Случи ми се нещо странно XXVII

• 103 273
  • 831
  •   1
Отговори
# 600
Тези дни съм толкова преуморена и притеснена от друга страна,че все не стигат парите, че днес за трети път забравям телефона си в тоалетната в работата. Макар че ми е мантра като отивам там с него: "Да не забравиш телефона, да не забравиш телефона" - ей, забравих го и днес.
И така и тази вечер мета си работното място, приготвям си багажа, и напълно съм забравила за телефона, и изведнъж чувам:"бжт,бжт" получено съобщение. А, викам, я да видя кой ми писа. Тук телефон, там телефон - няма го. На бегом до вецето там беше.
Няма как да го чуя от тоалетната предвид, че е и на вибрация, а го чух много ясно. Все едно до мен. Съобщение наистина имаше, междудругото.

# 601
Не знам какво става с тези телевизори но снощи и нашия се включи сам 😂 никога досега не го и правил 😂
Нашия пък се изключва сам. Stuck Out Tongue Winking Eye Сръдлив е и като усети, че не го гледаме се обижда и се изключва. Joy Wink

# 602
Нашият телевизор, ако се включи сам ще е голям шок, предвид  факта че не сме го пускали няколко години😆
Виж, този в детската ако се изкюлчи докато дребния цъка на плейстейшъна пак ще е шок за него.

Иначе и аз доста често чувам вибрация от ивестия на телвфона в къщи, но телефон няма. Тоест сама съм,моят телефон ми е в ръцете и не е вибрирал,а аз чувам друго устройство сякаш. Само дето няма от къде,даже съседи нямаме в момента от никъде 🙄

# 603
О, и аз чувам на някой вибриращата аларма всяка сутрин, точно по едно и също време, в 08.00ч., явно не се е разбързал за работа. Joy Странно, но факт. На някой съсед е, ама чак толкова "звучна" аларма, егасимус. Sunglasses

# 604
О, и аз чувам на някой вибриращата аларма всяка сутрин, точно по едно и също време, в 08.00ч., явно не се е разбързал за работа. Joy Странно, но факт. На някой съсед е, ама чак толкова "звучна" аларма, егасимус. Sunglasses
Ако си държи телефона на земята като брат ми е напълно нормално да чуваш. Той много проблеми имаше и със съседите от долу и тези до стаята, че и алармата му е в 5.30

# 605
  • до най-прекрасния мъж
И аз чувам често звука същия като известията на моя телефон (на ММ са същите). Само че ММ е на работа по това време, а моят телефон е на Без звук, защото малката спи. А го чувам много ясно, все едно е вкъщи.

# 606
Аз нали споделих, че комшията чиято аларма чувам, не се е разбързал много много да става рано и днес като по заявка алармата му се "обади" в 06.00ч. Joy Явно се е засрамил, че става в 08.00ч. и реши да се поправи и да е кукуряк у 06.00ч. Joy

# 607
Срам ли е да ставаш в 8? За мен си е живо постижение.

# 608
Просто се пошегувах. Но факт, алармата му днес звънна в шест. Grinning

# 609
За мен си е постижение да спя до 8, аз съм човек, който обича да спи, но работя само 1ви смени и в 6 трябва да съм на линия. Като видя часовника сутрин и ми се плаче- 4.45. За капак имам и ранобудна щерка, която в 7,30 най късно е станала и от скука събужда брат си. Той пък събужда мен и така всеки почивен ден

# 610
За мен си е постижение да спя до 8, аз съм човек, който обича да спи, но работя само 1ви смени и в 6 трябва да съм на линия. Като видя часовника сутрин и ми се плаче- 4.45. За капак имам и ранобудна щерка, която в 7,30 най късно е станала и от скука събужда брат си. Той пък събужда мен и така всеки почивен ден

Извинете ме, Кая, за въпроса. Стана ми интересно, какво работите, че в 6 ч. започвате.

Има разни теории, че било много полезно за здравето това ранно ставане.

# 611
  • София

Извинете ме, Кая, за въпроса. Стана ми интересно, какво работите, че в 6 ч. започвате.

Има разни теории, че било много полезно за здравето това ранно ставане.

За здравето може и  да е полезно, но за психиката въобще не е. Особено ако си от поспаливите Grinning

# 612
Аз съм на мнение, че когато не си натоварен с много стрес и неща, които не ти се правят, спането е приятно, самото ставане рано също.

# 613
И аз ще се включа с нещо странно. От миналото лято насам забелязах, че колкото пъти застана на касата в Лидл, ушите ми почват да бучат, едно такова, подобно като при изкачване на голяма височина. Отскоро забелязах, че същото се случва и на касата в Кауфланд, а днес се случи и в още една от големите вериги. По принцип не съм любител на конспиративните теории, но това което става, няма как да е случайно. Чудя се, обаче, от какво се получава. Дали 5g или някаква друга технология го причинява, и как така никой друг не го усеща.

# 614
Може да е заради очакването на сметката Grinning
Шегувам се, и аз мисля, че тези технологии и подобия оказват все повече влияние върху психиката и физиката.

Общи условия

Активация на акаунт