? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 653 430
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 7 380
  • Буркина Фасо
Някой да знае дали в контейнерите за текстил може да се изхвърлят стари юргани и възглавници или са предназначени само за дрехи, обувки и чанти?
Ако не е редно да се изхвърлят там, то къде може?
за юргани и възглавници не пише

# 7 381
Получих съобщение, че трябва незабавно да си актуализирам вайбъра, защото отдавна не съм го актуализирала  на телефона и това ще доведе до загуба на контакти и снимки.  Да продължавам ли или е спам? То вече толкова съм се наплашила, че не смея да пипна нищо, преди да пипам.
Може и да е фалшиво съобщение.
И аз това получих.
Възможно е да има вирус.

# 7 382
Хм, имам няколко чанти с напукани дръжки и ръбове, добре ме подсещате да ги сложа в този контейнер...

# 7 383
Трябва да преведа 2000 евро от България на сметка в чужбина.
Нямам собствена сметка, така че мога ли просто да занеса парите в брой в някоя банка? В каква валута ще е най-добре?  Има ли значение в коя банка или всички имат горе-долу еднакви условия?
Благодаря предварително за всеки съвет! Green Heart

# 7 384
Благодаря ви за отговорите, май наистина ще звънна да питам и ще пиша какво са ми казали. Близкият до нас контейнер е точно на TexCycle, не е БЧК - доколкото разбрах си ги сортират и не е проблем да се слагат негодни за носене и  употреба дрехи и т.н. Изглежда различно от показания тук, а картинката на домашния текстил пак е с пердета, както и нещо като покривки, не го различавам баш. За друго не се уточнява, предполагам, че наистина не е предвидено за толкова обемни неща.

# 7 385
В изипей правят също парични преводи, не съм потребител на услугата, но наскоро проверих по един повод, и таксите ми се сториха прилични.

# 7 386
# 7 387
  • под тепетата
AIDA, на телефона на съобщение изскочи.

# 7 388
AIDA, на телефона на съобщение изскочи.
Като SMS ли??? С линк? От кой номер?

# 7 389
Трябва да преведа 2000 евро от България на сметка в чужбина.
Нямам собствена сметка, така че мога ли просто да занеса парите в брой в някоя банка? В каква валута ще е най-добре?  Има ли значение в коя банка или всички имат горе-долу еднакви условия?
Благодаря предварително за всеки съвет! Green Heart
Western Union бих провал аз, трябва да е най-сигурно, но и таксите им са високи. От банка не мисля, че може без да имате сметка.
Най-добре ще е в евро да ги занесете за да няма такса за превалутиране.

# 7 390
Хм, имам няколко чанти с напукани дръжки и ръбове, добре ме подсещате да ги сложа в този контейнер...

Пише Годни за употреба.
Не за отпадъци.

# 7 391
  • Буркина Фасо
От банка не мисля, че може без да имате сметка.
Най-добре ще е в евро да ги занесете за да няма такса за превалутиране.
носиш им паричките, броят ги и ги изпращат.
валутата е добре да бъда такава, каквато получателя ще ползва за да не се товари той с превалутиране.

# 7 392
Скоро пратих капаро към сметка в банка, от офис на същата банка, без да имам сметка в нея. Става и така. Касово. Не е нужно да имаш сметка.

# 7 393
  • Буркина Фасо
Скоро пратих капаро към сметка в банка, от офис на същата банка, без да имам сметка в нея. Става и така. Касово. Не е нужно да имаш сметка.
същата банка има офис и в чужбина ?

# 7 394
За международен превод не се иска ти да имаш сметка. Дали през SEPA или SWIFT....може и без сметка в банка да пратиш пари.
А теб не те разбрах какво не ти е ясно и какво питаш..

Общи условия

Активация на акаунт