? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 652 761
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 7 515
  • София
Можете да купувате билети и от mpass (онлайн), там има плащане с карта или начисляване към сметката за телефон.
Да де ама пак е само за един човек.
Не съм твърдяла друго, давам алтернатива, ако някой няма два лева, но му трябват два билета, че може и през телефон. В казуса не се казваше на колко години е детето, има ли телефон, но ако има, го давам като възможен вариант. Иначе е ясно, че е много тъпо това, че не може човек да избере два билета.

# 7 516
Е, казах ù. А и тя следи и много добре знае, че са платени. Явно може и на тях да каже, че чака изравнителната, и така да спрат да звънят - при теб явно се е получило. Обаче тя не го прави.

За следващия сезон поискай да го впишете това условие в един анекс към договора ви - че ще плащаш само изравнителната. Че много бързо се забравят обещания , дадени устно нещо....като го имате написано, само ще и припомняш да си прочете договора и анекса.

# 7 517
Може би малко глупав въпрос, но аз не разбирам... преди 2 седмици станах свидетел на ПТП, обадих се на 112, но същевременно бързах и се качих на автобуса. На мястото имаше доста хора, които наобиколиха пострадалия. Сега ми звънят от полиция, да ходя да давам показания. Карат ме да ходя в СДВР, питам за име, номер на гише, нищо не ми каза, каза да се обадя на този номер, да дойде да ме вземе да ме вкара вътре... Аз съм писала веднъж показания в РПУ и там се влиза свободно, полицаите се представят по име. Може малко наивно да прозвучи, но ми е притеснено Sad

# 7 518
Ами нормално е и просто формалност.Не знам какъв е инцидента,но номерът ти е в системата на 112.Наскоро давах и аз показания за жена нападната от куче,аз извиках линейката и дойде и патрул с нея.Рутинни въпроси,подписах се на показанията и това беше.Съди жената общината,но мен едва ли някой ще ме вика в съда.Предполагам и при теб е подобна ситуацията.Иначе това че няма име на следовател е нормално,който е на смяна и свободен ще ти снеме показанията.

# 7 519
Не се влиза свободно в РПУто. Свободен е достъпа само до приемната за подаване на жалби, вътре където са офисите на следователите трябва някой да те придружава. Освен това СДВР не е РПУ.

# 7 520
Ами адреса, който ми казаха, е на сдвр, не на рпу...

# 7 521
Има ли начин да се разбере дали дадено лице е починало? Някакви публични справки, регистри?

# 7 522
  • Далечният изток
Няма публични.

# 7 523
Има ли начин да се разбере дали дадено лице е починало? Някакви публични справки, регистри?
Опитай със справката на НАП за здравноосигурителен статус. Ако е починало лицето, но ти трябва да му имаш ЕГН, ще ти даде, че няма такова лице, с посоченото ЕГН.

# 7 524
  • Свищов
Здравейте, за първи  път се налага  да върна продикт на Озон.
Става въпрос  за една подложка  за къпане на бебе, която  се оказа, че няма как да използваме, защото  не става за нашата ваничка и искам да я върна.
Проблемът е, че отлепих търговския етикет върху  поставката и имеше още един закачен, който също  премахнахме.
Пуснах заявка, но ми се иска да знам като цяло  дали някой е имал такъв казус  с връщане към Озон и премахнати етикети. Също  и кашончето, в което пристигна поръчката сме изхвърлили.
Четох условията за връщане и не съм сигурна дали имаше смисъл  да пускам заявката изобщо.
Миналата година върнах в Озон фитнес гривна, която бях ползвала 2-3 дни. Много бързо ѝ падаше батерията. Постарах се да е в максимално до оригиналния вид, но си беше ползвана и дори в заявката за връщане на продукт го отразих. Пратих я на същия ден, на другия беше при тях и на 3тия ми възстановиха сумата във виртуалния портфейл. Имаше възможност и по банкова сметка да платят, но така и така пазарувам от там чест, се възползвах от това. Съветвам Ви да опитате като обясните коректно ситуацията.

# 7 525
Най-добре първо звънни на съпорта им и ги питай, защото без етикети и опаковка е малко вероятно да я приемат и може да се набуташ и с доставките.

# 7 526
  • София
Озон са изключително коректни и винаги гледат да са в полза на купувача, така че се свържете със спорта и им кажете.

# 7 527
Не се влиза свободно в РПУто. Свободен е достъпа само до приемната за подаване на жалби, вътре където са офисите на следователите трябва някой да те придружава. Освен това СДВР не е РПУ.

Потвърждавам.
За показания трябва да кажеш на охраната кой те вика, той да дойде и да те  придружи до стаята си.

# 7 528
Може ли да се чисти с парочистачка тоалетна чиния?
Налага ми се да ходя на място, което...задължително трябва да се почисти преди ползване.

# 7 529
  • София
Да,  много добре се почиства.
Но е малко неприятно за чистещия - излиза пара и аромат.

Общи условия

Активация на акаунт