Искам да кажа... (202) през ЯНУАРИ 2023

• 51 823
  • 980
  •   1
Отговори
# 945
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Ех, Съни,  прекрасни снимки от слънчево място, а аз днес 4 пъти чистих колата.... Беше -2 и през деня...
Ходих на танци, уморена съм....
Лека вечер!

# 946
Rodi, как са температурите?
Болните да оздравяват.
Аз се занимавам с едни доставчици от Китай, всъщност с две каки. Това срокове нищо не значат за тях, а аз трябва да "донеса" какво са ми казали на клиентите. Иде ми на всички да им тегля по една...

# 947
  • София
Тит, до около 9-10 гр стигат.
Щерката ми иначе днес я изписаха. И понеже нищо конкретно не откриха казаха, че вероятно е нещо вследствие на изкарана евентуално бактериална инфекция. Предписаха повече сън и почивка от електронни устройства. 😊

# 948
Бъни, самостоятелно пътуваме. Преди няколко месеца билетите за нашите дати бяха по 60 Евро за двете посоки. Разкошно място е Малага. Съжалявам за качеството на снимките,  но не ми дава да кача оригиналните, а са снимки на екрана.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 949
  • гр.София
Добре утро ☕
Съни, напълни ми душата, много е хубаво 🙂
Тит, като те чета и се сещам веднага за предишната ми работа, изобщо не ми липсва 😁 7-8 месеца ни лъгаха с една поръчка, трябваше април да е готова, накрая казаха- септември, и ние я отказахме, връщахме пари на клиентите, пълна излагация!
Тук ми е спокойно, работа с клиенти нямам 😁
Днес ще посрещаме на тукашната ми приятелка дъщеря и, на 13 г и моята много се вълнува 🙂
Хубав ден момичета🤗

# 950
  • при моите деца .....
Добро утро!
Снощи рано съм заспала, легнах преди 10.
За първи път устройството ми показва 2 часа дълбок сън (и това е от екстрите на ЕГН-то).
Днес ми е натоварен ден на работа. Навън е мнооого студено.
Съни, прекрасни снимки. Благодаря!
Хубав ден!

# 951
Добро утро.
Съни, много красиви снимки. Благодаря.
Хубав ден от мен!

# 952
Добро утро!

Съни 🤩

И тук е студено и като чувам какъв вятър вие направо не ми се излиза вън. Трябва и да обикалям аптеки да си търся лекарството за жлезата, дано вече не е кът.

Спокоен ден,  банда!

# 953
  • Бургас
Добро утро от снежен Бургас! 💙❄️

# 954
  • на Мелмак
Добро утро, мацки!

Хубави снимки Simple Smile

Мисля, че вчерашната ми среща мина добре, даже не смея да се зарадвам, другия месец ще си проличи.
Днес ще ми е натоварено, но първо да сготвя, после на работа. Добре, че поне измислих Едене Yum

# 955
  • Canada
Добро утро!

Съни, мн красиво, слънчево, пъстро ❤

Але, не ги обикаляй, звъни им.

Етти, да бъде!

Бубе, добре стана су вид-а, мн е крехко месото. Запечатахме го с масло накрая. Следващия път ще пробвам да го запека във фурната.

Хубав да е денят ви!

# 956
  • Germany
Добро утро!
Съни, и на мен ми напълни очите с тези снимки! Тази година няма как, но за догодина може и ние да помислим за една екскурзия до Малага.
Спах супер дълбоко тази нощ. За 1ви път не знам от колко време. Сега обаче не мога да се разсъня. Днес е скучният учител и пак ще дремя цяла сутрин на курса.
Хубав да ви е деня!

# 957
  • София
Добро утро!
Ние закусихме и след малко потегляме за Фиренце. 😀
Боби, значи това била тайната на дълбокия сън - лягане преди 22 часа. На мен не знам кога ще ми се случи това?!
Ние досега драма с китайците за доставки и отговор пък не сме имали никаква. Но виж с европейци….
Хубав ден, момичета!

# 958
Добро утро!

Але, не ги обикаляй, звъни им.

Те са ми все попътни, Фонсче, но намерих във втората, в която влязох. И витамините си купих, и хомеопатията. Голямото друсане си върви без спирка Grinning

# 959
  • Бургас
Добър ви ден!

Съни, Родива, благодаря за снимките! Днес пак Wink

Събудих се с главоболие, изпратих всички по направление и пак легнах. Сега уж съм добре.

Карз, добре че го видях този сняг сутринта, че вече го няма. Обещах иначе на Марто да го взема с шейната от градина Joy, ама друг път.

Общи условия

Активация на акаунт