Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 98 037
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 760
Като бичета са. Характерният модел дънки... Бррр.
И това бербер... От къде дойде. Тук има фризьори, берберите са у съседката. И тия ужасни бради и те от къде се довлякоха? Младите хора ми приличат на зелените хора, ще ме разберете. Зелените от махалите.

# 2 761
Сиросче, при нас клиентите на берберите сякаш са най-вече точно зелените човечета. И тия дънки с голите глезени ги свързвам основно с тях. Много Barber Shop-ове отвориха при нас, според мен модата дойде точно от съседката. Пред един-два такива салона в топло време често виждам да вадят сушилници с метнати хавлии на тротоара, баш като при съседите.

# 2 762
Бърд, с прискърбие съобщавам, че при мен белите човечета, изглеждат като зелените. Търсен ефект е. /Наредих епитети, ама изтрих/

# 2 763
Тъй, тъй.
Ай наспорт.

# 2 764
  • sf
Влязло ми е нещо в главата- трябва ли ми Еърфрайер? 🤔

# 2 765
Определено ти трябва

# 2 766
Комбиниран с кукър! Задължително!!! Що се чудех толкова време идея си нямам. Любим уред за готвене, особено в опция кукър. В неделя артистично намятах зарзавата, добавих подправки и вода. Нагласих на 5 минути ниско налягане и край. Като дойде време за ядене отворих капака. Яденето беше перфектно сготвено и дори още топло (два часа след като съм натиснала копчето и то без подгряващата функция).

# 2 767
Не ти трябва.
Зависи от какво ядеш. У нас е безпредметен уред, не ядем пържено, съответно не търсим заместител. Ядем готвено, манджа. Кукърът ни е незаменим.

# 2 768
Стиа сте харчили! Криза е! Поспестете малко.. Innocent

# 2 769
Мързел, то е ясно, че на Малдивите няма да идем. Поне да се наядем. Не бъди зла 😋

# 2 770
Спортните травми са сериозни и с дълготрайни последствия. Дано се възстановят бързо децата.
Реконструкция на коляно при активно спортуващи е почти ооддръжка, която се прави често за съжаление.
Така е. Аз съм живият пример.
Спортните травми в младежите ми години, за които винаги съм била много добре обгрижвана, са били в глезените.
За това ме е яд на мене си, когато навършила почти 40, неглижирах мускулна травма на коляното.
Дето има една приказка - никой не може на мен да ми навреди толкова, колкото аз самата бих успяла. Trollface

Имам да изчитам десетки страници в темата, ако не ме крепеше мисълта, че има заровена, някъде в тях една рецепта, нямаше да си го причиня.
❤️ ви!

# 2 771
  • Пловдив
И аз нищу няя закача от безплатното в даскалото...язък!
Ми и моя е с такава подстрижка, бе 🤪 И аз всеееки път опявам да не реже до голо тоз бербер, па и 15кинта смъква, ма на...няма кой да слуша.

Захванах тоя Адвокат с линкълна дет Мързи продума...интересен е, да, ма са малко серии с превод.
Тъй...даже не съм сипала. МУ е на спявка с дружина 🤫 дано успее си намери дОма...

На мен Не ми харесват картофите във фрайъра. Сухи са.

# 2 772
  • Euskal Herria
Ули, бе 🤣
Янче, какви баски? От моето детство помня тая прическа. Ще ровя за снимка. Ужас е.
Сиросче, такива:
Скрит текст:

Един вид - декларират принадлежността си към баската общност (Страната на баските). Често отзад имат и дълга тънка плитка- раста.

# 2 773
Мисте,поправи тази грешка и си налей!
Бобчи,как 300,бре?Ти сериозно ли?Аз на три вече рева.
Болните и контузените да оздравяват! Flowers Four Leaf Clover

Аз съм се губила в столичен рок бар Joy
Състоящ се всичко на всичко от 2 отделни помещения плюс тоалетна.Отидох до тоалетна и не мож си намеря масата Grinning Два пъти се връщах в изходната точка,демек вц-то и пак на грешното място отивах.

Никой за нищо скоро не ме е хвалил.Мъ нали не работя сега,сигур за тва.

Пак се сдърпахме с МУ.Иска ми се една цигара,ма навън е студ.

# 2 774
Янче, същите. Трифон Иванов е лош вариант. Не, не и не, 1000 пъти не. Не ги знам баските, ама с тая прическа, не стават 🤣

Общи условия

Активация на акаунт