ЯНУАРскИ СПАМ 2023

• 15 524
  • 557
  •   1
Отговори
# 375
До сега правих курабийки! Много вкусни станаха! Никога няма да съм слаба хъхъхъ

# 376
  • Euskal Herria
Че покажи ги, де! Wink
Аз снощи набързо направих един тиквеник... ами, останаха само 4 парченца. Simple Smile

# 377
Аз съм метнах едно зеле със свинско в гювеч, и зелето и свинското домашно Heart
Честита къща, Мини! Страшно се радвам Blush

# 378
Не ми е хубава снимката, ама я пускам. Вече си легнах и ви казвам, лека нощ.

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 13:51 от Реа

# 379
  • Euskal Herria
Захаринки? Поне на такива ми приличат.

# 380
При нас заваля сняг.

# 381
  • Русе
Къде това
При нас заваля сняг.

# 382
# 383
  • Euskal Herria
А ти какво си, annchi? Мъж, жена? Я кажи няколко думи за себе си.
Тук пишем сравнително малко хора, и то от доста време. Малко или много се познаваме. Разбираме си майтапите, леко подозрителни сме към новодошлите, особено когато са абсолютно непознати Simple Smile.  Да знаем може ли да те гъбаркаме, или само да те четем?

Лек ден, спамъри!

# 384
  • Русе
Ми какво да кажа ... жена съм по майчинство и тук убивам малкото останало свободно време. Разбира се че можете Grinning
А ти какво си, annchi? Мъж, жена? Я кажи няколко думи за себе си.
Тук пишем сравнително малко хора, и то от доста време. Малко или много се познаваме. Разбираме си майтапите, леко подозрителни сме към новодошлите, особено когато са абсолютно непознати Simple Smile.  Да знаем може ли да те гъбаркаме, или само да те четем?

Лек ден, спамъри!

# 385
От къде си? На колко години си? Каква зодия си? Имаш ли дом любимец? И тн

# 386
Убедена съм, че имаше още 3-4 коментара между двата последни. Даже и аз писах. Направо съм в шок. Grinning

# 387
  • над кукувичето гнездо
Мда, даже и моето Муахахахаха беше затрито, нищо, че ни позволиха да се гъбаркаме Smiling Imp

Иванка, ти ли бършеш?

# 388
  • На Марс

на гости куга?

# 389
И фчера е трито. Модераторски работи са това. И да питаме, и да не питаме, това им е работата.

Аз все пак ще питам Anchi дали е добре, че беше писала там за Турция нещо, тя си знае.

Фчера поръчвах от store.bg една книга. Понеже от 98 година издание /мисля, че така ми казаха в книжарницата наблизо/ и требеше от интернет да се търси. Посли загледах учебни помагала, посли почистващи препарати и това в 00,30 часа. Все по нощите пазарувам аз, божкее. Joy

Яд ме е днес ... да си кажа ... защо някои хора /при това уж приятели/ искат уж да се ходи някъде и после ... не, бе, няма да ходя. Те хубуу не знаят какво искат, ама да не забъркват други с тяхното незнание ... ааа! Пък! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт