? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 653 416
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 7 365
  • BG-DE
Е, защо да не са 🤔 в Европа са точно да се изхвърлят всички текстилни боклуци, понякога от нечии завивки няма място за старите пуловери 😊

# 7 366
  • Буркина Фасо
Някой да знае дали в контейнерите за текстил може да се изхвърлят стари юргани и възглавници или са предназначени само за дрехи, обувки и чанти?
Ако не е редно да се изхвърлят там, то къде може?
на контейнерите има написано какво и как може да се "хвърли" в контейнера.

# 7 367
Някой да знае дали в контейнерите за текстил може да се изхвърлят стари юргани и възглавници или са предназначени само за дрехи, обувки и чанти?
Ако не е редно да се изхвърлят там, то къде може?

В жълтият контейнер пред блока.

# 7 368
Жълтия контейнер е за пластмаса и метал, не за текстил. Тези на TexCycle уж ги сортират и каквото не става за втора употреба се рециклира за направата на кърпи, пълнеж и подобни.

# 7 369
Е, защо да не са 🤔 в Европа са точно да се изхвърлят всички текстилни боклуци, понякога от нечии завивки няма място за старите пуловери 😊
Контейнерите у нас са на БЧК и други институции и са за даряване на дрехи и текстил, не за боклук. Контейнер за текстилен боклук засега не съм виждала у нас, може да има някъде.

# 7 370
Болнични съм от Лл 14 дни.  Мога ли един - два дни да се върна на работа и да ми даде после още 14 дни?

# 7 371
Контейнерите на БЧК са различни от тези за текстила за рециклиране (texcycle). Тези вторите са си точно за боклуци за рециклиране, ама специално дали може завивки нямам идея.

# 7 372
Контейнерите у нас са на БЧК и други институции и са за даряване на дрехи и текстил, не за боклук. Контейнер за текстилен боклук засега не съм виждала у нас, може да има някъде.
На БЧК са други контейнерите и пише на тях, че са за дарение. Например на Метро, Люлин има на БЧК.
Тези на Texcycle са съвсем различни. Складовете им са в Костинброд и точно отиват по ВУ.

# 7 373
  • под тепетата
Получих съобщение, че трябва незабавно да си актуализирам вайбъра, защото отдавна не съм го актуализирала  на телефона и това ще доведе до загуба на контакти и снимки.  Да продължавам ли или е спам? То вече толкова съм се наплашила, че не смея да пипна нищо, преди да пипам.

# 7 374
Един от елементите на фишинга е думички като незабавно, веднага...

# 7 375
Отвори Play Store / App Store и го обнови от там, не кликай на линкове в съобщението. Само така не може да се каже дали е измама.

# 7 376
  • под тепетата
Благодаря! Явно си е фишинг, защото пише незабавно.

# 7 377
Привет!
Зад МЕТРО на Цариградско шосе имаше нещо като мол, аутлет.
Има ли го още?
Благодаря!

# 7 378
  • Далечният изток
Получих съобщение, че трябва незабавно да си актуализирам вайбъра, защото отдавна не съм го актуализирала  на телефона и това ще доведе до загуба на контакти и снимки.  Да продължавам ли или е спам? То вече толкова съм се наплашила, че не смея да пипна нищо, преди да пипам.
Това къде го получи, на имейла ли? 99,9% е фишинг. Погледни от кой имейл е изпратено.

# 7 379
Привет!
Зад МЕТРО на Цариградско шосе имаше нещо като мол, аутлет.
Има ли го още?
Благодаря!

Има го, но почти няма отворени магазини.

Общи условия

Активация на акаунт