Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 98 053
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 745
  • София
Уин, добре си ми изглежда на мен прическата.
Спомних си моят брат преди години как се прибра от фризьор - в тийн възраст беше. Обръснал всичко, но оставил опашка отзад. Потресаващо зле му стоеше. Та аз и майка ми бяхме в коридора до входната врата и нещо правехме. Той влиза след фризьор. Милият, много щастлив изглеждаше, но като видя нашите физиономии и замръзналите ни пози, усмивката му се изпари. Върна се обратно при фризьора и след малко се прибра със съвсем гола глава. Така повече го приехме.

# 2 746
  • София
Коса е, не е страшно. ММ има снимка от ранните тийн години на руси кичури. Уж е бял и русоляв, ама така хубаво му е седяла, като от маалата. Аз имах зелени кичури, с гранофурин правени. Много яки. People Haircut

# 2 747
Ох,Уинд, болната ми тема. Вчера и Килешов ми вика- ще ходя на бербер, дай пари 🤨 Всеки път се ошмулва кат магарИ, баш тъй кат на твоите снимки. И да, твай модата...Абе викам, сине майчин, едно време тъй ги шмулеха ако ще ходят в казармата..вий ся зорлем се правите на политзатворници, бре...
Бърбър, и аз ще се изгубя с кеф на МалдивитИ 🤣 Одма ти казвам...

Днес слушам по новинитИ- безплатни учебници за учебната 24-25- та. Ма, разбирВа  се 🤣🤣🤣 Точно ще съм изкласила и Килеша, но предната година...тамън навреме 😁 Цял живот тъй...как да не спортува човек, как🤪

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 20:02 от Thirteen#

# 2 748
На хубав мъж всичко му отива. Моят е с първата прическа от втория ред, ми готЯн си е за триста!
Тринки, на водопадчето идете, Синия вир ли беше, кво беше, ако не сте ходили де. Айде весело!
Хапнах, опъвам морно тяло, че пак 300 коремни му се случиха. Синът на треньора прави 600🙄.

# 2 749
Мдааа, аз ще закача две години с тийна. Баш 11 и 12 клас, когато остават 5 учебника на кръст. Пък и до тогава я камилата, я камиларя.😂  Преди 3 години разтръбиха, че родителите на осмокласниците ще получат еднократна помощ в началото на учебната година, независимо от дохода, а после в последният момент го промениха и беше по доход. На следващата година го промениха и аз реално получих такава помощ(изплатиха я на две части  по 150 лв - първия и втория срок, защото нямаше неизвинени отсъствия) , но мои приятелки предната година пиха по една студена вода. Аааа в контекста на справките за НАП и това ще влиза, и детските и обезщетенията плащани от НОИ....

# 2 750
Mullet прическа пожела преди седмица първородният. Няма такава грозота, хора, няма. Подстригах го както пожела, но не си спестих мнението и го ядосах, което доведе до оправяне на висящите отзад кичури до нормално състояние. На него му мина бързо, а аз съм доволна, че синковеца прилича на човек, не на престъпник.
Скрит текст:

# 2 751
  • София
Да, тази грозотия се завръща на мода. Както и поло за мъже. Ама какво разбирам аз, дъртофелницата, от мода?

# 2 752
Отпред късо, отзад модерно 😱 Ужаст 🤯

# 2 753
Ха, и ММ така се подстригва 😂. Оставя няколко милиметра повече коса в горната част, за да няма бретон, ама ако не я изправи назад с някаква паста стои ужасно. Ма той по принцип напоследък много ме дразни та може за това да е !
Не сим се губила и не са ме хвалили... Обаче преди да родя, докато бях управител в единия магазин колежките ми викаха Хитлер 😂🤭

# 2 754
  • sf
И мойто ходи на бербер, 20 кинта всеки месец, ама аз го харесвам точно с къса коса.
От първата снимка бих взела номер 2, 4 и 6. 😁
Оставих едно свинско със зеле да се готви самО и си полегнах с винцето на дивана. Мисията ми да сваля 30кг таз година нещо не потръгва. 🙄

# 2 755
ох пъш пъш ох стрих си два моркова, удавени в оцетче, ена купичка семки, ена чиния баница...

Аз ши свалям, кат са стопли. Къмто дваесе и пет някъде. Че то в студа само яденето ме топли.. е, и виното...

Аз мога се загубя навсякъде, и на познато място тоже. Виж, чаветата са живи компаси. Майка им само посоката към бутилката и хладилника не може да обърка.

А с посоките на света също съм скарана. Тва да позная дей север, дей юг - абсурд. За мене има само две посоки - нагоре и надолу, като варират спрямо това накъде съм обърната в момента, освен ако няма очеваден наклон на улиците.

# 2 756
  • Euskal Herria
Отпред късо, отзад модерно 😱 Ужаст 🤯
Типична баска прическа. И мъже, и жени (че и деца) се носят така. Simple Smile В интерес на истината, в последните години понамаля тая тенденция.

wind and fog, вашите поне са тийнове. А маминото дърто магаре току грабне машинката и се скопоса нула номер. Идеално било така. Не дай боже, няколко милиметра да порасне косата. Всички му говорим, ама кой да чуе.

# 2 757
Ох, нищо не разбрах от разговора,  ама да се намеся Simple Smile

Гледах , че някой се оплакваше, че не натиснал копчето. 'Ми то с натиснато копче всеки може.

# 2 758
Ули, бе 🤣
Янче, какви баски? От моето детство помня тая прическа. Ще ровя за снимка. Ужас е.

# 2 759
При нас се напълни с бербери, всички излизат отвътре като под калъп направени, нещо ала Фики Стораро. В комбинация с впитите дънки и голите глезени са ми направо брр.

Хах, Ули Joy

Общи условия

Активация на акаунт