Да се оплачем... 2023

• 1 941 569
  • 26 783
  •   2
Отговори
# 26 610
Нали знаеш, че и аз съм стиснала палците. Ще се оправи момчето. Нещо нужно ли е?

# 26 611
Само добри мисли. Детето(то мъж вече на 23), ама на родителите си е дете е страхотно.

# 26 612
Дете си е Sad и не е нормално да е пребито до такова състояние:(

# 26 613
Vanne, боде се странично на пръста, не отдолу.

Оплаквам се, че днес купувах сушилня за работа и ми излезе реклама на един Тефал.

Това чудо става ли за нещо?
Уред за здравословно готвене с горещ въздух TEFAL EASY FRY & GRILL XXL EY801D15 2 в 1, 8 ПРОГРАМИ, 6.5 Л 1830 W, СИВ/ЧЕРЕН

https://www.technopolis.bg/bg/PredefinedProductList/Tefal/c/top5_list4

# 26 614
  • София
сигма,  стискам палци за младежа!

# 26 615
  • София
Vanne, боде се странично на пръста, не отдолу.

Оплаквам се, че днес купувах сушилня за работа и ми излезе реклама на един Тефал.

Това чудо става ли за нещо?
Уред за здравословно готвене с горещ въздух TEFAL EASY FRY & GRILL XXL EY801D15 2 в 1, 8 ПРОГРАМИ, 6.5 Л 1830 W, СИВ/ЧЕРЕН

https://www.technopolis.bg/bg/PredefinedProductList/Tefal/c/top5_list4

Аз нещо не съм във възторг от фрайера като уред, но досега само с картофи го пробвах. Половин час за шепа печени картофи.Frowning1 Ще го пробвам с още нещо, но май се е запътил към някой от ваканционните имоти на фемилито.

# 26 616
Баш за картофи не става. Пробвай с месенце.

# 26 617
  • София
Ще пробвам, ММ го довлече с идеята за пържени картофи, че умира за тях, ама нямат нищо общо.И за пържоли умрЕ, дано за тях да става.

# 26 618
Да претопляш във фрайера месо е в пъти по ок отколкото да го претопляш в микровеле . У дома го ползваме основно за претопляне - баничка, месо всякакво, закуски. И за замразено полуфабрикати, разбира се. Според мен той за това е създаден. Като почне някой да ми припада как готви без олио на фрайер....малко ту мъч ми идва .
Аз на майка бодях двадесет дни фракси. Никаква драма не видях. Преди години имахме малко кученце, нахапа го зверски един пес и трябваше да го инжектираме известно време . И аз и сестра ми бяхме деца, е не успяхме да се надскочим и да прободем животното с иглата. С годините установих, че съвсем съм се отървала от този страх и бода без притеснение . Като няма кой, какво да се прави. Хващаш се и вършиш работата .
За енти път гледах Taken. Е, няма такъв добър екшън. Направо се чудя някой като тръгне да прави екшън защо не изгледа един , само един филм, без значение кой , на Люк Бесон. И да се откаже докато е време и да не троши грешни пари да създава боклуци.

# 26 619
Ама, G..D.., аз себе си не мога да набода. Виж, ММ ще го спукам от бодене и окото ми няма да мигне Simple Smile

# 26 620
Дойдохме си на думата Grinning
Супер е за всякакви мръвки - от кюфте през късчета, до пържола, че и на ниска температура бях правила шунка, някъде тук из форума видях и комбинирах няколко рецепти. За картофи не можете ме зариби, това половин час за картофи, като за толкова време мога да опека чудни пилешки бутчета... знаеш ли кога? И без туй по-добре да не ям картофи много-много, та при мен хептен здравословно идва това готвене Grinning
Зеленчуци също стават хубаво де, за мен карфиол, броколи и брюкселско зеле стават най-добре в това чудо. И по-бързо от картофите, че все пак са само гарнитура.
Полуфабрикатите са ясни, те всякак могат. Прави ми впечатление че почват да им слагат инструкция и за еърфраер там за температура и време. Всякакви замразени банички, хлебчета и прочие също стават в него, и то супер бързо. Понякога вземам такива когато ще храня някой друг с тях, за 1-2 бройки не ми хрумва цяла фурна да загрея но така да закуси един човек е супер.

# 26 621
Двайсет дни минимална доза фракси не може да се сравни със седем месеца +един отгоре двуразово, на максимална доза. Коремът отдавна стана син и на буци, после започнах ръце. От рамото до лакътя нямах здраво място. Не го казвам да се правя на интересна, а че хич не е лесно.
Ама всичко си заслужаваше.

# 26 622
Уфф чудя се, защото преди 2г взехме контактния грил пак на Тефал, ползвах го 5пъти и сега отлежава на терасата.
Ами не става месото като на скарата на село и това е.
И пак всичко се умирисва вътре, хем го ползвах на терасата.
Ще си спестя едни 300лв сякаш.

# 26 623
Сигма, ако не го продаваш фраксито, не се броиш Smile

И аз не мога да си бодна пръста, но като се наложи на ММ му ги бих инжекциите в корема почти 20 дни.

Картофите на фраер няма как да станат като истински пържени, колкото и техники да се използват, за да се доближат. Който иска мазни, истински пържени картофи, не е за фраер. Ако само за това го взима, де.

# 26 624
Стават картофите, но бавно. Риба правим, закуски,пици, банички, наденички, такива неща много. Картофи рядко, но и пържени правим рядко.

Общи условия

Активация на акаунт