КАУФЛАНД - тема 63 Новогодишна

• 52 891
  • 779
  •   1
Отговори
# 315
  • Русе
Според мен е пълен боклук.
Днес на касата загледах лепило за обувки за 4.99 лв. Качествено ли е? За леки разлепвания при кецове дали ще свърши работа?

# 316
Благодаря за мненията за лепилото. Май точно Момент беше, но не съм сигурна. Ще си купя Момент универсал.

# 317
Ако е Момент, купувай смело.
Пускаха преди време, но аз имам доста от Универсал и не си купих.

# 318
  • София
Момент е прилично.
За съвсем малко подлепване на джапанки, които си обичам и искам да нося още, купих най-евтиното моментно от строителен хипермаркет за лев и малко. Заспа!

# 319
С Момент си залепих едни чисто нови сандали, които се разлепиха нацяло,  на първото обуване. Цяло лято ги носих и не са отлепени отново. И джапанки, които ползвам за къпане лепя, държи доста време на мокрене.

# 320
Някой знае ли състава на китайския микс който е намален тази седмица

# 321
Аз редовно си взимам китайския микс, но, убий ме, ни мога да кажа какъв е състава. Вкусен е обаче. Аз го задушавам и така си го ям.

Относно кутиите за насипни продукти
И аз бях им обявила бойкот, ама не може. Просто няма алтернатива. Купуваш и това е.

# 322
Dolce Gusto капсули x30 на промоция ли са.. спешно ми трябва информацията помогнете ми моля

# 323
  • Mostly in my mind
Голям сеир днес на касите за самообслужване. Отивам аз да си маркирам нещата и на другата каса една жена със сметка около 50 лв взе,че извади една кесия с жълти стотинки и почна да ги пълни. Тя, машинката завалийката, явно не може да смогне да брои ч, не й отчита нищо като въведено и й ги връща Joy как можело такова нещо, имала право както си иска да плати.

Иначе имаше от бонбоните днес за рд, взех и прах Ариел 60 пранета.

# 324
Долче густо капсулите бяха на промоция миналата седмица.

# 325
В нашия филиал преди слагаха в кошниците намалени продукти от витрините в пластмасови кутии.
Сега са в пликчета.

# 326
И при нас имаше в найлонки с червен етикет - маслини и салата снежанка.
Не взех, но ми е интересно, явно ще се таксуват 20 ст автоматично, нищо че е в пликче сложено от служител.

# 327
Dolce Gusto капсули x30 на промоция ли са.. спешно ми трябва информацията помогнете ми моля

До 18.01 има в СВА , но 16бр за 10 лв.

# 328
Аз изобщо не разбирам защо маслините трябва да се слагат в кутия.
Айде за салатите-ок.
Но сирене, маслини, разни салами - те защо трябва да са в кутия?!

# 329
Про нас няма от промоционалните картофи, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт