? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 652 496
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 7 650
  • Буркина Фасо
само вие ли имате право да си изказвате мнението?

# 7 651
Банкноти от 50 лв. 2006 г. докога ще са в обръщение?

# 7 652
Може ли снимка на препарат против папиломи(май беше и за кокоши трън), който се продава в Гърция? Имаше някакъв, който доста се обсъждаше, купувала съм го за приятелка преди години, но сега ми избяга името от главата, а трябва да дам поръчка.

# 7 653

Не съм чула да ги вадят от обръщение.
Единствено проблемът с приемането им от банкоматите, но то е друго.

# 7 654

Проблем има. Ако не вярваш отиди в някой магазин и поискай да си купиш цигари с банкнота от 50лв. Магазинерката ще те погледне с отровен поглед. Laughing Тоест,банкнотите от 50лв. или са прекалено много,или дребните банкноти и монети са малко. За банкнотите от 100лв. да не говорим...

# 7 655

Проблем има. Ако не вярваш отиди в някой магазин и поискай да си купиш цигари с банкнота от 50лв. Магазинерката ще те погледне с отровен поглед. Laughing Тоест,банкнотите от 50лв. или са прекалено много,или дребните банкноти и монети са малко. За банкнотите от 100лв. да не говорим...

Ами да си гледа, какво те притеснява.

# 7 656
Гледат, не защото банкнотата е от 2006, а защото вече почти няма банкомати, които разбиват по-големи суми на по 10-20лв банкноти, ами все по 50лв, и всички им оставят по 50лв и нямат да връщат. Което разбира се не е наша вина. Почти навсякъде се плаща с карта и като искаш да развалиш, пак се сърдят.

# 7 657
  • Буркина Фасо
най-вероятно докато приемем еврото, което уж се очаква да е след 1.5 год.

# 7 658
Момичета, на мама най-вероятно ще и предстои дълъг престой в Сити Клиник Младост, дайте съвети за сносен хотел или хостел на пешеходно място от болницата.
Не сме претенциозни- искаме да е спретнат, чист и с тв по възможност.
Може е единична стая.

Пробвайте с airbnb, защото в Младост няма кой знае колко хотели, а и качеството не се знае какво ще е. Освен това, според мен ще имате повече гъвкавост по този начин.
Винаги го има вариантът и с хотел Метрополитън и Новотел (той е малко по-далеч, но се стига до болницата за 10-15 пеша), но и двата са с високи цени на нощувките.
В Booking също има квартири, които можете да наемете за определен период от време на принципа на airbnb.

Вижте оферти в бл. 531 - така го пишете в нета - това са апартаменти тип хотел - съвсем прилични.

# 7 659
  • някъде ... тук ...
Може ли снимка на препарат против папиломи(май беше и за кокоши трън), който се продава в Гърция? ....
Скрит текст:

# 7 660
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Момичета, на мама най-вероятно ще и предстои дълъг престой в Сити Клиник Младост, дайте съвети за сносен хотел или хостел на пешеходно място от болницата.
Не сме претенциозни- искаме да е спретнат, чист и с тв по възможност.
Може е единична стая.

Пробвайте с airbnb, защото в Младост няма кой знае колко хотели, а и качеството не се знае какво ще е. Освен това, според мен ще имате повече гъвкавост по този начин.
Винаги го има вариантът и с хотел Метрополитън и Новотел (той е малко по-далеч, но се стига до болницата за 10-15 пеша), но и двата са с високи цени на нощувките.
В Booking също има квартири, които можете да наемете за определен период от време на принципа на airbnb.
[/spoiler]
Вижте оферти в бл. 531 - така го пишете в нета - това са апартаменти тип хотел - съвсем прилични.

тази оферта я дадоха Smiley

Имам познати, доволни от този хотел,  Блок 531. Доколкото знам и цените са добри. Проверете дали ви устройват. Преди имаше 7% отстъпка, ако запазиш стая през сайта им.

# 7 661
Извинявам се, не съм го видяла.

# 7 662
А, тъкмо си купих цигари с банкнота от 50 лева. Никой не ме е гледал, нито банкнотата ми...какви са тия измислици които тиражирате....чул недоразбрал....пише си тук..

# 7 663
Рядко плащам с банкноти, но ако трябва да развалям избирам голям магазин (Лидл, Билла) и не купувам нещо за 2 лева с 50 лева. Не е имало проблеми.

# 7 664
50 отдавна не са едра банкнота. А нещо за 2 лв не помня от кога не съм купувала...

Общи условия

Активация на акаунт