? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 653 167
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 3 105
Колко време преди да ми изтече договора с Глобул мога да се прехвърля на Вивател или друг оператор!?
Само в новия ли мобилен оператор подавам заявление и той си задвижва процедурата или трябва и на 2 те место да ходя!?
Някой правил ли е това упражнение?!
Има ли уловки?!
Подаваш заявлението за прехвърляне един ден преди да ти изтече договора. В противен случай може да имаш начислени неустойки. Посещаваш само новия оператор. Преносът става до 2 дни.

# 3 106
Emmat, bboiko, благодаря за информацията!

# 3 107
  • оттам, откъдето започва България
А когато договорът е изтекъл преди 3-4 години пак това ли е начинът?

# 3 108
Пак е същото. Избираш си нов оператор, план, отиваш в негов офис и си пускаш заявлението. Щом договора е безсрочен, няма неустойки.

# 3 109
  • Буркина Фасо
да.
когато поискаш сменяш.

# 3 110
  • Точно където трябва
Мога ли от моя телефон, който е на А1 да презаредя друг на Йетел. И евентуално как?

# 3 111
да.
когато поискаш сменяш.

Благодаря!
Това ново ли е?
Когато аз се прехвърлях, бях питала тук и ми казаха един месец преди изтичането на срока.
И също да питам - при безсрочен договор за тв/нет дали важи същото? Да се прехвърля към друг оператор без едномесечно предизвестие?

# 3 112
  • Буркина Фасо
да.
когато поискаш сменяш.

Благодаря!
Това ново ли е?
Когато аз се прехвърлях, бях питала тук и ми казаха един месец преди изтичането на срока.
И също да питам - при безсрочен договор за тв/нет дали важи същото? Да се прехвърля към друг оператор без едномесечно предизвестие?
наблегни на болднатото. питат и отговарям за едно, а ти питаш за друго. Smiley

# 3 113
Питам в случая за изтекъл договор.
Но не за телефон.

# 3 114
За интернет и телевизия, ако са в пакет с телефона, при прехвърляне на телефона се прекратяват автоматично. После трябва да върнеш оборудването, което са ти дали или ще те таксуват за него, може и да те таксуват за целия последен месец (или до 3 месеца при неизтекъл срочен договор).
Ако са отделени договори трябва да отидеш да си ги прекратиш при оператора. Те няма как да знаят, че ти вече не им ползваш услугите иначе, там нямаш уникален номер като при телефона.

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 22:39 от bboiko

# 3 115
Благодаря на всички за отговорите Ви ! 🍀

# 3 116
И аз благодаря!
Ще прекратя договора и ще им върна оборудването, но с кого? Ще питам А1. Те казаха, че още се водя абонат на Близу.

# 3 117
  • Буркина Фасо
И аз благодаря!
Ще прекратя договора и ще им върна оборудването, но с кого? Ще питам А1. Те казаха, че още се водя абонат на Близу.
А1 нямат нормален договор. всичко им е на промоция за време. след това - почти двойна цена.

# 3 118
Местен доставчик ..за тв и дом.нет? Няма ли...сигурно имате.
Ние имаме два поне...те поне не индексират като бесни, и то до знаци след десетичната запетая..не с 15, а с 15.3 ми индексират едните от трите хубостника...
Местните доставчици имат и др.предимство...не трабва на всеки 2г да ходиш да се разправяш и да си вдигаш кръвното Grinning

# 3 119
Имаме, но са с по-скъпи оферти.

Общи условия

Активация на акаунт