? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 645 172
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 10 740
Райфайзен вече е част от ОББ

# 10 741
  • BG-DE
Sorry, не знаех 😊

# 10 742
  • София
Дори и банкомата, който си знаех и си беше на Райфайзен не ми дава тази опция, а е банкомат чрез който може да се депозира. Не знам защо въобще го смениха с друг, а не просто да му сменят надписите.

# 10 743
Предстои ни пътуване с полет от София, като преди това ще нощуваме в София. Въпросът ми е : има ли къде да оставим част от багажа си за 3 дни, докато сме в чужбина? В района на летището?

# 10 744
На Централна гара има гардероб. Само това се сещам...

# 10 745
Някои от хотелите имат услуга за съхраняване на багаж. Проверете там, където ще нощувате.

# 10 746
Възможно ли е тава тип "опал",от онези белите като керамични,ястието така да загори,че после да се наложи да се търка с телче? Няма ли да се надраска? Прилича на материал,който не може да загори.

# 10 747
  • софия
Възможно е. Не се търка с телче, освен ако не е от онези, които са много фини. Остава се хубаво да се изкисне с вода и с леко абразивна паста се почиства внимателно, за да не се надере покритието.

# 10 748
Дори и банкомата, който си знаех и си беше на Райфайзен не ми дава тази опция, а е банкомат чрез който може да се депозира. Не знам защо въобще го смениха с друг, а не просто да му сменят надписите.
Дори на банкоматите със звездичка (които са на ОББ, но обслужват и клиентите на Райфайзен и КBC) при натискане на депозит, обикновено ми изписва "хардуерна грешка" и операцията не може да бъде извършена. Говорих на няколко пъти със служители на банката - всичките ми твърдят, че проблемът е временен, само тук и само сега, и ще бъде отстранен. На мен обаче ми се случва откакто я въведоха тази звездичка, и никак не ми изглежда да е временно.
Изобщо, много съм недоволна от начина, по който протича обединението. В няколко различни клона ми се налага да чакам на опашка за служител със звездичка, докато служителите на класическото ОББ стоят без клиенти. И то за операция, която може да се свърши за 2 минути на банкомата, ако работеше.

# 10 749
Работата на ОББ в момента е много странна. Миналия месец писах как в най-големите жеги ме разкарваха между офиси на ОББ, докато на една не ѝ се отрони от устата, че трябвало да търся офис на Райфайзен, защото тези от ОББ нямали достъп до информацията за клиентите на Райфайзен. Кокошката от колцентъра, която се обади да си сканирам пак картата, хабер си нямаше, че още имало отделни офиси на Райфайзен и офиси на ОББ. Има нещо много сбъркано в това обединение.

# 10 750
Предстои ни пътуване с полет от София, като преди това ще нощуваме в София. Въпросът ми е : има ли къде да оставим част от багажа си за 3 дни, докато сме в чужбина? В района на летището?
АТМ до летището предлагат съхранение на багаж https://w-reservation.com/hotels/bg/sofia/atm?checkin=2023-09-20 … eckout=2023-09-21
Предполагам, че хотелите около летището предлагат тази услуга.

# 10 751
Работата на ОББ в момента е много странна. Миналия месец писах как в най-големите жеги ме разкарваха между офиси на ОББ, докато на една не ѝ се отрони от устата, че трябвало да търся офис на Райфайзен, защото тези от ОББ нямали достъп до информацията за клиентите на Райфайзен. Кокошката от колцентъра, която се обади да си сканирам пак картата, хабер си нямаше, че още имало отделни офиси на Райфайзен и офиси на ОББ. Има нещо много сбъркано в това обединение.

Hands Plus1
Затова е прословутата "звездичка". Когато офиса или гишето е синьо, си е стандартното ОББ, когато има цикламена звездичка, обслужват клиенти на Райфайзен и КВС Rolling Eyes Обикалянето и чакането са страшно неудобни, изпозакриха сума ти офиси на Райфайзен, голямо "удобство"...

# 10 752
  • София
Много е объркано с Райфайзен, първо се вляха в КВС, после КБС в ОББ, в кол центъра са много некомпетентни, казват ми - щом пише обединен офис ОББ КБС може да ви обслужат, да, ама не, оказва се нямат всички услуги, трябвало да ида до /стар/ офис на КБС. Не знам колко месеца им трябва да се обединят. Преди време Експресбанк се обединява няколко месеца с ДСК, много заблуждаващо беше, на един офис пише отвън ДСК, вътре ми казват, "а още сме Експресбанк".

# 10 753
АТМ до летището предлагат съхранение на багаж https://w-reservation.com/hotels/bg/sofia/atm?checkin=2023-09-20 … eckout=2023-09-21
Предполагам, че хотелите около летището предлагат тази услуга.
Ние сме в Премиер.
Казаха ми да попитам на рецепция като отида дали можем да ползваме багажно, докато не сме гости на хотела..

# 10 754
Възможно ли е тава тип "опал",от онези белите като керамични,ястието така да загори,че после да се наложи да се търка с телче? Няма ли да се надраска? Прилича на материал,който не може да загори.

Не знам точно за какво говориш, но аз имам  едни такива бели тави, май аркопал бяха. Те не загарят. И да има нещо позагоряло по тях след накисване с вряла вода си пада много лесно. Е, ако я загориш наистина екстремно не знам вече, не съм го правила. Но не търкай с тел, ще я надраскаш.

Общи условия

Активация на акаунт