? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 652 952
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 150
Гугъл казва, че СРС затваря днес в 17. Друго не пише на пръв поглед.

# 151
Е, аз първо него попитах Simple Smile

Питах по телефон - ако на някой му трябва от 9 до 17 ч., преди ограничението е било заради ковида.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 10:00 от ravi

# 152
  • русе
Из интернет сега се въртят (явно са модерни )тези сникърси, удобни ли , че щерката иска да си ги поръча?

# 153
този скапан Word!!!
Хем менютата ми са на БГ, и всички опции съм направила уж добре - забранила съм препокриването, фиксирала съм обекта като неподвижен, позициониран в средата на текстовата страница но всеки път се местят, мръдна ли нещо в текста. По някакъв начин в момента едното изображение е в средата на абзацата ми, не под него, а името на изображението като "Фигура.... еди си какво" е чак под последното изречение на абзаца.... Друг вариант е заглавието на фигурата да се измести над нея...
Вмъкни клетка от таблица и сложи в нея снимката, под нея името, като отбележиш да не се вижда рамката на клетката.
Утре ще мога да пратя стъпки, че на таблета нямам уърд.
Препоръчвам ти да си включиш да виждаш скритите символи (за край на абзац, спейсове и т.н.).
Уърд е страхотна програма. Обичам я, мога всичко да правя в нея 🙃
Благодаря! Изображенията застанаха мирно, чак когато им дадох да се оформят като клетка в таблица - опция, която съществува в менюто към изображението! Нямаше да се сетя, че това е тайната. 🌺🤗😘 Благодаря и за съвета на Абаджиева! Чудесни сте момичета!

# 154
Има ли начин да не ми се показва в падащото меню с известията за нови отговори, че някой е харесал моя публикация?

Няма.
Може вместо камбанката, да си проверяваш от трите чертички новите отговори.

# 155
Имаше няколко книги с подходящи заглавия за съобщаване на мъж, че ще става баща, но съм ги забравила.Потърсих и в гугъл, но нещо не попаднах на подходящо такава от споменатите ми.
Сещате ли се за такива книги ?

# 156
Здравейте, може ли да ми препоръчате денонощна ветеринарна клиника по спешност?
Син кръст по пътя за Панчарево след ОМВ в дясно до 23 часа и Централна ветеринарна клиника до Зоопарка, мисля че е денонощно. Не, не била, до 22 часа е.
"Вяра, Надежда и Любов" е до 0:00 часа.

# 157
  • София
Мисля, че само Свети Антим остана денонощна, но не съм ходила там. В ЦВК са добри, но вече не е денонощна.

# 158
Здравейте, може ли да ми препоръчате денонощна ветеринарна клиника по спешност?
ЦВК е до 10. Само Свети Антим е денонощна.

# 159
Имаше няколко книги с подходящи заглавия за съобщаване на мъж, че ще става баща, но съм ги забравила.Потърсих и в гугъл, но нещо не попаднах на подходящо такава от споменатите ми.
Сещате ли се за такива книги ?
Скрит текст:

# 160
  • Разпиляна във въображението
Здравейте! Някой ползва ли SkyShowtime, или да познава такъв? Офертата изтича тези дни и се чудя дали си заслужава за 1,99 евро на месец.

# 161
Ние. ММ изгледа вече два сериала, аз си запазих за гледане няколко любими. Обещават още много съдържание, че за момента е още сравнително малко по моите разбирания. За 4 лв на месец, според мен си струва пробата.

# 162
Благодаря! Може би ще се възползвам. Хубавото е, че е и с български субтитри.

# 163
Мен също ме атакува рекламата на SkyShowtime и се замислих дали да не пробвам.
На какви устройства гледате?

# 164
Ние сме на телевизор Филипс с ЕОН. Там свалих приложението, но за да се ползва промоцията трябва да се направи регистрация през сайта.

Общи условия

Активация на акаунт