Случи ми се нещо странно XXVII

• 101 909
  • 831
  •   1
Отговори
# 675
Мисля си, че нашата реалност и виртуалната започват да се сливат. В един момент ще настъпи пълното сливане и директно изкуствен интелект ще ни управлява зад някой квантов компютър като кукли на конци.
Или това се случва сега, или отдавна сме виртуални, и някой започва да се "пробужда".
Вероятно затова е и очакванията Квантов преход. Да разруши Матрицата, в която са ни затворили насила, и да се събудим в един наистина реален свят.

# 676
Като казахте матрица. Преди няколко години с ММ купихме два имота в различни населени места.  Продавачите и на двата имота имат едно и също име, и двамата бяха сами мъже- ергени. Съседът през улицата и на двете места се казва Мартин, а съседа през оградата и на двете места е пенсиониран пожарникар. Все още не можем да си обясним как е възможно да има такива съвпадения.

# 677
Ако приемем, че сме в Матрица, то няма как да я счупим.
Единствено може да се развали компютърната игра в която ние сме просто аватари. Или пък играчите ще загубят интерес от играта или ще я завършат и ще сложат край. Но дори и тогава аватарите няма да се пробудят, а просто ще изчезнат. А ония зад аватарите, които никога не са заспивали и затова няма нужда да се събуждат, ще продължат напред с нова игра с нови аватари, ако не им омръзнало, де.
Ако приемем пък, че ние стоим зад аватарите си и сме им дали малко свободна воля за да е по интересна играта, когато ни омръзне, просто ще натиснем копчето на компа и ще се върнем към обичайните си дейности. Но аватарите пак няма да се пробудят, а ще изчезнат, защото са плод на нашето въображение и не са истински, а са проекция на нас самите, за да изпитаме себе си в различни ситуации и условия. Когато ние решим (или пък друг, който стои над нас) да спрем виртуалното си изпитание, просто ще сложи/м край на компютърната игра и ще преминем към следващия етап в развитието си.
Аватарите обаче много ги е страх да се окажат аватари или лабораторни мишки и егото им е прекалено голямо, за да се примирят, че са просто проекция на себе си и правят всичко възможно да изземат контрола, а това води до само един развой и той е по скоростно натискане на копчето за изключване. Wink

# 678
Цитат
Като казахте матрица. Преди няколко години с ММ купихме два имота в различни населени места.  Продавачите и на двата имота имат едно и също име, и двамата бяха сами мъже- ергени. Съседът през улицата и на двете места се казва Мартин, а съседа през оградата и на двете места е пенсиониран пожарникар. Все още не можем да си обясним как е възможно да има такива съвпадения.

Аз приемам съвпаденията като начин на духовния свят да ни напомни, че все пак има някакъв смисъл и нещата, които ни се случват, не са произволна безсмислица. Може би ти или съпругът ти сте имали нужда от такова напомняне?

# 679
Като говорим за съвпадение си спомням нещо от миналия месец...
Отивам на операция в друг град на 200км,пътувам сама с автобуса.Така се стекоха обстоятелствата,мъжа ми остана да гледа децата и нямаше кой да ме закара.
Близо до автогарата виждам паркирана кола 1:1 с тази на родителите ми. До тук нищо странно - тъмно синя Опел вектра комби. Обаче номера!И той същия 😳😳😳 Три еднакви числа са и завършва на 9.И този беше абсолютно същия, само първите и последните букви различни - тези бяха на съответния град.

И още едно съвпадение с числа и коли.Първата ни кола беше с номер 3894 , 4 години по-късно я сменихме с друга и когато мъжа ми се върна с регистрирания автомобил му се е паднал чисто случайно номер 3794 ,просто този е бил на ред 🤷🏻‍♀️ Знаете какво е на КАТ и колко коли на ден и година минават от там...

# 680
Без да съм търсила рецептата тези дни,днес реших да направя шакшука,готова е…,сядам сега да прегледам фб,инстаграм…и ми излиза предложение за същото ястие 😄
Скрит текст:

Случайно да си се ваксинирала с ваксини за Ковид? Шега Simple Smile Нали казват, че са чипирани ваксинираните.

# 681
  • Sofia
Да 😄
Но и преди това съм имала подобни случки.

# 682
Без да съм търсила рецептата тези дни,днес реших да направя шакшука,готова е…,сядам сега да прегледам фб,инстаграм…и ми излиза предложение за същото ястие 😄
Скрит текст:

Случайно да си се ваксинирала с ваксини за Ковид? Шега Simple Smile Нали казват, че са чипирани ваксинираните.
виждам как звуча аз отстрани като изцепя нещо подобно 😆.

# 683
Докато сме на тема технологии.Предполагам, че има обяснение, но ми беше много странно. Отивам при майка ми и отварям лаптопа й за да видя нещо. Той тъкмо беше преинсталиран и празен като цяло,  но все пак с някакъв нейн акаунт. Щракам на търсачката и ми излизат всички търсения от моя телефон за деня. Бях търсила едни спортни екипировки,  една актриса, информация за горски пожари в Гърция и тнт. Специфични неща.
Лаптопа и телефона ми живеят на различни места и се срещат за първи път😆 А телефона ми не ползваше Wi-Fi, та не деляха обща мрежа. Как стана номера,някой знае ли?

# 684
Аз пак с лудата ми идея, че сме свързани с ИИ. Някой ни го е "втъкнал" по някакъв начин, а начини колкото искаш.

# 685
Аз пак с лудата ми идея, че сме свързани с ИИ. Някой ни го е "втъкнал" по някакъв начин, а начини колкото искаш.
Не ми се вярва, сякаш...На някои щеше да им личи, че носят поне изкуствен интелект, като нямат естествен Simple Smile

# 686
# 687
  • София
Докато сме на тема технологии.Предполагам, че има обяснение, но ми беше много странно. Отивам при майка ми и отварям лаптопа й за да видя нещо. Той тъкмо беше преинсталиран и празен като цяло,  но все пак с някакъв нейн акаунт. Щракам на търсачката и ми излизат всички търсения от моя телефон за деня. Бях търсила едни спортни екипировки,  една актриса, информация за горски пожари в Гърция и тнт. Специфични неща.
Лаптопа и телефона ми живеят на различни места и се срещат за първи път😆 А телефона ми не ползваше Wi-Fi, та не деляха обща мрежа. Как стана номера,някой знае ли?

Напоследък всеки съхранява нещо. Гугъл пази инфо за всяко твое търсене и ни кара да имаме акаунти, които съхраняват допълнително инфо, в това число и на ниво браузър. Файърфокс също почна да създава акаунти. Инфото се пази в акаунтите и като ползваш ново устройство, се синхронизира с инфото там /което инфо си остава налично там с каквото и устройство да си бил по-рано/. Страх ме е да си отговоря на въпроса как са се досетили, че ти ползваш лаптопа, защото включва факта, че телефонът ти е бил наоколо и възможност това да е причината да смятат, че лаптопът също е твой. Северна Корея ли? Тук е по-зле, но се правим, че не забелязваме!

# 688
Ако на телефона и лаптопа си с твоя профил и акаунти, вкъщи таблета се ползва от 3 но регистрациит са мои, не е трудно да си го обясниш.

# 689
  • Карлово
Е, то ако беше влязла със свои данни нямаше и да се чуди, как излизат търсенията. Майка и имала 1 единствен акаунт на този току що преинсталиран комп. Та биг брадър....

Общи условия

Активация на акаунт