КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 970
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
май кауфланд спряха с хартиените брошури
Имат. Възможно е да не ги разнасят до някой места поради липса на разпространители В магазините има, но от понеделник.

# 121
Аз пак да попитам за мнение за тази прахосмукачка от идната седмица
Аз я имах, работи осем месеца и турбо четката и се развали, не можаха да я поправят и ми върнаха парите. Ползвах я всеки ден, за ежедневно почистване се справяше добре, имаме котка и ми вършеше чудесна работа за почистване на песачинките от тоалетната и.

# 122
  • София
май кауфланд спряха с хартиените брошури

Някой да има купон за 10% за този уикенд за Горубляне, да не го ползва и да е съгласен да ми прати снимка на картата си с активиран купон? Hands PrayИзползвах моя, а сега нашите искат да им пазарувам, обаче на другата ни карта купонът не излиза (въпреки че са му спазени условията).

Много ви благодаря, момичета, златни сте!

# 123
Какви са условията за купона за Горубляне? Аз много го ползвах, но сега никой от нас не го получи!

Прочетох междувременно! Изпуснала съм го това!

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 17:33 от evhen

# 124
  • София
Какви са условията за купона за Горубляне? Аз много го ползвах, но сега никой от нас не го получи!

Прочетох междувременно! Изпуснала съм го това!

Странното е, че уж са същите като на предишните купони и би трябвало всеки да го получи, но от двете приложения в семейството само аз го имах. Ако знаех, щях да изчакам да събера всички покупки на едно. Иначе се оказа, че и приятели, които ползват приложението, също го нямат. Не мога да разбера защо....

# 125
Имаме си хартиени брошури, цял наръч са оставили.

# 126
Другата седмица ще ходя за зехтин, мандарини, майонеза и хартия за печене. Лещата на Статев хубава ли е? Ако е, да заредя и от нея.
Харесах още стоманените тенджери на Брио, някой може ли да даде отзив дали си заслужават.

При нас снощи имаше корнишони и чери по 0,99, но бяха направо на каша. Нацелих круши по 0,49, целина стъбла за 1,20 и веро Ехо 700 мл по 2,20. Изпуснах обаче паста Сенсодин за 4,90, кашончето беше празно. За капак в аптеката имаше и какаово масло с изтичащ срок за три лева, та сега ще спретна нещо за душата.

Хартиени брошури ни носят всяка събота.

# 127
  • shumen
При нас хартиени брошури има в Събота.
Мандарините дали са без семки?

# 128
Досега (този сезон) не съм попаднала на мандарини от Кауфланд, които са без семки. Да, единични бройки са без семки, но почти всичките си имат. Някои по една или две, други по повече...

# 129
Яйца кора от 30бр М размер на 7,95лв вчера и днес имаше. Никой не ги отразяваше.
Тази кора с яйца в брошурата ли е или е намаление само в някой филиал?🤔
Яйцата са 20 броя за 7,59лв и са размер S. Това обяснява липсата на интерес... Wink

# 130
При нас бяха 30бр М, взех кора.

На следващия ден бяха на 7.95лв

# 131
  • Mostly in my mind
Аз не видях от яйцата. Явно е имало интерес при нас Stuck Out Tongue Winking Eye

# 132
При нас бяха 30бр М, взех кора.

На следващия ден бяха на 7.95лв
Извинявай, помислих че са същите и е грешка, много е близка цената, а понеже не отговори и реших, че просто е било някакво намаление в конкретен филиал.

На тези S, които аз гледах днес, с големи букви отгоре на кората пише XXL опаковка, ама ако човек гледа по диагонал остава подсъзнателно с впечатлението, че за размера се отнася, та първоначално помислих, че за тази цена са L, ама после се загледах.Neutral FaceConfusedFrowning1

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 21:00 от alllllimei

# 133
Аз имам 2 тенджери на Brio, купени миналатагодина. Не знам дали тези от брошурата са същите, но моите са много хубави.

# 134
За кашкавалът "Беленско" имате ли мнение и опит? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт