Искам да кажа... (202) през ЯНУАРИ 2023

• 52 984
  • 980
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.София
Ети, поговорихме, уж по добре!
Ходи и се на училище 😁
Ще свикне, ама зор ще видим 🙂

# 166
Честити да са всички празнуващи днес! Здрави,щастливи и успешни! 🥳🍀
Мартичко голяма скица. 😂  Пътува му се на детето. Синеочка постоянно за Бургас говори,но забавното е,че си мисли,че там и сега си е лято,както тя го знае. 😆
Пия кафе и ще излизаме до Еконт и после на преглед. Вчера зор видях да намеря още една опаковка АБ,че трябва 10 дни да го пие,а тук никъде няма. Та една прекрасница от форума ми купи и изпрати. Някакво безумие е с тези лекарства!
Хубав ден да имате. 😊

# 167
  • Germany
Деси, все се каня да те питам. Какъв друг език освен ангийски учи дъщеря ти в училище или в момента е само с немски? Приятна ви разходка днес! Simple Smile
Ени, добри резултати от прегледа на Синеочка да има!

# 168
Вие сте обичали заради френския и Париж, ние заради едни кроасани.
Уж нищо ми няма, вчера и снимка правих и не мога да си взема въздух. Непрекъснато съм на инхалатора.
Трябва да резервирам и различни музеи в Милано, въпреки, че Калинчо е тръгнал на шопинг.
Честити да са именниците и рождениците.
Лили, да си паснете с колата

# 169
  • гр.София
Мони, все още е в дойчеклас, само немски учи. Преди НГ и казаха, че ще я местят в нормален клас постепенно, та тогава ще започва с другите езици, спряла се е на френски 😁

# 170
  • Бургас
Сега се сетих, че Буби ми се губи нещо. Дано всичко е наред!

# 171
Честито Богоявление! Да за здрави имениците!
И аз си имам тамън двама - племенниците ми Flowers Four Leaf Clover

# 172
  • Euskal Herria
Здрави да са днешните празнуващи!

# 173
  • София
Мони, добре, че каза за празника, за да погледна. Чудих се наш приятел германец преди малко какви 3 kings ми честити днес. Relaxed
Ени, хубаво е така да се споделят проблемите. Винаги се намира кой да ги реши отнякъде. Преди няколко години така на мен ми изпращаха за ММ АБ от провинцията, че тук нямаше.
Деси, аз откак съм със смарт часовника телефона ми е на беззвучен режим. Супер удобно ми е да не ме притесняват по всяко време. Само ръката ми вибрира.
Тит, вие кога ще сте в Милано?

# 174
Rodiva, от 31.01 до 04.02. Оказа се че посещенията на музеите са с предварително запазени часове. Сега въртя опции с гид или с електронен гид.

# 175
  • София
О, много важна информация. Не знаех. И ние ще сме там по същото време. Purple Heart

# 176
  • Бургас
Родива, добре че каза 3 kings, та да се усетя, че и испанците днес ще почиват /Ден на тримата влъхви/, което значи, че поне от едното място съм отпускарка днес Simple Smile То щото съм се убила от работа, видно е по постовете ми:joy: Яна, да се надявам ли на снимки?

Родива, Тит, остана и в един самолет да се окажете Simple Smile Една година така се озовахме заедно с шефката на екскурзия в Испания. Съобщавам предния ден на сина ѝ, че ще ходя еди къде си и той вика ''ми тя й майка също'', та така.

# 177
  • Euskal Herria
Стига да ви е интересно, Селесте, ще пусна. Снощи маалко съм се пооляла с щракането Simple Smile, че и целия парад заснех на видео.
Сега е абсолютна тишина, народът или спи, или е заминал някъде. Заради ваканцията градът тези дни осезаемо е поизпразнен, а сега допълнително с новите три дни почивка.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 12:54 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 178
  • Бургас
На мен ще ми е със сигурност, толкова са пищни тези процесии.

# 179
  • Euskal Herria
Малко по-късно, като подбера снимки, ще пусна.

Общи условия

Активация на акаунт