Звездни компромати - Януари' 23

• 354 706
  • 3 035
  •   1
Отговори
# 2 700
  • софия
За Акага съм съгласна, въпреки че всички са с музикално образование. Стенли никога не е бил "държавно подбутван".

# 2 701
  • Glasgow
Стенли на живо само на един празник на Несебър съм го слушала, беше някаква сборна формация, легендите или нещо такова. Всички бяха много добре, мисля че беше Любо от Те, Данчо Караджов, вокалът на ФСБ. То и мултимедията беше жестока, отделно там на крепостните стени хубав звук, чужденците също много се кефиха.

# 2 702

Иначе аз постигнах личната си мечта - тя се казва Мария, макар че още не мога да разбера с какво съм я заслужил. Как стана така, че аз - с никакъв де факто кантиански морален закон в мен, а само звездите над мен, ако ме разбирате - съм се озовал с най-красивата на света? И дали Кнут Хамсун беше прав? Не вярвах в любовта, струваше ми се капан за наивници, но ето че се случи и сега не мога и ден без жена си.

Грозни думи от Нойзи, който има бивша съпруга и дете. Значи бившата съпруга, с която толкова години бяха заедно, извървяха път и имат дете е била нелюбов? Този мисли ли детето или бившата как биха се почувствали, когато така нелепо величае "вечната си Лилит" - Марчето?

# 2 703
Е как иначе ще задържи такова парче като Мара, ако не я боготвори непрестанно ?

# 2 704
На мен пък ми направи впечатление 'най-красивата'. Не 'най-умната', 'най-добрата' и тн. Излиза, че не го е впечатлила с нещо друго, а само с хубост. Доста повърхностно от негова страна.

# 2 705
Той има акъл и за двамата. Тя е красива и секси (не е първа младост, но изглежда много добре). Според мен са хубава двойка, както писаха - “музата на философа”.

# 2 706
О, не, в някакво тв интервю обясняваше как били на една интелектуална вълна - аз го обяснявам по-просто, разбира се, представете си горното изречено с хиляди пъти повече думи, с крайно маниерничене и съответната интонация.

# 2 707
  • софия
Много, много харесвам Дария Симеонова. Възпитана, интелигентна, деликатна. Удоволствие е, че имаме актьори с нейното поведение и талант.
Беше в "Търси се" със съпруга си.

# 2 708
Той има акъл и за двамата. Тя е красива и секси (не е първа младост, но изглежда много добре). Според мен са хубава двойка, както писаха - “музата на философа”.
Умните хора си личат по това, че могат да обяснят сложни концепции на лесен за разбиране език. Нойзи не е от тях. Напротив, изказът му е тенденциозно усложнен. Вероятно той си мисли, че това е проява на начетеност, възвишеност и брилянтен ум. Всъщност е арогантност, прикрита зад назубрени цитати. Ако думите бяха негови, да приема, че така му тече мисълта. Но при него, от това да тъпче мозъка си с чужди съждения, не е останал капацитет за собствени мисли.

# 2 709
  • Glasgow
Мария навремето си е била типична кифла/златотърсачка.
Ето тук като се опитваше да пее под името Мари
  https://youtu.be/F2az9kGDoAg

# 2 710
Нойзи няма бивша съпруга. Доста въображение трябва, за да се опише като семейство връзката с жената, от която има дете.

# 2 711
Днес започнах "Диалози" на Нойзи и ми харесва. Доста оплюта заради него, без да е прочетена. Харесва ми мисленето на хората, участващи в диалозите/интервюта, правени преди години, прочитайки ги сега, от дистанцията на времето.

# 2 712
Новоизбраният чешки президент, не е компромат, но жените май доста го харесват:
Скрит текст:

# 2 713
  • Rock & Roll feeling ...
Aaa съфорумките, които споменах, нито ми приличат на мъже, хеле пък на Нойзито.
Просто са ми любими и за миг си представих как ги харесвам тук, а в реала ако се окажат той, който толкова не харесвам. Страховитичко.

Мария пак си е увеличила джуките. Нещо има различно, при брадичката има едно нетипично до сега за нея "нагъване". Главата й изглежда странно- голяма, устата голяма, а лицето сякаш отслабнало.

# 2 714
Кака Никол Ш.
Скрит текст:

Енджи Касабие мноооогоо се е променила,
Скрит текст:

Биометова Цвети и Алеси
Скрит текст:

Очаквам скоро някоя наша звезда да се пусне с този ?тоалет?
https://www.instagram.com/reel/Cn7phFELA2V/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 15:13 от alethea

Общи условия

Активация на акаунт