Искам да кажа... (202) през ЯНУАРИ 2023

• 52 064
  • 980
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Ех, Тути, лоша работа! Да минава бързо! Таткото да ви глези сега с фрешчета, чайчета и топли супички.

Бабинден е днес иначе. Здрави да са бабчетата и все така всеотдайни!

Фонс, не става, трябва номер на документа Sad

# 676
  • Germany
Тути, дано ви мине бързо!
Али, радвам се, че всичко е минало наред!
Чак сега сядам пред компютъра. Сняг имаме от снощи и ходихме из гората. Беше приказно! Бяло, тихо и снега скърца под краката ни. Радвах се, като малко дете Simple Smile Попързаляхме се на една пързалка, въргаляхме се из снега и накрая се оказа, че големият си е загуби слушалките. Вкъщи видяхме на снимките къде ги е изръсил и мъжа ми сега се върна да ги вземе. Преди малко му звънна, че ги е намерил и работят Simple Smile

# 677
Тути, оправяйте се бързо.
Фонсе, хвана ме страх от тая люлка. Гледката е страхотна.

# 678
  • при моите деца .....
Привет!
Тути, бързо оздравяване!
Фонсе, прекрасни снимки!
Днес си почивах повече.....
Разходихме се с Митето, беше слънчево, но имаше силен вятър, дано не го разболея.....
След това и сама, та имам 12 300 крачки.
Гостувахме на обяд у свекървата, изпратих ММ. Полежах, приготвих набързо вечеря, сега съм пуснала перална....
Хубава вечер!

# 679
Добро утро!

Май от неудобия матрак зверски ме боли кръст. Ще чакам да стане някое по-човешко време и ще диря аптека.
Днес - мързел.

# 680
  • при моите деца .....
Добро утро в неделя!
Събудих се малко преди 7 и сега пия кафе на спокойствие.
Днес планът е скучен - домакински задължения, подготвяне за работа утре....
Дано спре да вали да се разходя малко....
Хубав ден!

# 681
Добро утро.
Али, да ти мине бързо.
Боби, определи си един ден и за мързел.
Нашият план включва днес разходка до Солун с преспиване и разглеждане на забележителностите.
Хубав ден!
Титина, как си?
Мид, забравих да пиша, че Павката и Ена са големи сладури на снимката.

# 682
  • при моите деца .....
Мари, приятна разходка.
Аз не съм най-голяма домакиня... Къщата плаче за почистване, но просто 80-90 % от времето всичко чака мен....
Днес като се надпи Марти остава да се гледат с Митето и мисля да се поразходя....

# 683
Добро утро.Вчера бях много доволна, напоръчах много неща за бала- балони,табелки,салфетки и др.Избрах си кетъринг и торта, поне на външен вид.Много обичам да организирам такива приятни събития.Сега готвене, чистене, а следобяд- танци.Спокоен ден:heart:

# 684
  • Canada
Добър ви ден 🙂

Мари, чудесен план, весело да ви е!

Ще се готвя и аз за плантацията. Пиле с къри и сладък картоф съм обещала, хубаво ще да е и да поизчистим 😁

Савина, абитуриент ли си имаш?

# 685
  • София
Добър да е денят, неделен, спокоен.
Благодаря Мари, слуша той, но тя, като й се скара нещо. Ти не си майка, ще си отида при тати. Убива те с думи. ❤️

# 686
Мид, Ена много е пораснала. Сладури 🤩

Мари, и ние пътуваме към спа-то, ама пак ти завидях 😁
И аз искам Солун. Приятна разходка.

# 687
Добро утро!
Приятно изкаране на Мари и Румка! Ще чакаме по някоя снимка;)
Мид, с този поглед ѝ личи на Ени, че ще е човек със собствено мнение. По-добре така де, тя ще е бойна мацка.
Савина, личи, че обичаш. Това ли работиш?
Але, как се възстановява болният? Да ти минава бързо и на теб!
Боби, вземи си помощ в домакинството, щом не се справяш. Така няма да се чувстваш виновна, че не огряваш навсякъде.
И аз много бих искала, не е и непосилна сумата в нашия град, но съм много критична и взискателна и си знам реда вкъщи и като се замисля, че ще оправям след тях и ми минава;)

# 688
Да, синът ми е абитуриент.Grinning

# 689
  • Canada
Хубави емоции ви чакат, жив и здрав да ви е!

Тути, че Боби си има помощник, даже два. Просто трябва да им делегира задължения 😉

Мид, мн са пораснали и двамата, Ена гони батко си. Не само на външен вид явно ❤ Дръж се 🤗

Тит, виж с какво се сдобих, сега си разхождам една болка с голямата 😁 Моята приятелка каза, че си лекува главоболието с тях 😁

Общи условия

Активация на акаунт