Парфюмни размисли и страсти - 280 януари 2023 г.

• 62 063
  • 591
  •   1
Отговори
# 180
  • До сърцето...
Търся конкретен парфюм в физически магазин, може и със сайт да е.
Но не и в сайт без магазин/и.

Магазинчето на Красно село? Не съм влизала отдавна, не знам дали предлагат Лалик.

# 181
Радика, благодаря. Simple Smile
Тъкмо се чудих, дали все-още съществува това красноселско магазинче?
Честно казано, за Лалика мислих, дали го няма по магазините като ДМ или Лилли.

# 182
Здравейте,
Първият парфюм, който бих искала да придобия през 2023 г. е Supremacy Purple Afnan for women. Сега осъзнавам, че това ми се случва за първи път - да купя един и същи парфюм веднага щом свърша предишния. Да си призная, може би съм повлияна и от реакцията и на околните, защото такива суперлативи не съм сигурна, че съм получавала преди това за парфюм. Толкова често и толкова възторжени. Ще видим като се сдобия с втора бутилка дали пак ефектът ще е същият.
Подкрепям мнението за Rawaa. Красив парфюм, с красива бутилка. Аз съм и привърженик на розовото злато, каквито са и капачките на  Supremacy Purple Afnan и Rawaa.

# 183
Здравейте! Нещо не се справих с търсачката, а сигурно е коментирано в стари теми, но аз поне не намерих. Моля за мнение за YSL Opium 2009. На кой друг парфюм го оприличавате (ако има такъв), сравнение между EDP и EDT и въобще всяко мнение би ми било полезно. Плюсове и минуси и дали го препоръчвате на любител на белоцветни и амброви парфюми като мен. Благодаря предварително!

# 184
Здравейте, търсих с търсачката,но не намерих нищо за Lattafa Bade'e al oud Amethyst. По описанието ме привлича, но не съм имала допир с парфюми Lattafa, дали ще сгреша, ако го поръчам на сляпо? Всякакво мнение би ми било полезно. Благодаря!

# 185
  • София
bell_87  като прочетох, че питате за Black Opium и харесвате белоцветни и амбър, веднага в съзнанието ми излезе YSL Opium Vapeurs. Той повече би отговорил на описанието, което търсите. Все още се намира.
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Opium-Vap … Parfum-14627.html

# 186
Всъщност питането не беше за Black Opium, а за Opium, но не старата версия, а тази от 2009 година. Благодаря все пак.

# 187
Дами, да ви е попадал някъде по софийските магазини този парфюм?
Perles De Lalique Lalique

имаше в го шоурума на parfium.bg

# 188
За много години, братя и сестри по обсесия!
За мен новата година почна с четене на "Одисей" на Джеймс Джойс и парфюмна загадка. Затова ще оценя вашата помощ.
Съпругата на главния герой го праща в аптеката да й купи парфюм: "Peau D'Espagne". Знам, че има няколко такива парфюма, ама кой е? Дали го има още? Все си мисля, че е този на Oriza, но не съм сигурна. Действието се развива в Дъблин, 1904 г.
Прощавайте за изтрещелия въпрос, но реших, че само участниците в тази дискусия са достатъчно компетентни.
Бъдете здрави!

# 189
# 190
# 191
Дойде, дами и господа! Не съм била толкова щастлива за парфюм никога.

# 192
  • Стара Загора
Някакво мнение за Saffron Whisper Novellista. Повече към дамската или мъжката страна клони. Отдавна го заглеждам, но няма къде да го тествам. Става ли за сляпа поръчка. Гледам в Нотино отново го има за 43,70 лв за 75 мл.

# 193
sanyy, Novellista Saffron Whisper е с мъжки уклон, но стои много добре и на дами. Въпрос на вкус. Не е за "сляпа" покупка! Специфичен е. Но на тази цена и възможност за връщане или размяна, защо не?!

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 22:10 от Magda Dimitrova

# 194
  • Не съм от тук и съм за малко
Дойде, дами и господа! Не съм била толкова щастлива за парфюм никога.

Честит и с кеф да си го пръскаш. Simple Smile  Много е хубав. Purple Heart
Аз съм наточила зъби за екстракта, пък да видим... Blush

Общи условия

Активация на акаунт