионални/училищни изпитания. Т.е. мачове и изпити. В работата батак. ММ ме дразни, ей го на, оставил е прозореца отворен и се прибирам в ледникова пещера.
Една колежка ми каза нещо мъдро и го мисля напоследък. Обидените хора не са печаливши. А шефът ми също ме смушка, че ми е време да се погрижа за кариерно израстване. Работа винаги ще има и няма да се свърши, но накрая на деня аз ще съм разчиствала да минат други лесно до по-горни позиции. Що? Време ми е да сменя отношението си към живота. На чест напундена няма да стане.

Общи условия

Активация на акаунт