? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 645 239
  • 14 838
  •   2
Отговори
# 10 695
Ако по някаква причина абонатът не е достъпен, по ала-бала съобщението на оператора може да се разбере.

# 10 696
мирише на мръсни и спарено, демек не е приятна миризма от препарата
Изсушен е добре.
Прилича на това като миришат дрехи забравени в пералня, т.е. от влага се получава, за килим може би е станало ако е сушен на равно, а не преметнат някъде да се одцеди, нямам други идеи. Мистерия. Ей такива препарати имах предвид
https://agro-apteka.bg/preparat-za-premahvane-na-nepriyatni-mirizmi
Здравейте,Имам следния въпрос-когато от България се позвъни на друг български абонат, който в момента е в държава членка на ЕС, то звънящият разбира ли затова по някакъв начин по време на самото обаждане. 😁
Дали разбира откъде се обаждаш ли? Ами излиза номера на екрана заедно с кода на държавата.

# 10 697
Дали ще разбере, че не съм в България?

# 10 698
Дали ще разбере, че не съм в България?
Не, ако не му кажеш.
Редовно пътувам служебно, докато не кажа в разговор, че съм в чужбина, не се е знаело само от набирането.
Ако нямаш обхват, писали са ти горе - включва се автоматично съобщение от чуждия оператор.
Но по време на самия разговор, няма как да се знае къде си.

# 10 699
Ако попаднеш извън обхват, телефонът ти е изключен, не съм сигурна за втора линия (май не уведомява, че те търси втора линия), съобщението ще бъде на чуждия оператор.

# 10 700
Разбирам! Благодаря за отговорите!

# 10 701
  • Козлодуй
Скрит текст:
Рошав килим беше домашно изпран и отлично изсушен в края на август. Застлахме го и сега ми мирише 😔😏. Къде сгрешихме?
Какви са опциите освен ново пране и дали изобщо ще се реши този проблем.
Да не би да не сте изпрали добре сапуна и от това да мирише сега? Или не сте го изсушили така добре както си мислите, то най-вече заради сушенето миришат. Ако не е някакъв огромен изперете го пак иначе пробвай да го пръскаш с препарат за премахване на мириз от домашни любимци, те са доста ефективни.
мирише на мръсни и спарено, демек не е приятна миризма от препарата
Изсушен е добре. Четири дни в Санданско през август всичко изсушават.
Нямам дом.любимец. може ли подсказка за такъв препарат.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-higienen-preparat-za-osv … 058172767807.html - препарат за отстраняване на лоши миризми

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 16:08 от pvacheva

# 10 702
Здравейте,
Спешно !
 Тази сутрин изтървах 3 капки гранофурин на светъл килим ( гладък като мокет ). Дайте идеи с какво да го почистя?

# 10 703
Рошав килим беше домашно изпран и отлично изсушен в края на август. Застлахме го и сега ми мирише 😔😏. Къде сгрешихме?
Какви са опциите освен ново пране и дали изобщо ще се реши този проблем.

С врмето ще се отмирише, но си трябва търпение.
И при нас става така.
Мисля ,че зависи от материала, от който е направен.
Тази година още не е пран , точно заради това. Стои си навит от началото на лятото и чака.

# 10 704
От вчера се опитвам да напарвя онлайн поръчка в Икеа към центъра за поръчки в Пловдив, но все ми дава, че лимитът за поръчки към този ценрър е достигнат.
Да разбирам, че имат някакви ограничения за брой  поръчки ли?
Не знаех, а досега само веднъж  съм поръчвала преди повече  от 2 години и нямаше  проблем.
Някой знае ли дали има някакъв начин да направя  все пак поръчка или да се откажа?

# 10 705
Имат капацитет - и Икеа, и други вериги, които позволяват поръчка до магазин. Или чакаш да се поосвободи капацитетът, или палиш към София.

# 10 706
Има дневно ограничение....писано е в темата.

# 10 707
Здравейте,
Спешно !
 Тази сутрин изтървах 3 капки гранофурин на светъл килим ( гладък като мокет ). Дайте идеи с какво да го почистя?

Евентуално белина, да избели петното. Иначе това е много як пигмент, не мисля, че се маха с нещо. И все пак светло петно на светъл килим е по-добре от зелено петно. А и светлото после може да се замаже с нещо малко по-тъмно.

# 10 708
Благодаря  ви за отговорите за Икеа, не знаех. Ще дебна тогава.

# 10 709
  • Somewhere in the World
Здравейте.
Има ли начин да почистя восък от текстилната/ мрежестата част на маратонки?

Общи условия

Активация на акаунт