Обсъждане на имотни обяви-30

• 36 452
  • 776
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
От изброените плюсове, за мен половината са твърди минуси, а като се захванахме за тавана - не виждам полза от нищо над 3м. Реално 2.80 е предостатъчно и имаш едни 20см ако ще правиш някакви съвременни изгъзици или вентилация.

Но не се и съмнявам, че някои хора харесват неща, които за много други са потресаващи и мизерни. Има го и субективния фактор, че като се родиш някъде, израстнеш в тази обстановка - ти харесва и не виждаш минусите. Но както е приказката "въпрос на вкус казала лисицата и си облизала г@за".

# 541
На мен ми дойде сметката за газ. Страховита е. Вътрешен,южен, с висок клас материали, НС с изолация. За тия преходи и помещения без врати в тоя на 3600 евро и 3.80 тавани ще трябва да тегля кредит, че да си платя консумативите.
Някой знае ли какво се случва с първия етаж на кооперацията на бул. Витоша до Съдебната, точно срещу МакДоналдс?
Вчера минах и всичко беше избушено. Щях да си помисля, че сменят дограмата, обаче на места направо нямаше стена, стърчаха арматури откъм Алабин.

# 542
  • София
То е избушено от 90 те години на 20 век.
Поне през последните 10 го  затвориха с тараби, че на горния етаж зъзнеха.  Реституция, съдебни дела,  нови наследници по света и у нас. Отделно бутане на стени без одобрен от органите план, пак съд, обжалване и после зарязан имот от наследниците....

# 543
  • София

Прекрасна е тази сграда на "Кирил и Методи" и "Будепеща". Леля ми живее в съседна кооперация и парцелът беше платен паркинг, където си паркирах колата. За около 7-8 минути пеш съм на "Табако" за коктейл. Много харсвам това каре и с удоволствие наблюдавам през времето как се развива. Има нови кооперации поне десет оттогава.
И заведения, ателиета, магазинчета и изобщо доста приятно за живеене място се оформя, младежко, бохемско и интернационално.

За височината на таваните се опасявам, че това е един от параметрите за лукс.
3 метра ми е идеално, а сега, ако се реша най-накрая да строя къща, може би ще бъде към 3,20- 3,40.

# 544
Параметри за лукс е когато е дворец и са огромни стаи

# 545
  • София
Параметри за лукс е когато е дворец и са огромни стаи

Категорично не е вярно.
И по-малки помещения изглеждат елегатно и луксозно с висок таван.

# 546
И трудно да се отопляват, не мерси

# 547
# 548
  • София
Ако цената е на ниво проект на ливада, там някъде в полето  - какво странно има?

# 549
Влизала съм в апартаменти в Диамантите на Артекс. Стори ми се че е по-високо и стаите бяха добре големи, а пък антретата в някой от апартаментите ми се сториха по 20 квадрата. Ами да кажа приятно си е да е просторно и за това съм сигурна, че за това усещане и височината допринасяше.

# 550
  • София
Освен да отговоря като Мария Антоанета, друго не ми остава.

Хубавите неща са скъпи, с изключение на най-хубавите- те са напълно безплатни.

В сферата на луксозното съвременно строителство, отоплението на една къща ще ви струва колкото отоплението на един апартамент. Но навлизаме в друга плоскост на разговор и все пак, ако искате да сте икономични, трябва да направите доста скъпо вложение.

# 551

В сферата на луксозното съвременно строителство, отоплението на една къща ще ви струва колкото отоплението на един апартамент. Но навлизаме в друга плоскост на разговор и все пак, ако искате да сте икономични, трябва да направите доста скъпо вложение.

Звучиш като парвеню, а не като Мария Антоанета.

# 552
Ако цената е на ниво проект на ливада, там някъде в полето  - какво странно има?

Абсолютно не е ливада - 4 или 5 плоча вече е обекта, скоро имах път натам

# 553
  • София

Звучиш като парвеню, а не като Мария Антоанета.
Ако успееш да дефинираш "парвеню", без да ползваш тълковен речник, ще отговоря.

# 554

Абсолютно не е ливада - 4 или 5 плоча вече е обекта, скоро имах път натам

И на мен лично ей този апартамент много ми хареса:

Общи условия

Активация на акаунт