Обсъждане на имотни обяви-30

• 36 408
  • 776
  •   1
Отговори
# 705
Мъфин, какво ти е мнението за тухлите на Керамика Бургас?
Строят с ClimaTON N+F (не знам дали е Light или Classic).

# 706

На пръв поглед си е копие на Винербергер. Повече не може да се каже, защото е важно какви смески се използват, как се пече глината и прочее. Винербергер казват, че в глината слагат някакви стърготини, които изгарят при печеното и самите стени на тухлата стават порести, с подобрена изолация. Но може и да са равностойни.

# 707

На пръв поглед си е копие на Винербергер. Повече не може да се каже, защото е важно какви смески се използват, как се пече глината и прочее. Винербергер казват, че в глината слагат някакви стърготини, които изгарят при печеното и самите стени на тухлата стават порести, с подобрена изолация. Но може и да са равностойни.
Обадих се преди малко на телефона на лабораторията на Керамика Бургас.
Казаха, че е 46 db и за двете.
За 12 N+F бил 50 db
Но ровейки в интернет не намерих спецификации...

# 708
До нас до хотел Вега правят много готина сграда
https://business.dir.bg/pr-zone/futuristichnata-sgrada-s-tower-b … skluzivno-sabitie

# 709
Страхотно, то задръстването на Г.М. Димитров, недостигът на училища и детски (дори и частни) градини само тази сграда чакаха.

# 710
Точно там няма задръстване, задръстването е от кръстовището на метрото до цариградско, все ще се намерите нещо да сте недоволни

# 711
Аз пък не виждам как се радваш, че около вас ще строят нова N-етажна сграда, която ще вдига шум и прах години   наред. Там вече има NV tower - кеф ти МЦ, кеф ти фитнес. Тази ще е само жилищна (и 3 магазина) и огромна. При 100тина строежа по-нисък клас със сходно приложение наоколо. Кое да ме впечатли?

# 712

В зависимост от ракурса и гледната точка, много готината сграда може да изглежда като вдигнат, респективно спадащ орган.

# 713
Мога да кажа същото като ЧС. Ще добавя, че и ценово гонят винербергера. Така че както каза ЧС е възможно да доближават или даже да са на същото ниво. Децибелите дават най-точна информация относно шумоизолацията. Разбира се ако са коректно написани. Това, че на Винербергер са написани в официалните спецификации е добра гаранция, че отговарят на истината. При всички случаи тухлите, за които питаш са много по-добри от най-евтините и масово използвани в близкото минало (а и сега). Не би трябвало обаче Лайт и Класик да имат еднаква шумоизолация.

# 714
Ами - те там тогава са точни като швейцарски часовници: знаят предварително кога и в колко часа ще ползват WC Wink))

# 715
Това заградените територии пред общежитията ли, срещу картинга. Че там улицата засега е с по две ленти в посока, като построят сградата и я напълнят и тази улица ще задръстят, накрая и пътя да застроят...

# 716
Това е на Софавто неизползваемия терен. на ГМ.
Продадени 41% от имотите според това.
https://www.stonehard.bg/bulgaria/oblast-sofia/sofiya/apartament … ove-v-sofiya.html

# 717
Много ми е смешно като започнат с рекламите ''на емблематичният булевард Г.М.''.Какво пък му е емблематичното?Малко като ''в сърцето на София'' някъде зад централна жп гара.Joy

# 718
Много ми е смешно като започнат с рекламите ''на емблематичният булевард Г.М.''.Какво пък му е емблематичното?Малко като ''в сърцето на София'' някъде зад централна жп гара.Joy
Явно някак си трябва да оправдаят цените, на които продават. Аз за същите пари ще купя на сто пъти по-хубаво и скъпо място.

# 719
  • София

Екстра, облагородява се квартала ни. Че аман от бараки и буренясали ливади.
От близо година са разчистили товарния паркинг на Софавто, очаквах го.
Но мястото е много малко, ще е наблъскано и тясно.
Гледам го от балкона ми, няма на къде да се разширяват.

Общи условия

Активация на акаунт