? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 651 479
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 14 730
Значи ще чакате операцията.
Дано се събуди!

# 14 731
Медицински хосписи. Но са много скъпи.

# 14 732
  • Варна
Деверът ми престоя две седмици, не се събуди, но той имаше черепно мозъчна травма, може би заради нея не е било под въпрос колко ще го оставят там.

# 14 733
  • при моите любими
Свекър ми претърпя катастрофа, преди около 10 години. С черепно-мозъчна травма беше 40 дни в кома, след което поне още месец лежа в Пирогов. Никой не е искал да го изписва преждевременно. За щастие се събуди и възстанови. Според мен зависи от травмата и пътеката по която се лекува. Говорете с лекуващите лекари.

# 14 734
  • София
Може ли да се плати фактура на тел към Виваком, без да се вписва кл. номер? През десктоп версията изисква такъв. /Моят Vivacom/
През супер дървеното приложение на ОББ го запазих като нова позиция (само с гсм номера), но не излиза задължение.
Остава през мобилния  апп на виваком, но нямам под ръка в момента?!

# 14 735
  • при моите любими
Момичета, някой ходиш ли е в Киноцентър Бояна, на Коледа в Ню Йорк? Дали си заслужава да се види. Не са малки децата на 13 и 15, но се чудя дали ще им хареса изобщо за разходка. Благодаря.

# 14 736
Готино е, на мен ми харесаха много декорите и украсата, много приятна атмосфера. Но не е на много голяма площ, сравнително бързо се обикаля. Според ММ не си струвало чак 34 лв, защото било мн малко. Аз не съжалявам, че отидохме, особено вечер е много красиво. Малък минус е, че е доста навалица, а паркирането е дооооста затруднено. Ако знаех, може би бих потърсила да спра в някоя странична уличка и малко пеша да подходим. През деня може и по-спокойно да е, не знам.

# 14 737
  • София
А на деца над 10 - 11 дали би харесало? Има ли нещо интересно за тях?

# 14 738
Ние бяхме миналата година, децата бяха на 6 и 10 тогава, и не бяха впечатлени, много хора, тълпата те "влачи" и нито може да се снимаш нормално, нито да се насладиш. За мен лично не си заслужава

# 14 739
Има ледена пързалка и доста неща за ядене, някакви въртележки също. Ние отидохме след програмите, не мога да кажа те как са. На едно място имаше детска работилничка, където децата нещо рисуваха. Има много кътчета за снимки. Според мен ще им хареса, дори само заради украсата. Но по принцип нямам деца и не мога много точно да преценя.

# 14 740
Може ли да се плати фактура на тел към Виваком, без да се вписва кл. номер? През десктоп версията изисква такъв. /Моят Vivacom/
През супер дървеното приложение на ОББ го запазих като нова позиция (само с гсм номера), но не излиза задължение.
Остава през мобилния  апп на виваком, но нямам под ръка в момента?!
През my vivacom може да се плати сметката, ако имате регистрация. Там си излиза директно коя сметка не е платена.

# 14 741
  • Велико Търново
И на тийновете с нас им хареса в киноцентъра.има ледена пързалка и  блъскащи се колички, което беше най атрактивно за тях.

# 14 742
  • Варна
Мога ли да платя фиш в easypay?

# 14 743
  • София
Мога ли да платя фиш в easypay?
Да.

# 14 744
Здравейте, важи ли още онова правило, че може да сменяш личен лекар само през юни и декември, или отпадна?

Общи условия

Активация на акаунт