? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 646 664
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 5 385
  • София
Някой да знае чий е този тел. номер 35929041551, звъня ми и тел го маркира като възможен спам? Гугъл нищо не ми вади.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1220400

# 5 386
Възрастните хора имат право да получават пенсията си вкъщи, ако не могат да се оправят с банкомат. Те ходят да чакат по опашки по желание.

# 5 387
Много пъти съм вадила болничен лист от днес за вчера... тоест издава се с дата предходен ден.
Въпросът е, че вчерашния ден се води официално почивен за БГ.

# 5 388
Някой ползващ приложението на Уникредит да има проблем с входа ?
Пробвах току що.И аз не мога да вляза в приложението.

# 5 389
Винаги личния лекар ме пита дали работя през уикенда като ми издава болничен за да знае дали да пише повече дни. Има хора с всякакви професии и смени на работа, болничен може да се вземе за всеки ден от годината, независимо дали е почивен, празничен и тн.

# 5 390
Имате ли идея как се казва този храст?

# 5 391
Кити,
Глициния / вистерия се казва.

# 5 392
  • София
Светът прогресира - твоя задача е да се напаснеш към него.
Бездушие?! Дискриминация?! Дайте да закрием форума, че някой неграмотен да не се почувства дискриминиран, неможейки да го чете.
Под вол теле се търси с тая изродена псевдозагриженост.

# 5 393
  • Далечният изток
Някой да знае чий е този тел. номер 35929041551, звъня ми и тел го маркира като възможен спам? Гугъл нищо не ми вади.

Преди месец-два ги коментирахме тези номера.
02 9041506,
02 9041511,
02 9041528
- цял ден атакуват телефона на детето, а докато звънят , се изписва "Възможен спам" на екрана. Блокирам един, звъни следващият Angry  Голяма досада, но се чудех дали и на друг са се пробвали?
На мен днес ми е звънял 02 9041513. Не съм чула да звъни всъщност, но видях, че имам неприето.

# 5 394
  • София
Някой ползващ приложението на Уникредит да има проблем с входа ?
Пробвах току що.И аз не мога да вляза в приложението.
Аз също.

# 5 395
Много пъти съм вадила болничен лист от днес за вчера... тоест издава се с дата предходен ден.
Въпросът е, че вчерашния ден се води официално почивен за БГ.

Няма значение, може да се работи и на официален празник, КТ го допуска, срещу двоен надник ли беше.
Освен това НМЕ борави с понятия като календарни дни, а не работни.
Също така мога в неделя да си извадя болничен, ако ми трябва, от звената за спешна помощ - те дават до три дена обаче.
Така че няма проблем.

# 5 396
Светът прогресира - твоя задача е да се напаснеш към него.
Бездушие?! Дискриминация?! Дайте да закрием форума, че някой неграмотен да не се почувства дискриминиран, неможейки да го чете.
Под вол теле се търси с тая изродена псевдозагриженост.

Участието във форума не е от жизнено значение за никого, така че примерът ви е неуместен.

Засрамете се! И не бъдете толкова сигурен, че когато остареете ще сте с достатъчно бистър ум да се справяте със съвременните технологии по това време.  ( BTW,  Karma is a bitch! )

Приключих,  нямам повече време и желание да пиша по тази тема. Който разбрал,  разбрал.

# 5 397
RebelHeart, можеш да се напаснеш, ако си млад. Ако си на 80 или 90 г., годините ти са предостатъчна тежест, за да трябва да се напасваш и към новостите, които са толкова далече от тебе. Ако има възрастни хора, които се справят – чудесно, но те са изключение. Повечето от тях искат да си изживеят спокойно старините – така, както са свикнали досега, а не тепърва да си променят навиците.

# 5 398
Две вечери подред кашлям само нощем.
Снощи отворихме прозореца и спрях.
Единственото ново,което сме внасяли в стаята е къщичка за котето.
На какво може да се дължи?

# 5 399
  • Somewhere far away
Важното е че тъпотията с хартиените фактури ще спре. За останалите , които не могат и не искат да се напаснат към новостите, ще се направи изключение. Ясно е че всеки се гледа от собствената камбанария ! За мен лично и за моите близки,  факта, че хартиените фактури ще изчезнат  - това е празник!

Общи условия

Активация на акаунт