Да се оплачем... 2023

• 1 941 594
  • 26 783
  •   2
Отговори
# 26 595
  • София
Синът ми беше се намесил в бой пред заведение. Бяха снимали. Косата ми настроена, въпреки, че той не пострада, а прекрати боя.

# 26 596
Вярвам, че страшното е минало. Да, ще трябва време, но ще се възстанови, той е млад.
Хора, къде живеем?! Джунгла! Къде е полицията? Гледам ги из центъра на Бургас се разхождат като преяли с оръжие, колкото да ги дават по новините. А мотористите, които нарушават обществения ред не ги закачат. Пълна пародия.
Докога ще се молим Господ да ни пази децата?! Държавата зимен сън ли спи

# 26 597
  • Бургас
Рамацоти,и аз онзи ден ги видях около градинката на жп гарата,двама обикалят с автомати!🤔😱 Защо?
Какво целят?

# 26 598
Да всявали респект Joy
Кого ще респектират?! Днес видях клошари, видях просяк на улицата седнал, видях един да диша торба с лепило....кой знае какъв айран му е мозъкът и какви неща може да направи. Но те респектират....слепите.
П.С
В Морската градина няма полиция, а там луди ходят в изобилие. Ексхибиционисти има
На гробищата няма полиция. Честно казано ме беше страх и там

# 26 599
  • Бургас
Ооохххх,респект!
От обикновените граждани,но не и от тези,които трябва.

# 26 600
  • София
Желая здраве на детето! Да се оправи напълно! 😒

# 26 601
Да всявали респект Joy
Кого ще респектират?! Днес видях клошари, видях просяк на улицата седнал, видях един да диша торба с лепило....кой знае какъв айран му е мозъкът и какви неща може да направи. Но те респектират....слепите.
П.С
В Морската градина няма полиция, а там луди ходят в изобилие. Ексхибиционисти има
На гробищата няма полиция. Честно казано ме беше страх и там

Добре дошла в Бургас, 'най-добрият' град за живеене Wink

# 26 602
Засега няма оток на мозъка. Чакаха, за да не се появи. Счупена е темпорална кост, затова.
Боже мили,що за зверство е това?!! Дано се възстанови детенцето, стискам палци де що имам.

# 26 603
Хора, идвам да се оплача от собствената си идиотия. Днес ми пристигна поръчания глюкомер. Всичко точно, кака ви първо разглежда глюкомера като индианец, после прочита ръководството на глюкомера, настройва часа, пъха лентичката и взима писалката. Десет минути се чуди какво е това, не успява да познае, търси из хартиите, намира и за него ръководство, изчита го, поставя ланцета в писалката, допира я до пръста и... изпада в паника. Абсурд да натисне копчето, умира от страх, трепери, изпотява се Simple Smile
После взима една игла, ровичка си две минути по пръста, дълбае, боли.. разгеле, пусна кръв. Измери си кръвната захар.

Преди малко се хваля на мъжа, че имаме вече глюкомер, вадя да го покажа, взимам писалката и сърцето ми отново спира. Ужас. Как ще преодолея този страх?

# 26 604
С много опити.
Като дете имах много страх от игли.
След като забременях трябваше да боцкам фракси два пъти на ден. После като свърши ми липсваше. Така от пръста ми вземат проба за мойто си заболяване. Болезнено не е, но факт е че е неприятно.

# 26 605
Страх от игли и инжекции нямам, и фраксипарин мъжът ми слагаше в ръката след операцията, постоянно ми взимат кръв от вената, нямам проблеми, мога да гледам как го правят. А от тази писалка изпаднах в стрес!
Сигурно ще свикна, няма къде да ида Simple Smile

Всъщност, ще дам на ММ писалката следващия път, може би сам като се бодеш е по-страшно.

# 26 606
Страх от игли и инжекции нямам, и фраксипарин мъжът ми слагаше в ръката след операцията, постоянно ми взимат кръв от вената, нямам проблеми, мога да гледам как го правят. А от тази писалка изпаднах в стрес!
Сигурно ще свикна, няма къде да ида Simple Smile
Виж как се наглася писалката, трябва да има степени колко да се показва иглата или както там му се вика и почни с най-малкото. И вдигаш докато установиш че ти е достатъчно, ако най-плиткото убождане не ти свърши работа. Освен това, съм срещала на много места че е по-добре да бодеш отстрани на пръста там не се било усещало.
Опитай се да го овладееш това, защото от толкова стресиране, най-много и кръвната захар да ти мръдне и да се шашкаш излишно и заради нея. Или обратното - познавам хора дето биха си казали че е "малко висока, ама то от стреса, щото аз нали се плаша"...

# 26 607
Най-безболезнено е отстрани на безименния пръст, но е добре да редуваш пръстите. Ще свикнеш, но си трябва време за психическа настройка.

# 26 608
  • Пловдив
Недей да бодеш върховете на пръстите, там има най-много нерви, някъде втората фаланга се усеща по-малко.

# 26 609
Благодаря ви, момичета! Ще послушам всичките ви съвети Simple Smile

Измерих я в четири следобед, един час след като се бях наяла царски  с доста въглехидрати (първо ядене за деня, много бях изгладняла). Показа 7.5. Мисля, че е ок, нали?

Общи условия

Активация на акаунт