Да се оплачем... 2023

• 1 941 599
  • 26 783
  •   1
Отговори
# 26 580
Kriakla, много те моля, кажи кое е това вълшебно хапче! Дъщеря ми е същата.

# 26 581
Аз имах един период, в който през няколко месеца ми излизаха херпеси по устните на 2-3 места. Преди да открия ацикловира на таблетки ходех обезобразена поне месец. Сега като усетя пия поне по няколко хапчета на ден, в следващите дни намалявам. Пак минава за около седмица, но стопирам нарастването.

# 26 582
Сигма, моля се и стискам палци да има късмет детето и се възстанови напълно!Съчувствам много на родителите.

# 26 583
Хортензия Мушкатова, лекарството е Херба рекс. Даже последния път в аптеката/има го само в няколко аптеки/ са и казали, че това е последното лекарство, което приемат хората с мигрена, след като са ползвали безброй други.
Редактирам:
Сега видях,  че даже е хранителна добавка.

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 16:16 от kriakla

# 26 584
Дано се възстанови детето.
Тук температурите са над нулата и вече няколко човека загинаха заради пропадане в леда. Първо едно семейство с дете, а вчера две момчета в Отава. Били са общо четири, но двете момчета са спасени и са в болница с леки измръзвания, но другите две загинаха. Днес откриха тялото на второто момче. На 16 и 17 години. Трагедия! И аз говоря, говоря, разчитам, че дъщеря ми е разумна и отговорна, но човек не знае!

Имаше намерение да кара Нова Година в центъра на Торонто. Имаше да я мисля! Сега ще ходят в заведение, платили са куверта, вчера купихме рокля. Пак ще я мисля, но по-малко. Неслучайно са казали хората “да не ти се случва това, което мисли майка ти”.

# 26 585
И моята дъщеря ще празнува с приятели НГ след 23ч. Ще е на 400м от нас, но пак ми се свива всичко. Цяла нощ ще има да стоя будна и да я проверявам (сигурно съм най-откачената майка, която звъни през 2часа) и после ще ходя да я взема.
Утре ще им правя баклава, днес си купих орехи.

Оплаквам се, че грам не ми е новогодишно. Ще направя някаква вечеря съвсем обикновена и това ще е. И без това сме само семейството.
Оставих и малко подаръци за 1ви и с това се приключи одисеята. Simple Smile

# 26 586
  • София
Сигма, има ли новини за момчето? От снощи мисля и се моля да е добре.

# 26 587
Добре, силно казано. Не са минали критичните часове.
Хубавото е, че главата не го боли вече.
Лошото, много счупвания.
Но е млад организъм, да се надяваме, че ще мине и без операции.

# 26 588
  • София
Дано се възстанови. Ужасно е случилото се. Ще стискам палци.

# 26 589
  • Бургас
Сигме,силно вярвам и се моля да се възстанови бързо!🙏🍀

# 26 590
Счупванията ще заздравеят, важното е в мозъка какво става. Нали имаше оток? Горките му родители

# 26 591
Що за издрод трябва да си, за да причиниш на някой множество счупвания??!! Да, знам уж има закони, но само на хартия, а такива трябва да прекарат години на топло. Няма да стане, те за убийство не лежат, та за това....Бясна съм, същевременно обезверена и отчаяна, защото всички имаме деца....страшно е!!!

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 16:04 от #Frozen#

# 26 592
Засега няма оток на мозъка. Чакаха, за да не се появи. Счупена е темпорална кост, затова.

# 26 593
И моят син преди години го биха в дискотека, беше в 12 клас и още ми е пред очите синьото му и подуто лице. Той нямаше някакви много сериозни травми, но пак се връщам с ужас към това. Дано се възстанови момчето и да разберат кой е направил това, защото в нашия случай удобно никой нищо не беше видял.

# 26 594
Да, много е страшно. Скоро нали това дискутираме. Не ме е страх от чалга. От нея детето ти няма да иде в Пирогов. Но някой дрогиран, може и в Орландовци да го прати.
Да не дава Господ.

Общи условия

Активация на акаунт