Случи ми се нещо странно XXVII

• 101 934
  • 831
  •   1
Отговори
# 630
Ambrosia, помня историята ти. Оттогава мина доста време. След като се разделихте с въпросното столче, сте нямали други неприятни преживявания, нали?.

# 631
Не. Имахме частични, дребни неща и след време всичко отшумя. Аз, мисля, бях писала, но го отдавам на съседите ни. Откакто напуснаха - всичко престана. Бяха проблемни, постоянно и непрекъснато крещене, обиди, кофти обстановка в иначе спокойното ни местенце. Някоя зла сила се е навъртала около тях, според нас Grinning

# 632
Ние с мъжа ми сме виждали нещо до леглото в периода, в който се случваха другите странни неща - и двамата го видяхме. Аз го видях като светлина вече - ниска и малка, той преди мен като джудже, така го описва. Не вярва в такива неща особено, след случките смятам, че повярва, но не говори за това и при повдигане на темата държи да приключи разговора. Казва, че му обръщаме прекалено много внимание и "то" това искало. Оттогава трудничко заспивам и гледам все в този ъгъл на стаята. Между другото отдругата страна на стената, точно на това място, се пада мястото на столчето, което се включваше само.

Представям си бегло ужаса, който сте преживели, Вие и семейството Ви. Аз сериозно се притесних и рзмислих, че сме посещавани от извънземни същества, защото.. Споделих на моя друга приятелка за преживяванията на моята позната (двете не се познават и живеят в различни държави) и тя каза " Знам за какво става въпрос, идвали са при мен. Ако се интересува, да си разменим контактите и да се чуем, мога да й обясня". Е, предадох думите, отсреща  само казаха, че не искат да контактуват с непознати и така свърши историята. Не съм питала повече нищо нито една от двете жени. Не съм сигурна че ще мога да спя нормално ако държа да науча подробности.

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 07:02 от blue🐦jay

# 633
Тази история с извънземните ми е по-странна. Все пак, ако приемем, че става въпрос за извънземни, те са материални същества и не проникват през ключалката. Също едва ли изчезват като се изпаряват. Все ще има някакви материални следи от тях.
Може да се телепортират или да са холограма, знам ли. Предполагам, че си имат начини.
Абсолютно вярвам, че извънземни има, тъй, че странното е само това, че понякога оставят някой да ги види и да си спомня за срещата.

Иначе, за разните същества - дребни, джуджеподобни Wink с големи очи (май червени бяха), казват, че се наричат imp, импове и се хранят със страха и негативната енергия. Гледах едно предаване за замъци обитавани от духове и там един от операторите видя такова чудо, саде не умре Wink от страх и не само, защото влияели и на физическото състояние на човеците и един от тия дето правеха проучванията каза, че това било imp.

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 10:03 от Джаста Праста

# 634
Ние очи не помним, но то беше и супер за кратко. Истината е, че аз като малка си бях голяма беля по отношение на паранормалното и постоянно викахме нещо. Много пъти съм си мислила дали пък не ми се е лепнало оттогава, понеже такива прояви сме имали и в родния ми дом. Но изчезна, дали защото спрях да го мисля, дали защото не му обръщахме внимание, дали заради съседите, кой знае. То си беше пълна шоу програма, води се пускаха, котлони се включваха, тропаници, сенки, играчки, "криене" на вещи и намирането им на странни места. Сега, за последното, когато сме с малки деца е нормално, но все пак. Имаше и още, и още Grinning

# 635
Че има извънземни и аз съм твърдо убедена. Че имат такива прояви, които им се приписват - не съм наясно. На мен темата за извънземните ми е интересна. Но защо, например, за някои същества се казва, че са от ниските слоеве на астрала, а за някои - че са извънземни, след като проявите, които описват са едни и същи. Няма откъде да съм сигурна, но според мен, т.нар. извънземни би трябвало да са материални и да оставят някакви следи.

# 636
Според мен извънземните могат да манипулират времеви-пространственият континуум и затова е трудно да бъдат засечени.

