Искам да кажа... (202) през ЯНУАРИ 2023

• 51 840
  • 980
  •   1
Отговори
# 960
Добър ден от мен!
Подготвяме се за Милано ( снощи се чеквахме ин и ми поискаха дори селфи).
Организирам и пътуване до Дубай, което благодарение на ММ се оказа до Абу Даби ( поне ще видим и двете места, че голямо навиване за арабските държави му дърпам). Дано му хареса, че днес отказа ходене до Саудитска Арабия и ми идеше да му скъсам главата.
По отношение на братята китайци проблеми нямам. Проблемът ми е че клиентите са бързаци, организират странни неща и после ми ги хвърлят, да се оправям.

# 961
Аз от Дубай и Абу Даби не останах очарована. Не, че е лошо, но аз исках арабска страна и дух да усетя, а то всичко ново и лъскаво и свръх модерно. Нищо арабско не видях. Но храната беше хубава. Само на сафари не отидохме, което щеше да ни е баш арабското преживяване и сигурно заради това ми е останало това усещане.

# 962
  • София
Аз пък сега в последния момент буквам хотели на други места. Флоренция ни отпадна. Утре ще ходим към Бергамо, а после евентуално към Болоня.
Иначе и аз като Али предпочитам да усетя атмосферата на мястото. Да ми разкажат историята хората, които живеят тук, а не някакви екскурзоводи.

# 963
  • Бургас
Rodiva,
Скрит текст:
ако не намериш настаняване в Бергамо или Болоня, можеш да погледнеш Brescia /близо до Бергамо/ и съответно Castel San Pietro Terme или Imola /за връзка с Болоня/. На 45-50 км са от съответните градове, в които ще имате работа, но за италианските пътища това си е нищо.

# 964
По-добре да започнем с нещо по-приемливо за ММ.
Аз нали бях преди 2 месеца в Йордания, след разказите ми каза, че тази част от света е извън неговите разбирания за пътешествие.

# 965
  • при моите деца .....
Привет!
Вечерях - салата айсберг с краставица и морков, наденица.
Марти е на танци.
Изморена съм.
Утре съм на лекар.
Дано всички е наред.
Стиснете палци. 🍀

# 966
Стискам палци, Боби!

# 967
  • Бургас
С такъв кеф си преместих алармата за по-късен час Simple Smile
Стискам, Боби!

# 968
  • Бургас
О, аз ей сега директно я спирам.

Боби, тъкмо да те ожаля с тези зеленчуци и прочетох за наденицата. Късмет утре!

# 969
  • София
Стискаме, Боби! 🍀
Още малко морски снимки от днес.
Скрит текст:

# 970
  • Germany
Ето това италианско синьо небе ми липсва много в момента! Родива, приятно изкарване!

# 971
  • София
Благодаря, Мони! 🥰
Събирам и аз синева, че после в София ще гледам само сивкаво небе с минусови температури.

# 972
Добър вечер.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 973
  • Ямбол
Добро утро.

Много хубави места показвате.

Кукувам за поредна сутрин. Тия хормони ли е, не знам и аз какво, ми разказват играта. В колкото и да легна, ставам в 3, 4, най-късно 5. После добре че съм във ваканция и по някое време пак полягвам.

Дубай на мен ми хареса. Точно арабското обикаляхме да гледаме, небостъргачите и яхтите не ме впечатлиха. Фонтаните са ми най. Сафарито го пропуснах, не съм по тия части аз.

Успешен месец, моят Wink

# 974
  • гр.София
Добро утро ☕
Успешен месец ✨

Общи условия

Активация на акаунт