Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 130 - януари 2023)

• 104 503
  • 1 453
  •   1
Отговори
# 120
  • софия
И в последното теглене на Куинс ме няма.

# 121
  • София
И мен ме няма в Куинс,не толерирам художниците,но примерно касиерите/работещите в магазин са си с редовни участия и срещу тях няма как да се преборим/оспорим.

# 122
  • ЛОВЕЧ
И мен ме няма в Куинс,няма да казвам с колко участия бях от семейството.

# 123
  • София
И нас ни няма в Куинс.. с над 80 лева участия сме и имах лека надежда, тъй като вкъщи много им допаднаха двулитровите сокове и по празниците напазарувахме- праскова и зелена ябълка. Като видях печелившите, че са от клана, супер много се разочаровах. Аз също писах през контактната форма с молба за проверка за измама, това вече не се търпи.

Ако използвате и последните цифри на телефона и натиснете F3 ще видите как някои от тях са с по 2 награди.. Не обичам несправедливостта, просто не е честно. Не ме е яд, че ме няма, здраве да е, но да се печели с измама - е тогава какъвто и късмет да имаш няма как да победиш.

Записах се с едно участие и тук: https://shop.lillydrogerie.bg/form/pantene-december/

Някой има ли идея кога ще теглят победителите и дали имат практика да ги оповестяват публично?

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 10:42 от Stoyanova.A

# 124
Да попитам защото все още очаквам да се свържат с мен
Нивеа свързаха ли се с някой?
Теди от тегленето на 29 декември. Нямам търпение за мечето Simple Smile

Да добавя- и аз играя в Пантен с две участия и във Фурла също на Лили дрогерия, дано зарадвам тинейджърката.

Чакам и Швепс 🤪🤪🤪и Джим Бим, Сомат и Идънред

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 10:41 от JustMila

# 125
Никой не се е свързал с мен от Нивеа. Нито съм получила календара...чакаме Simple Smile

# 126
Здравейте и за много години! Тези които спечелиха от Престиж след колко време си получиха наградите?

# 127
Здравейте и за много години! Тези които спечелиха от Престиж след колко време си получиха наградите?
Аз, много бързо, може би седмица.  Спечелих коледна кутия.

# 128
  • София
От Лили съм печелила  една грозна датска раница на цена 169 лв и ми искаха ЕГН-то.
Скрит текст:
едвам за 50 лв я продадох, тогава играех за лаптоп, ама като не си избираш награда и ти се пада това което не искаш. После съм играла в доста томболи със закупуване на козметика, но не са ме теглили
Звънят на изтеглените, а списъци няма или поне аз не съм виждала.
На Куинс за над 50 лв изпити сокове нито една награда.
Но пък от Лидл анкетата имам 20 лв ваучер за пазаруване.
На Куинс помня една игра във ФБ за 20 пуфа-барбарона - половината отидоха в клана и много бяха възмутени и много писаха и какво нищо и половина взеха си ги продадоха ги и си харчат парите. Като не изискват касовите белжки при получаване на наградите ще си рисуват бележки. На Милка защо никой не рисува бележки, защото ги искат и нещо да не е както трябва не дават наградата.

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 12:43 от lite16

# 129
Още от сега се дразня на Куинс,  дано отговорят на мейлите, но си мисля, че ще е някоя тъпня..

# 130
  • При децата ми
За много години момичета и момчета! Champagne Christmas Tree Tada
Живи, здрави, обичани и обичащи да сте!
Да е здрава, мирна, и благодатна Новата година!

Всеки да получи това за което копнее и желае!
За една по-добра, успешна, и късметлийска Нова година! Heart

Започвам Новата година с една добра и една не толкова добра новина!
Тази сутрин имам имейл, че печеля ваучер от "Лидл", а лошата е, че тази сутрин разбрах, че са ми хакнали профила и в Интстаграм. Sad
Преди няколко месеца ми хакнаха профила във фейса, сега и в Инстаграм.

Иначе, за пръв път печеля от "Лидл" и ме зарадваха!

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 14:42 от Hrispa76

# 131
От приложението на КК,пак бяха пуснали разни пуфове. Купих си билетче,че ми се ще да грабна един за стаята на бебока,ама няма ни теглене,ни нищо. Кога да очаквам , знаете ли?

# 132
  • София
Още от сега се дразня на Куинс,  дано отговорят на мейлите, но си мисля, че ще е някоя тъпня..

Отговор по шаблон... спирам да ги консумирам. Всеки път като реша да си взема сок, ще си пусна парите в касичка.. и така хем няма да пия оцветители и да си тровя здравето, хем на края на годината ще имам някой лев спестен.

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 11:41 от Stoyanova.A

# 133
  • София
Дали не може направо една проверка на тези псевдо печеливши? В НАП дали няма практика да се проверят за измама? Много е тъпо всичко..

# 134
Има нови награди в КК app

Общи условия

Активация на акаунт