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 20:49 от FBID10206456949248728

# 637
Аз пък имах записан час за сервизиране на колата ми и като наближи няколко дни поред ми излизаше във фб в новините реклама на същия сервиз и същата услуга,която съм записала там. Някой знае ли как се случва това. Часът го записвам през вайбър.
В такъв случай нищо изненадващо.
По-скоро са странни съвпаденията, когато само си мислиш за нещо и още не си го споделил - ни с вайбър, ни с човек, ни с котката си...

# 638
Може да си го мислиш, заради поредица други неща, които си гледал наскоро.

# 639
Че има извънземни и аз съм твърдо убедена. Че имат такива прояви, които им се приписват - не съм наясно. На мен темата за извънземните ми е интересна. Но защо, например, за някои същества се казва, че са от ниските слоеве на астрала, а за някои - че са извънземни, след като проявите, които описват са едни и същи. Няма откъде да съм сигурна, но според мен, т.нар. извънземни би трябвало да са материални и да оставят някакви следи.
Не че съм специалист или познавач, но както каза и Джаста праста, може да са холограма.
Разказвала съм в тази тема как преди години в стаята от нищото се появи до прозореца много висок мъж /почти до тавана/ с качулка и дълга роба и пак така изчезна. После същата фигура видя баща ми, накрая - и синът ми. За всички ни беше еднократно, мимолетно и в момента на виждането всеки от нас е бил сам, като с тях не бях споделяла какво съм видяла, а описанието беше еднакво, смайването - също.   
Пък и може да оставят някакви специфични следи, но ние как да разберем, че ги има, ако нямаме съответната методика на изследване. Надали ще са стандартни отпечатъци Grinning

# 640
Освен холограма може да е и преплитане на реалности, тяхната и нашата, в случаи в който виждаме неща, които не съществуват

# 641
Освен холограма може да е и преплитане на реалности, тяхната и нашата, в случаи в който виждаме неща, които не съществуват
Т.е. те съществуват, но в друго измерение вероятно. И някак се вплитат в нашето. А дали формата на това вплитане не е именно като холограма? 
Въпросът в моя случай е, защо трима души от семейството видяхме едно и също, т.е. това преплитане не би следвало да е на случаен принцип, в смисъл на някакъв "бъг".
Така и не разбрахме, ако фигурата е искала да ни "каже" нещо, какво е било.

# 642
Нищо не е искал да ви каже най-вероятно. Може пък да е искал да разбере нещо от вас. Аз, когато пътувам астрално, попадам при различни хора. И най-вероятно им се явявам така, както на вас въпросния човек. Те ме гледат доста уплашено понякога, бягат от мен, мисля даже, че се страхуват. Но понеже аз съм много нахална и контактна 😀,  в крайна сметка си говорят с мен. Винаги ги разпитвам, някои от тях ми отговарят, други - не. Толкова съм любопитна, когато съм там, че дори съм опитвала от храните им, влизам и разглеждам домовете им и т.н. Някакви паралелни реалности са това.

# 643
Нищо не е искал да ви каже най-вероятно. Може пък да е искал да разбере нещо от вас. Аз, когато пътувам астрално, попадам при различни хора. И най-вероятно им се явявам така, както на вас въпросния човек. Те ме гледат доста уплашено понякога, бягат от мен, мисля даже, че се страхуват. Но понеже аз съм много нахална и контактна 😀,  в крайна сметка си говорят с мен. Винаги ги разпитвам, някои от тях ми отговарят, други - не. Толкова съм любопитна, когато съм там, че дори съм опитвала от храните им, влизам и разглеждам домовете им и т.н. Някакви паралелни реалности са това.
Не знам дали е разбрал. И ние нищо не му казахме, нито имахме време нещо да направим, да реагираме Grinning
При тия способности дали не е могъл да разбере, каквото му трябва, и без да се проявява визуално и да ни стресира?!
На какъв език си говорите? Или става телепатично? И ако човек в такъв случай е нематериален /в обичайния смисъл на думата/, как опитва храни? Не ми се е случвало и съм много любопитна. Извинявам се, ако въпросите са неуместни.

# 644
  • In The Middle Of Nowhere
И как изглеждат тези домове, храни и т. н, като от бъдещето ли? По-различни ли са от нашите, какво казват тези хора?

Общи условия

Активация на акаунт