КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 972
  • 779
  •   1
Отговори
# 150
За номерата - защо трябва да се знаят имената на служителите?
За касите на самообслужване - слагам си количката обратно, така , че да не може да застане близо до мен следващият.

# 151
При нас на касите, където може да се плаща и в брой, и с карта, може да се постави така количката. На касите с плащане само в брой обаче ми е по-удобно количката да ми е от другата страна (близо до везната).

# 152
  • shumen
И аз като Дева правя.За мен да ти дишат във врата е въпрос на възпитание.

# 153
Обикновено количката си е пред мен, другото наистина е до възпитание...По-зле ми е да ме бутат с количката в гърба.🤪 А най-много ненавиждам да ми пипат и местят нещата от лентата. Да, не са стерилни, лентата също, касиерката ще ги пипне, но няма нужда и тези зад мен да пипат вместо да ме помолят да ги преместя (особено когато е имало предостатъчно място за покупките им, но не, трябва да си ги наредят по-напред)...😄
Има ли все още хубаво грозде в Кауфланд?

# 154
Това е моята и съм многодоволна от нея. Ползвам я активно вече 2 месеца и половина, закупена е преди 3 месеца на промоция за 16лв.
Имах електрическа кана от Кауфланд,но спря да работи и преди празниците я занесох с надеждата,че ще успеят да я поправят. Сега ми се обадиха,че ще ми върнат парите🥲. В новата брошура има друга кана,същата марка,200W по-силна от моята,100л по-малка вместимост(не ми е проблем). Ако някой я притежава ще се радвам на отзив. Търсих и намерих само въпрос по същото време миналата
година(това е струвала е 19,99лв.,пак от промоция -50%),но не и отговори . Благодаря предварително🙏🤗
Скрит текст:

Двете кани не са ли различни? В брошурата е показана стъклена кана.

# 155
Да, каните са различни. Само марката е еднаква. И при ватовете се спомена, че има разлика с около 200 вата.

# 156
Да,различни са. Аз имах металната и се развали(хубава беше),затова се надявах някой да има от стъклената и да сподели дали е добра. Може би ще изчакам,докато пуснат на промо от другата,не ми е спешно

# 157
Аз с каната, която е показала annchi, съм си отгледала и двете деца. Вярно, че са породени, ама всеки ден поне по две кани вода съм варила.

# 158
Аз имам стъклена кана. Не е лоша ама голямо чистене иска, защото нашата вода е много варовита и всяка седмица трябва да я пускам с лимонова киселина

# 159
Пийкок, те все си искат чистене, просто при едната се вижда, а при другата не.😃

# 160
Да. На работа сме с тази показаната . Не я чистим толкова често Wink

# 161
Да,различни са. Аз имах металната и се развали(хубава беше),затова се надявах някой да има от стъклената и да сподели дали е добра. Може би ще изчакам,докато пуснат на промо от другата,не ми е спешно
За София може да погледнете в Хит макс. Някой мисля мъкнеше такава с покупките. Възможно е там да е намалена сега. За другите градове зависи какви магазини имате.

# 162
Току-що си купих купички за крем карамел и форма за блат, които бяха обявени в брошурата. Купичките за крем карамел не са големи, така че аз си взех два комплекта. Формата за блатове е с много добро качество като за 10лева. Но ако ще купувате, гледайте добре да е 28 см, защото има едни 26 см, но са 11 лева. Щях да взимам и форма за мъфини, но много плитка ми се видя и се отказах. Още от сутринта имаше голям интерес към кухненските артикули от брошурата.

Скрит текст:

# 163
Вчера ходих в Кауфланд и понеже по-назад го обсъждахме да ви кажа, че никаква тара не махат при меренето с кутийките, специално отделих време да проверя.
Скрит текст:
Взех от готовите кутийки, които пълнят и оставят в хладилника. Имаше маслини и някаква салата и двете на кантара при ПиЗ бяха заедно с кутийката точно грамажа, който пишеше на лепенките им. Съответно умножен по цената на килограм.

После постоях пред витрината, да видя как мерят на клиентите, еми не почва от минус везната, на нула си е и мятат отгоре пълните кутии и тогава мерят. Не знам къде махат тарата, ама както казах и преди аз лично не съм виждала никога да го правят, а сега вече и специално проверих
Тоест, както казах и преди тройно ще я плащаме прословутата пластмаса (като междувременно продължим и да замърсяваме) Stuck Out Tongue Winking Eye
1) калкулирана в надценката
2) теглото й по цената X лв/кг на продукта в нея
3) + допълнителните 20ст. константа

П.П. Само наблюдавах обслужването на витрината, защото поради новите безумици смятам да я подминавам, ама ми се наложи да почакам доста, че малко хора купуваха. Повечето бяха на сиренето и саламите, където все още може и в торбичка... JoyJoyJoy
Иначе наум всичко плюс 40ст на кг (2х20ст), понеже голямата кутийка събира около 500гр.
Скрит текст:
Ето тази седмица в брошурата:
Баварска салата 10.99лв/кг, тоест 11.39лв/кг и зелени маслини 5.99лв/кг значи реално 6,39лв/кг.
Само дето този  1кг ще бъде примерно:
920 гр маслини                                             
 40 гр тегло на кутиите (2 х 20гр)           
 40 гр остатъчна вода (2 х 20гр)     

Цена 5.99лв/кг + кутийките = 6,39лв/кг, от които почти лев фира....
А маслините са само 920 гр, значи истинската им цена е 6,95/кг Wink

# 164
  • Mostly in my mind
Нищо не разбрах от 1, 2 и 3, сигурно защото не разбирам от математика, но да кажа накратко как беше при мен вчера на каса самообслужване. Маркирах кутията с маслини, излезе ми цената на маслините /3,93 лв/, след което автоматично тодолу излезе Пластмасова кутия 0,20 лв.

Общи условия

Активация на акаунт