КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 061
  • 779
  •   1
Отговори
# 75
Шевната машина съм я купувала миналата година когато я пуснаха. Върнах я, защото не можах да се справя. Нямам още 3 ръце. Много сложно ми се видя и като цяло не е много удобна за работа.

# 76
Единствената ми забележка към шевната машина е, че не се пуска с копче и да спира сама, ами "напред-назад"...Но предполагам, че ще свикна.

# 77
За втори път кауфландци извъртяват номера с провансалската майонеза в нашия филиал.
Преди 2 седмици беше на промоция в брошурата ( и за нашият град) провансалската майонеза в бурканче на 3.49. Познайте дойде промоцията и майонезата просто изчезна от нашият филиал. Обяснението беше, че не била в асортимента на филиала ни. Свърши промоцията и вече ни е в асортимента, само, че на редовна цена.
Сега цял месец на промоция с кауфланд карт е провансалската майонеза, която отново изчезна от филиала ни. Обяснението по телефона беше, че офертата била до изчерпване на количествата, т.е имало 3-4 бройки в първият ден на промоцията изчерпват се и нямало да има от нея.
При вас има ли налична, забелязали ли сте такива аномалии и номера. Мисля да пусна жалба в КЗП, амбицираха ме много. Дори и след глобите не са си взели поука.
Според мен, когато не е на акция, я пускат в във филиала, за да се разпродаде, ако има големи количества останали. Но по тази логика пък очевидно не пречи да я пуснат и по време на акцията. Като цяло няма как да докажете дали я е имало или не по време на промоцията, а и щом пишe ,,до изчерпване на количествата" са си вързали гащите.😀 Не се ядосвайте за такива глупости.

# 78
Никъде не пише, че е до изчерпване на количествата, а че промоционалната цена е от 01.01.2023 до 31.01.2023.  При проверка от КЗП те (кауфланд) ще трябва да доказват, че са имали наличност и продажби евентуално, аз няма какво да им доказвам.

# 79
На всеки каталог, в случая на първа страница на Кауфланд, пише, че цените са валидни за определен период или до изчерпване на наличностите.
Тоест дори да е направена една продажба в някой от хипермаркетите им, ще са изрядни.

# 80
Явно не сте запознати със закона. Ето ви пример със същото нарушение на Кауфланд и Билла, глобени след проверка от КЗП. https://www.dunavmost.com/novini/globiha-kaufland-i-billa-zaradi … promotsii-na-olio

# 81
За какво ги използвате тези ръчни шевни машини? Как се използва това чудо🤭?

# 82
Отидох рано сутринта и нямаше никакъв проблем да ми дадат  резервните макарки, игли и там каквото беше допълнително в кутията, но в моята липсваше. Взеха ги от друга кутия и така. Тепърва ще я разучавам. Купих си я, защото мразя да шия и не ми се получава много добре. Ако е за малка дупчица, ок, но е ако е нещо по-голямо, друго си е машинния шев. А до колко е читава и ще се сработим с нея, тепърва ще разбера Simple Smile

# 83
Машината е за малки поправки, пукнат шев, подгъв, нещо малко да се зашие. Аз я взех за вилата, там много рядко ми трябва такова нещо и смятам, че ще върши работа. Швеът от машинката е добре изплетен. Както казах, за големи неща си имам голяма машина.

# 84
Има ли отзиви за тази прахосмукачка

# 85
  • Русе
Аз също не бих. 
За много години!
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

Не бих купила продукт само, за да използвам натрупаните точки.

# 86
Във филиала на Пещерско (Пловдив) беше пълно с провансалска Майонеза.  Дори имаше изкарана и отпред на промоциите. Нямаше никакъв интерес към нея.  

Снимката е от преди няма и 1 час.

# 87
Вижте си купоните,явно са разпратили в приложението тези от 10лв. от последната игра.

# 88
  • Mostly in my mind
Намалената моцарела не сме я коментирали. Имате ли във вашите филиали? При нас доста количество има и двата пъти, в които взимам тази седмица.

# 89
Ето това е безумното, в единия филиал прелива от майонезата в каталога (и сигурно след 1 седмица ще я налепят с оранж. етикети, че й изтича срокът), а в другия филиал няма и 1 брой. Супер търговци са....Ами да си ги разпределят по филиалите, нали има служители за тая работа, нямат ли логистичен отдел? Свалят нивото рязко.

Общи условия

Активация на акаунт