Искам да кажа... (202) през ЯНУАРИ 2023

• 52 199
  • 980
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, както знаете спечелих награда от играта с късметчетата.
Та по същество - имам двойна покана за Пловдивския куклен театър, която важи за събота или неделя в този месец, т.е или сега или другата събота и неделя.
Казвайте бързо кой я иска Grinning
Ще я изпратя на лично съобщение, но ще ми трябват две имена, да кажа на организаторите.

# 646
  • София
Здравейте, момичета физически сме добре.
Аз на работа, Павел на училище, Ена на д
Наглеждам Ви. Нямам време много. През седмицата лягам 1,2,стаесм 6.30.

# 647
  • Germany
Мид, прекрасни са Павел и Ена! Прегръщам ви и тримата!

# 648
  • Бургас
Купих мартеници. Нищо,че има 150 години до тогава. Дано не забравя къде ще ги сложа да чакат месец март

# 649
Респект, Лина!

# 650
  • Бургас
Ах, тези очички като маслинки! Heart Много ми е хубава Ена. Бате все същият слабушко. Прегръдки, Мид!

Лина, да не е от някоя група? Давай да купуваме и ние. Имам една торба с нови от миналата година, че ММ и децата не се кичат въобще, та за градина и училище ще имам за раздаване, но за близките все гледам да купя някоя по-така.

Днес успяхме да снимаме малкото хоцкало за паспорт. Нахилил се като зелка, все едно за снимка за баба му го снимат.

# 651
Аз не съм виждала още мартенички по магазините, сигурно скоро ще ги пуснат.А много обичам да купувам.Утре планът е палачинки сутринта, следобяд кафе с кръстниците.Хубава вечер, момичета:heart:

# 652
  • Бургас
Селесте,аз купувам от ФБ групата на майките на децата с увреждания. Там вече е пълно. Има предложения и за 8 март, но това вече ми е много далече Wink

# 653
Мид, чудесни са. Опитай се да се щадиш.
И аз мисля да поръчвам подаръци за 8-ми март от групата,  предполагам, че и мартеници ще поръчам, макар че май имам.

# 654
Никой ли не иска поканите, ако не за вас за някой близък. Казвайте 😊

# 655
Руми, май само на Ренко й е близо, други, които живеят в Пловдив и района май няма.

# 656
И на Лято ѝ е близо, но тя нещо ни забрави.

# 657
И аз за Ренко си мислех. Май те се е появявала днес. Вярно Лятото ни забрави.
Ами Ети 🙂

# 658
  • на Мелмак
Аз бях пловдивчанка Wink
Благодаря, чудя се за една приятелка, ще й се обадя, ако са свободни да отидат. Simple Smile

# 659
Ети не живее в Пловдив, а и са й големи децата. Та само Лято И Ренко остават, но и Ренко скоро не съм засичала.
Родива, забравих да кажа, че ти съчувствам за това, през което минават родителите ти.

Общи условия

Активация на акаунт