Обсъждане на имотни обяви-30

• 37 038
  • 776
  •   1
Отговори
# 495
Всеки, който се тревожи да не попадне на съседи пенсионери, е добре да погледне предварително данните от преброяването. Премерно в р-н Младост процентът на пенсионерите е по-нисък от да речем Люлин и Надежда, а за последните два не се е чуло да са нарочени за пенсионерски. Лозенец пък е с по-ниски показатели и от трите споменати. На й-малко пенсионери и ревящи бебета - в Студентски град.

# 496
Всеки, който се тревожи да не попадне на съседи пенсионери, е добре да погледне предварително данните от преброяването. Премерно в р-н Младост процентът на пенсионерите е по-нисък от да речем Люлин и Надежда, а за последните два не се е чуло да са нарочени за пенсионерски. Лозенец пък е с по-ниски показатели и от трите споменати. На й-малко пенсионери и ревящи бебета - в Студентски град.

Е, Яворов е в район Средец - 31.8% пенсионери, най-много от всички райони. Това е факт и не разбирам защо се сърдите. В Лозенец също не са малко, но се пообновяват поколенията и това е видимо в статистиката.

# 497
На мен видът на сградата би ме отказал. Дори да си изолирам моята част, пак е грозно. Кръпка.

# 498
Здравейте, предположения защо цената в такава ниска? https://m.imot.bg/details/1c167473518592785

# 499
Тотал щета вътре, всичко за смяна, лошо поддържани общи части, теч, може да е горял - само предположения разбира се. И уловка на брокера - увеличена обща площ над реалната за падне цената на кв м, не се включва ддс също и после го начисляват.

# 500
Разведен мъж го продава, но жената и децата имат право да живеят там до пълнолетие.
Пожизнено право на ползване на някоя баба.
Собственикът иска 70 000 евро, за да ви преотстъпи апартамента с вече сключена ипотека за 264 евро на месец за Х години.

# 501
  • София
Предвид факта, че няма ни една снимка, а тая агенция продава какви ли не коптори, без да се притеснява да ги снима, направо не ми се мисли какво е вътре. Вероятно и блокът не е цвете, може би и съседите...

# 502
Или е просто лъжа за събиране на телефони на шарани...

# 503
  • Sofia
Вероятно е фалшива обява - най-честото според мен. Ще се обадите и ще ви кажат, че току-що са го продали, но могат да потърсят за вас.
То и 1500 души са я прегледали тази обява - все някой ще го е купил.
Принципно евтини, изгодни и качествени имоти, появили се по чудо - се купуват веднага, с пари в брой - никой няма да чака таква обява (ако е истинска), че да се разисква в БГ-МАМА Simple Smile

# 504
  • Вече на светло в София
Какво ви е мнението за Модерно предградие? Транспорт, бъдещ потенциал?

# 505
  • София

За пазаруване от верига- в МОЛ Сердика има Била. Долу винаги се паркира буквално до входа за Билата, химическото и прочее битови задачи. А и на мен ми е по-удобно да спра там, да занеса/взема дрехите от химическо, да напазарувам хубаво, защото тежа 50 кг и нито мога, нито обичам да нося тежко, а там с количката ги свалям с ескаватора до колата или на два пъти, както е удобно за момента и за отрицателно време съм готова.

Иначе никак не обичам веригите.

В квартала има по Иван Асен II малки магазинчета поне няколко, тип плод и зеленчук, пекарни няколко броя, месарница /една я затвориха/, деликатесен магазин  разкошен, био магазин, химическо, магазин за домашни любимци, сладкарници, на практика всичко.

За децата е фантастичен квартал. Има едно тунелче, което излиза отреща в Борисовата и всички яворовски дечурлига, особено момчетата с колела и всякакви такива вилнеят в Борисовата. Отделно в междублоковите има градинки и катерушки, парка на Военна академия е близо също.

Аз живея в ройона, но в долната част, до Канала. И си разсъждавам от моята гледна точка и моите навици. Не обичам да пазарувам на едро, предпочитам всеки ден, според настроението. Има прилични магазинчета по Иван Асен, но има и такива, в които от години не влизам, защото са ме излъгали, примерно. И т.н.

Ходих да го видя вчера блокчето, приятно е, има нови детски площадки в междублоковите пространства, сега, когато няма листа по дърветата е много светло, лятото пък ще е сенчесто там. Балконите са оправени, замазани, нерушащи се на пръв поглед.

Играеха деца между блоковете, детската градина (18 ОДЗ) е през малка уличка.

Коли почти няма, пред блокчетата имаше доста места за паркиране, но вечер е претъпкано сигурно.

# 506
цената ме впечатли - много висока предвид района https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c167524086614187
и нещо друго интересно - https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c167522083839837

# 507
цената ме впечатли - много висока предвид района https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c167524086614187
и нещо друго интересно - https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c167522083839837
Тая втората обява "на метри от МС" като нищо е в кофти частта на София около Женски пазар или около банята. Иначе нямаше да е на тази цена.

# 508
  • София
В първия тристаен не виждам хол?

# 509
В първия тристаен не виждам хол?
Сигурно е в кухнята Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт